שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

יחסים 24/7 הדרך היחידה לשליטה טוטאלית

תתת​(נשלט)
לפני 18 שנים • 17 באפר׳ 2006
תתת​(נשלט) • 17 באפר׳ 2006
אני לא קוראת לזה אישיות זה טרום אישיות, את האישיות שהוא מקבל כאשר הוא מעוצב טוטאלית על ידי השולטת. כמובן שזאת לא אישיות נפרדת , אלא חלק מאישיות של מלכה שלו, כלומר הוא חלק ממני.

דומינה,
את לא חושבת שזה מושך רק טיפוסים מאוד מסויימים להשתעבדות כזאת? אנשים שאולי הם חסרי בטחון לחלוטין, או חסרי אופי לחלוטין? משהו שהופך במובן מסויים את המלכה למשועבדת למוגבליות שהם מביאים איתם למערכת?
איך זה משתלב עם תפקודים בעבודה לדוגמא?
איך זה משתלב עם היותם בני זוגך (אם זה ככה בכלל?)
יכול להבין איך זה בפנטזיה, אבל מתקשה להאמין שזה יכול לעבוד כך לאורך זמן במציאות בלי שאת תשתעממי מהחפץ הזה שלפנייך. שהוא בטח לא "עזר כנגדך" או משהו מפרה אחר.
zboy{זאתי}
לפני 18 שנים • 18 באפר׳ 2006

עניין של מציאות

zboy{זאתי} • 18 באפר׳ 2006
>> אני לא קוראת לזה אישיות זה טרום אישיות, את האישיות שהוא מקבל כאשר הוא מעוצב
>> טוטאלית על ידי השולטת. כמובן שזאת לא אישיות נפרדת , אלא חלק מאישיות של מלכה שלו, >> כלומר הוא חלק ממני.

בניגוד לדיעות שנשמעו לגבי המשפט הזה אותי דווקא הוא מדליק, מחרמנת אותי תחושת המסירה והביטול העצמי לשם כך ברמה הקיצונית ביותר, תצחקו אבל זה נראה לי מין סוג של אהבה טהורה.
אבל זה לא אמיתי, זה פנטזיה, זה איזה שהוא מושא שאני שם בראש, ואני לא חושב שקיימת אותה אחת שתוכל לגרום לי לחוש כך כלפיה במציאות.
כמו שאני רואה את זה זה קיים במציאות רק בפורמט אחד, אמונה באלוהים, שחוקיו ודתו ניתנו לנו לאורך מאות ואלפי שנים, ועיצבו את אישיותינו,
באופן אישי כבר לא נראה לי שאמצא את אלוהיי באישה מסויימת, מתוך ההבנה שאותה אחת תהיה בעצם סמל בתפיסתי, ולא יותר מכך.
חג שמח לכולם,
z
תתת​(נשלט)
לפני 18 שנים • 18 באפר׳ 2006

Re: עניין של מציאות

תתת​(נשלט) • 18 באפר׳ 2006
[quote="zboy"]>> אני לא קוראת לזה אישיות זה טרום אישיות, את האישיות שהוא מקבל כאשר הוא מעוצב
>> טוטאלית על ידי השולטת. כמובן שזאת לא אישיות נפרדת , אלא חלק מאישיות של מלכה שלו, >> כלומר הוא חלק ממני.

בניגוד לדיעות שנשמעו לגבי המשפט הזה אותי דווקא הוא מדליק, מחרמנת אותי תחושת המסירה והביטול העצמי לשם כך ברמה הקיצונית ביותר, תצחקו אבל זה נראה לי מין סוג של אהבה טהורה.
אבל זה לא אמיתי, זה פנטזיה, זה איזה שהוא מושא שאני שם בראש, ואני לא חושב שקיימת אותה אחת שתוכל לגרום לי לחוש כך כלפיה במציאות.

המשפט מדליק רבים לדעתי. אבל להערכתי הוא יותר פנטזיה מאשר משהו שיכול להשמר לאורך זמן במערכת יחסים ולספק את שני הצדדים.