נשגבת(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
28 באפר׳ 2006
הכרות ראשונית
לפני 18 שנים •
28 באפר׳ 2006
נשגבת(נשלטת) • 28 באפר׳ 2006
רק היום התחלנו לשוחח וכבר משימות. מה לרשום הראש שלי מתפוצץ איך אספר לך. מה אספר.
עד כמה אני רוצה להיות שלך? עד כמה אני מתה להיות עטופה במחיצתך, באור הבוקע ממך, להרגיש את ההגנה שלך איך את מסוחחת עלי. " יורדת מהרכב הרגליים לא מחזיקות אותי כולי רועדת פוחדת פחד מוות מה יהיה שם היא תרצה אותי בכלל היא תסתכל עלי מה היא תחשוב עלי. מדדה בקושי מגיעה עד לפתח הבית קפה פותחת את הדלת משב של רוח מהמזגן קופאת מקור אבל חייבת להיכנס קיפאון של פחד לא הקור מזיז לי פוחדת אבל אכנס אני אוכיח לעצמי גם הפעם אצליח. היית כבר שם חיכית לי הגעתי בדיוק בזמן רואה אותך מביטה בי מורידה את עיניי ,לא ,אסור לי מה פתאום להביט בגבירה היא הגבירה שלי אסור לי. אני חייבת לתת לה הכבוד לה. מרכינה את ראשי. בראש עובר לי גבירה בבקשה שתיתני לי להתאמץ בשבילך. כולי נוטפת מתה להרגיש אותך, הלואי היית בועטת בי מתחת לשולחן זה היה משחרר את המתח. כך היה עובר משהו ממך אלי אולי היית מושכת בחוזקה את הראש שלי אלייך ומנשקת אותי חזק ממש חזק ולא הצלחתי לנשום. הבטת בי ואמרת לי קומי זונה, לכי לשירותים וחכי לי שם. אני רוצה לבדוק אותך זונה שלי. יו מה היא רוצה ממני מה היא תבקש ממני איזה פחד מה היא תעשה לי מה יקרה שם מה אם אנשים יראו, אבל כל זה מתגמד היא הגבירה מה כל השאלות חייבת לרצות אותה לעשות כל מה שהיא רוצה כל מה שעושה לה טוב. אתגבר אני בטוחה שאתגבר על כל הפחדים שלי הרי ממה יש לי לחשוש היא לא תפגע בי אף פעם היא אוהבת אותי אני הזונה שלה ורק שלה. הלכתי ישירות לשרותים לא הנדתי עפעף ישירות והמתנתי לך גבירה. אמרת לי : תורידי מכנסיים כלבה למי את מחכה מתביישת מלכתי מתביישת לא אמרתי לך את זה רק הרגשתי את זה פנימי אצלי אבל מה מההתרגשות הזו הייתי כולי נוטפת משהו עושה לי את זה פה גם הכלבה וגם זונה שלך וגם אני יודעת שאני בדרך הנכונה כי אני פה לעשות לך טוב גבירתי. מתה להרגיש אותך חודרת בי, מתה לחוש אותך שולטת בי הלואי הלואי ואהיה שלך. |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
29 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
29 באפר׳ 2006
קלייר(נשלטת) • 29 באפר׳ 2006
ברוכה הבאה, סחתיין על הכניסה )
בהצלחה במציאת הגבירה שלך |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 18 שנים •