ברק ורעם(שולט) |
לפני 18 שנים •
18 באפר׳ 2006
סוף שבוע עם השיפחה וזוג חברים
לפני 18 שנים •
18 באפר׳ 2006
ברק ורעם(שולט) • 18 באפר׳ 2006
סוף שבוע עם השיפחה וזוג חברים דתיים
זה התחיל בהכנות לערב שישי בערב לאחר ההכנות התלבשנו אני והשיפחה השיפחה לבשה חצאית עד לברכיים וחולצה לבנה היא לבשה נעלי עקב שחורות בעוד מספר דקות האורחים כבר מגיעים נכנסנו למטבח היא שטפה כמה כלים אחרונים נצמדתי אליה והכנסתי יד מתחת לחצאית רציתי להרטיב את השיפחה שתהיה מוכנה ללילה השיפחה פתחה את הרגליים והתמסרה ציוויתי עליה להוריד את התחתון ולהישאר כך כל הערב היא צייתה והורידה אותו שלחתי אותה להחליף את הנעליים למגף ושתלך לסלון ותישען על הפינה של הספה ותקרא לאדון הכלבה ביצעה את המשימה בזריזות הגעתי אליה מאחור ומשכתי את החצאית למעלה וחשפתי אותה מולי ליטפתי את ישבנה ,את החריץ של הישבן ואת השפתיים התחתונות שלה החדרתי אצבעות לישבנה וחריץ הגדול יותר עם היד השנייה מתחתי את ראשה לאחור תוך כדי משיכה של השיער אחרי שהאצבעות היו ספוגות במיציה דחפתי אותם לתך פיה תלקקי כלבה תמצצי אותם תחשבי שזה הזין שלי היא ליקקה אותם בשקיקה "אוהבת את הטעם כלבה"? והיא ינקה אותם חזק היא התחילה להרגיש את הזין העומד שלי מאחור הנחתי אותו בין פלחי הישבן שלה היא אמרה שהאורחים כבר צריכים להכנס מצידי שיראו אותי מזיין את הכלבה שלי אמרתי והחדרתי לה אותו הכנסתי אות כמה פעמים ותוך כדי הצלפתי לה על הישבן הוצאתי את הזין משכתי אותה על הרצפה והושבתי אותה על הברכיים מרחתי את הזין שלי על הפנים שלה ציוויתי עליה לא לשטוף את הפנים כל הערב ולא ללבוש תחתונים במידה והיא לא תבצע היא לא תקבל את הזיון שלה הערב קוראים יקרים רוצה תגובות המשך של סוף השבוע יגיע מהר |
|
cai |
לפני 18 שנים •
18 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
18 באפר׳ 2006
cai • 18 באפר׳ 2006
נפלא ומחרמן.
|
|
סיגלית(אחרת) |
לפני 18 שנים •