student26 |
לפני 18 שנים •
25 באפר׳ 2006
קצת על עצמי........
לפני 18 שנים •
25 באפר׳ 2006
student26 • 25 באפר׳ 2006
המממ
נראה לי שבתור התחלה על עצמי, על אף הצדדים הדומיננטים שבי, אני אבח להציג דוקא את הצדדים הנשלטים. קורא על הנושא כבר יותר מדי זמן, עם זאת , לא עשיתי עדיין צעדים ראשונים. מאמין שאני מהמתחלפים ( משום מה הם מוקצ'ים פה) אך עם זאת אתחיל בפן הנשלט יש אברים בגוף האישה שמושכים, ואת זה גם המלכות הרי יודעות, אחרת... הם לא היו רוצות שיעריצו אותן כ"כ... האישה יודעת לעשות שניים ושלושה פעולות בבת אחת, והגברים לא – גם זו כבר קלישאה. ציות ? אני לא אנבח ככלב( מתחילים הם לא מאולפים) אבל אני כן יםעל לעינוג מעמד המלכה לה אהיה שייך. במדור המיני : מה לעשות שנים האחרונות מסיבות אלו ואחרות שלא היו תלויות רק בי, נמנע ממני מלענג את האישה עם הלשון, ( נפלתי בזמנו על אחת שסלדה מכך, ואפילו לא נתנה לי לנסות ולתת לה להגיע לתענוגות נוספות). בנוסף – מי לא חלם פעם על אחת היושבת על פניו, אחת על אגנו, ואחרת... בודקת מה המצב שם בישבנו... נראה לי שהגזמתי בשביל חשיפה ראשונית ... ואולי הייתי צריך לכתוב זאת בכלל בבלוג. הצעות /רעיונות יתקבלו בברכה........ S |
|
Morticia |
לפני 18 שנים •
26 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
26 באפר׳ 2006
Morticia • 26 באפר׳ 2006
סחתיין על השיתוף וברוך הבא.
גם באדם הדומיננטי ביותר יש צדדים חלשים ולהיפך, כך שרובנו במידה כזו או אחרת נוטים להתחלף... יש יותר, יש פחות, יש בכלל לא... גברים שונים נמשכים לאברים שונים אצל נשים, נשים שונות מתגרות מאברים שונים ולכן גם מלכות/דומיות שונות ידרשו הערצה שונה זו מזו. למשל, כפות הרגליים נחשבות לביג דיל בעיני רבים, יש להן גם משמעות דומיננטית, שהרי אתה עבד לרגליה של אישה אבל לא כולם נמשכים לזה באמת, וזה בסדר. לא כל דומית תבקש שתנבח ככלב, זה לא שיטתי ולא פועל תחת חוקים מוכתבים מראש. מה גם שכל דומית אמורה לכבד את הגבולות שאתה בא אתם. אתה צריך לדאוג רק להיות ברור... צר לי על האקסית, אני מאוד מוטרדת לשמוע על נשים שלא מתחברות לאחד מהתענוגות הגדולים בחיים... ולגבי החלום שלך, מממ... ובכן, חלום נאה לבחור צעיר אבל אם בהערצת אישה חפצת... ואם בשליטה של אישה חפצת... הפנטזיות שלה, לרבות הבלעדיות שלה, באות קודם... סבבה, זהו, שיהיה בכיף מורטישה |
|