עוף חול |
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
השכנה שממול- המשך
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
עוף חול • 21 באפר׳ 2006
אחרי שסיימה לגזור לי את הבגדים בלי טיפת רחמים היא חילצה את הקרעים מגופי כך שנשארתי שם שכובה, ערומה, קשורה, חייבת לשרותים, עם גרון צורב, דמעות חנוקות, קפואה מקור, רעבה, צמאה, והכי נורא- כל כך מושפלת... כמו איזו זונה שלה... ככה הרגשתי...
היא לא נגעה רק עמדה והסתכלה, על העור שלי שנעשה ברווזי מהקור ועל הנשימות שלי שנעתקו מנסות לשמור את התפרצות הבכי בפנים... היד עברה על העור מרעידה כל פעם שנוגעת לרגע בגב לאט לאט לכיוון הישבן... הרגשתי את ידה השנייה מתקרבת לפנים שלי, וניסיתי להרחיק כמידת ההצלחה למרות הכבלים... היא ליטפה את לחיי בעדינות עם ידה האחת, נוגעת בשניהם, שני לחיי עם עצבעותיה, מלטפת... "את ילדה יפה, עדינה, כשאת לא מנסה לשחק אותה קשוחה... את ילדה טובה, כשאת שותקת ורגועה... את ממש יכולה להיות מותק... תשדלי להישאר ככה... ילדה טובה... כי יש לי סבלנות, את מבינה ילדה, אם צריך את תשארי פה עוד כמה ימים... עד שתלמדי לעשות מה שאני אומרת לך, ולהתנהג יפה, בלי משחקי כוח מיותרים" היא ניתקה את ידה אבל ההרגשה נשארה ואני הייתי קצת בשוק, לא כעסתי, דווקא לא, רגשות שלא הכרתי לא יודעת מה הרגשתי שהיא אמרה את זה... משהו עטף את פני, והתהדק סביב העורף... חסם את פי... לא חושבת שהייתי מסוגלת לדבר גם בלי זה אבל זה חיזק את הרגשות שהרגשתי שם קודם... דקה לבד דממה ואז הרגשתי טיפות קרות מטפטפות על גבי, מים, מים קרים, קפואים, כל כך רעדתי, הכפור כמו חתך את גבי מפלס את דרכו במורד גבי ועד אחורי... היא ניתקה את השרשראות והפכה אותי על גבי, יכולתי להתקומם, הייתי משחוררת, אבל לא התנגדתי נתתי לה לעשות בי כרצונה אפילו לא ניסיתי לפצות פה, לא ניסיתי למתוח את שרירי שכאבו מ12 ומשהו השעות האחרונות, פשוט נענתי לידייה שסובבו אותי על גבי... השרשראות לא כבלו מחדש... הייתי משוחררת, נשארתי שכובה... היא נגעה בי, חדרה אלי מלפנים עם אצבועותיה, לא הייתי מוכנה לזה ונרתעתי אבל היא הייטיבה אותי למקומי בעדינות והמשיכה להעמיק את החדירה עם אצבעה, מוסיפה אחת נוספת בעדינות... אני מרגישה אותה עכשיו מתפסת למיטה והיא עודנה חופרת בעצבעותיה בדממה... ואז- כמו השקט שלפני הסערה טיפסה וחדרה אלי... זין, היה מחובר לגופה, לא ידעתי את זה עד שהרגשתי... והיא חדרה לשנייה אחת, אבל נעצרה באמצע ויצאה... קצת בהפתעה "את בתולה..." אמרה...קצת כלא מאמינה, אני חושבת שהסמקתי כמו שמעולם לא הסמקתי בחיי... "מי היה מאמין...." היא חייכה שאמרה את זה, וזה נשמע בקולה היטב... ואני התביישתי... היא נכנסה שוב, העמיקה את החדירה, ולחצה... הכרום נקרע בכאב עמום ומשהו אצלי התרגש בבת אחת היא התקרבה אלי לאוזן לחשה "כבר לא ילדונת" ואז בלי הכנה מיוחדת פשוט זיננה וחדרה... יצאה ונכנסה... התנשפויותיי מתגברות להן ברקע... כשאני על סף גמירה היא עוצרת... "את רוצה לגמור ילדה?" לא השמעתי קול "שאלתי אותך שאלה" דממה היא יצאה מתוכי... "אני מבינה שלא...