שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

יחי ההבדל הקטן

Madame T​(שולטת)
לפני 18 שנים • 21 באפר׳ 2006

יחי ההבדל הקטן

Madame T​(שולטת) • 21 באפר׳ 2006
שאלה לי אליכם: בקשר שליטה שאינו בין בני זוג החיים יחד ונמצאים בקשר רומנטי, אלא בין שולטת לנשלט או בין שולט לנשלטת, שהקשר ביניהם הוא קשר הדוק ואינטנסיבי של שליטה בלבד - האם לדעתכם יש הבדל בין גברים לנשים באשר לרמת ההתמסרות, הכניעה, הפגיעות הנפשית וההזדקקות של הצד הנשלט כלפי הצד השולט? האם למין הנשלט יש השפעה על מידת הקושי הפיזי/הנפשי שלו בהתמודדות בתוך מערכת שכזאת? (מבלי להישמע סטריאוטיפית) האם אתם סבורים שנשים, נניח, כנועות, פגיעות ומתמסרות יותר מגברים, קשה להן לספוג כאב יותר מגברים? או שאין לדעתכם הבדל בין המינים בהקשר זה?

*(הערה: לא בדיוק ידעתי לאיזה פורום לשייך שאלה זו, כך שהבחירה בפורום זה היא אקראית).
פעם פרח​(נשלטת)
פעם פרח​(נשלטת) • 21 באפר׳ 2006
רק לגבי סוגיית הפורום - נראה לי ששייך יותר לפורום כללי מאשר לאלפוני.
אולי תכתבי לכלובי שיזיז.
אנהבל B​(לא בעסק)
אנהבל B​(לא בעסק) • 21 באפר׳ 2006
לא יודעת לאיזה פורום זה שייך.. אבל אני לא חושבת שהמין משנה מכיוון שהכרתי בחורים הרבה יותר פגיעים, לא עמידים לכאב ונשיים מנשים icon_rolleyes.gif
ערגה
לפני 18 שנים • 22 באפר׳ 2006

הנסיון שלי אומר אחרת

ערגה • 22 באפר׳ 2006
את מעלה למעשה שתי סוגיות נפרדות.

חוויתי מספר סשנים בחיי בהם היו מעורבים גם גברים נשלטים. איני יכולה להסיק שהם סובלים "טוב" יותר, היינו בעלי סף כאב גבוה יותר. בכלל לא.
זה סובייקטיבי לגמרי.

מי "נרצע" יותר? האינסטינקט שלי אומר ההיפך, שנשים מוותרות על עצמן מהר יותר או רחוק יותר מגברים. וגם את זה קשה מאוד לשפוט היות ולא בחנו על פי אילו קריטריונים את רוצה לבדוק "התמסרות". זה ישתנה מאדם לאדם. אין תפיסת צדק מוחלט כמו תפיסת שליטה מוחלטת... עבדים עושים זאת כי זה מה שמדליק אותם ומביא אותם ל"גמירה" טובה?.... "do me sub", זכר או נקבה, יתאימו לאמירה זו. לפעמים אני בטוחה שהערכה זו צודקת אולם גם זו הכללה רעה היות ואני מכירה עבדים שילכו רחוק מאוד בהתמסרות שלהם.
קשה מאוד להצהיר משהו מוחלט לגבי גנדר בסוגיה זו.

אז בעצם צר לי אולם לא הצלחתי לענות על השאלה שלך באופן חד משמעי.

אסים בהערת סיום דוקא לגבי תחילת ההודעה שלך: קשה לי לקבל את התפיסה על פיה יש מערכת יחסי שליטה שאין בה רגשות כלל אלא לשליטה בלבד. יש כאלו שלא חיים יחד ועדיין בקשר מאוד אינטימי,ויש שלא מנהלים קשר ארוך אלא נפגשים רק לסשנים ויש גם סצנות חד פעמיות. יש שם המון רגשות ולא רק סיבולת פיסית. משני הצדדים, אני בטוחה.
מנקודת מבטי על העולם - מערכות בדסמ מגיעות לעומקים רגשיים הרבה יותר משמעותיים ממערכות וניליות.
Madame T​(שולטת)
לפני 18 שנים • 23 באפר׳ 2006

Re: הנסיון שלי אומר אחרת

Madame T​(שולטת) • 23 באפר׳ 2006
ערגה כתב/ה:
את מעלה למעשה שתי סוגיות נפרדות.

חוויתי מספר סשנים בחיי בהם היו מעורבים גם גברים נשלטים. איני יכולה להסיק שהם סובלים "טוב" יותר, היינו בעלי סף כאב גבוה יותר. בכלל לא.
זה סובייקטיבי לגמרי.

מי "נרצע" יותר? האינסטינקט שלי אומר ההיפך, שנשים מוותרות על עצמן מהר יותר או רחוק יותר מגברים. וגם את זה קשה מאוד לשפוט היות ולא בחנו על פי אילו קריטריונים את רוצה לבדוק "התמסרות". זה ישתנה מאדם לאדם. אין תפיסת צדק מוחלט כמו תפיסת שליטה מוחלטת... עבדים עושים זאת כי זה מה שמדליק אותם ומביא אותם ל"גמירה" טובה?.... "do me sub", זכר או נקבה, יתאימו לאמירה זו. לפעמים אני בטוחה שהערכה זו צודקת אולם גם זו הכללה רעה היות ואני מכירה עבדים שילכו רחוק מאוד בהתמסרות שלהם.
קשה מאוד להצהיר משהו מוחלט לגבי גנדר בסוגיה זו.

אז בעצם צר לי אולם לא הצלחתי לענות על השאלה שלך באופן חד משמעי.

אסים בהערת סיום דוקא לגבי תחילת ההודעה שלך: קשה לי לקבל את התפיסה על פיה יש מערכת יחסי שליטה שאין בה רגשות כלל אלא לשליטה בלבד. יש כאלו שלא חיים יחד ועדיין בקשר מאוד אינטימי,ויש שלא מנהלים קשר ארוך אלא נפגשים רק לסשנים ויש גם סצנות חד פעמיות. יש שם המון רגשות ולא רק סיבולת פיסית. משני הצדדים, אני בטוחה.
מנקודת מבטי על העולם - מערכות בדסמ מגיעות לעומקים רגשיים הרבה יותר משמעותיים ממערכות וניליות.

גם ההשערה שלי היא שענין ההתמסרות והתתמודדות עם קשיים בתוך מערכת השליטה הוא ענין אינדיבידואלי העשוי להשתנות מאדם לאדם מבלי להתחשב במינו. פשוט תהיתי על הענין. בכל מקרה בהחלט כללתי במסגרת מערכת השליטה גם את הענין הרגשי/נפשי ולא רק את הצד הפיזי, והדגשתי שמדובר בקשר הדוק ואינטנסיבי, לא בסשנים בודדים פה ושם. אני רק לא רואה אותו כקשר רומנטי בהכרח (על כך ביתר הרחבה בשרשור הבא:
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=13585&start=0)