אוקיי, אז לילה טוב" "ממממ" ניסיתי להוציא קול... לא יכלתי להסביר את זה אבל מעבר לגמירה לא רציתי שתלך, לא רציתי שתשאיר אותי ככה לבד, יכלתי ללכת לביתי לא הייתי קשורה, אבל פשוט לא רציתי "לא הבנתי אותך זונה" ניסיתי שוב "ממ מה את רוצה לגמור?" ושוב אני מנסה "את צריכה להתחנן שאני ייתן לך לגמור זונה, את רוצה שאני יזיין אותך שפחה קטנה" מהנהנת, לא מאמינה שראשי בוגד בי ככה "מתחננת שאני יזיין את הזונה הקטנה שלי, שאני ייתן לה לגמור?" שוב מהנהנת היא טיפסה שוב מעליי חודרת בבת אחת, הפעם בלי שום מחסומים ואני גמרתי כמו שמעולם, באף אוננות שאי פעם חויתי לא גמרתי כך בחיי... היא יצאה...אך עוד לא ירדה מגופי, רציתי להירגע, גופי היה עייף, אבל לה כנראה היו תוכניות אחרות כי היא סילקה מפניי את כיסוי העיניים ואת מחסום הפה, כך שראיתי את הגופה המדהים רק לרגע כשהיא מורידה את הזין ממותנייה ומטפסת על פני, "לקקי שפחה, אני רוצה לגמור 3 פעמים ברצף ואת לא מפסיקה עד שזה קורה ברור?" אבל אף שפי היה כבר משוחרר לא דיברתי רק הנהנתי בראשי לכן ושלפתי לשון ברגע של טירוף ופשוט ליקקתי, את אברה המדהים שזיין את פני. היא גמרה שלוש פעמים, היא גמרה גם יותר ואני, אני נהנתי מכל רגע.... היא יצאה ירדה מפני דחפה אותי בעדינות לצד השני של המזרון והתיישבה לצידי על המיטה כשאני עוד שוכבת... היא הוציאה מהמגירה ליד המיטה מטליות לחות וניגבה בעדינות את פני העייפות והרטובות... כמו אם שמנקה את ילדתה "כל הכבוד תינוקת שלי" היא נשקה לי על שפתי וזו הייתה הפעם הראשונה שהשפתיים האלו חוו מגע נשי, אף שתמיד כל כך חשקו בו, היא ניתקה את שפתייה ופתחתי את פי לדבר- "א-אני מצ-מצטערת ש.." "ששששש שקט עכשיו ילדה... אני חושבת ששילמת את חובך...." היא כיסתה אותי בשמיכה ונשקה שוב "את תשני פה הלילה ילדה, ומהיום, מהיום את השפחונת שלי, ורק שלי" -סוף- מקווה שאהבתם... החלטתי בכל זאת לפרסם את ההמשך גם פה לילה טוב.. -חיילת- |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
22 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 באפר׳ 2006
Queencie(שולטת) • 22 באפר׳ 2006
הווווו מעולה!!!
|
|
infinite(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
22 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 באפר׳ 2006
infinite(נשלטת) • 22 באפר׳ 2006
גם אני אהבתי
כרגיל ההמשך שלך לא מאכזב (: קווינסיייי כיף לראות אותך גם פה ברוכה הבאה לפורומנו |
|
עוף חול |
לפני 18 שנים •
22 באפר׳ 2006
תודה קווינסי ואינפי
לפני 18 שנים •
22 באפר׳ 2006
עוף חול • 22 באפר׳ 2006
|
|
דומינה_א(שולטת) |
לפני 18 שנים •