פלג(נשלטת){ע_מ} |
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
פיסטינג
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
פלג(נשלטת){ע_מ} • 30 באפר׳ 2006
אחרי שהרטבתי וליקקתי כל סנטימטר בכף הרגל שלך אמרת לי בשקט להוריד רק את הג'ינס והתחתונים לשכב על המיטה ואת הגרב ממקודם דחפת לי לפה ונעלמת לכמה דקות.
אחר כך חזרת . על יד אחת היתה לך כפפה ואתה התיישבת בקצה המיטה ובמכה קלה סימנת לי לפסק את הרגליים. בלי שום הכנה מוקדמת התחלת להכניס את היד שלך לחור שלי שכבר היה לגמרי נוטף ומורעב למשהו שימלא אותו והרי הזין שלך אף פעם לא נכנס לשם.. נראה לי שכבר באצבע השלישית זה התחיל לכאוב לי וגם ככה היד שלך נורא גדולה ונשענת על צד אחד שלך והיד המשיכה לחפור בי.. וכל המיצים שלי כבר נספגו ביד שלך והרגשתי את החיכוך טוב טוב ואתה המשכת. מתעלם לגמרי מהטיקים הקטנים שהאלה שמנסים לסגור את הרגליים ולא לאפשר לך להכאיב לי שם וכשזה כבר התחיל להרגיז אותך עברת להשען לי על רגל אחת. כאילו שלא משנה שום דבר – אתה תכניס לשם את כל היד. והחיכוך הזה שלא מפסיק וכבר מתחיל כמעט לצרוב וכל פרק כף היד שלך כמעט קורע לי את החור. והKY שהשארת על השולחן ובחרת בסוף שלא להשתמש בו.. בשלב מסוים החור שלי כבר ממש התנגד ליד שלך שבועלת אותו ואתה בשקט אמרת לי 'תרגעי' ודחפת את היד עוד יותר חזק וכשירדו הדמעות וכבר הרטיבו את כל הפנים שלי הסתכלת עליי תוך כדי וחייכת חיוך של סאדיסט ואני חשבתי שאני עוד רגע מתפרקת לך שם |
|
Whip(שולט) |
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
Whip(שולט) • 30 באפר׳ 2006
פה מתפרקת ושם מתרפקת? וריאציות שונות של אותה יצירה?
כתיבה יפה, מדויקת, חדה ואכזרית. ישר לפנים. תמשיכי. |
|
purple butterfly{ׁ(S)} |
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
purple butterfly{ׁ(S)} • 30 באפר׳ 2006
כתיבה יפה ומרגשת ואין ספק שאקט מדהים
אבל , קרעים בנרתיק ועוד הם לא ממש מומלצים - הכי טוב בהדרגה כמו כל דבר רוצים להנות בסופו של ענין ולא לגרום לנזקים - הלא כן ? |
|
SEAMASTER(שולט) |
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
ליבי עליך
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
SEAMASTER(שולט) • 30 באפר׳ 2006
שוב ואני קורא על סאבית שעוברת סשן , נלהבת , על גג העולם , ולמעשה הדום מחולל אסון בגופן !
תארת סשן חסר אחריות חסר ידע תוך תאור פושע של חדירה אנאלית שבוודאי גרמה לקרעים פנימיים ולדימומים , אני מצר על כך וליבי איתך . אופן הכתיבה נעלם נוכח התאור המחריד . גם חדירה אנאלית היא תהליך שיש לדעת לעשותו תוך הקפדה ושמירה על כללים ברורים מאוד. |
|
BrutallDom |
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
BrutallDom • 30 באפר׳ 2006
.
ושוב אני קורא ביקורת של אנשים שלא הבינו את הכתוב, או גרוע מזה, לא קראו את הכתוב. איפה ראית במה שפלג כתבה שזה אנאלי סימאסטר ? היא כותבת על החור שלה שהיה נוטף לגמרי ומורעב, אתה מכיר הרבה חורי תחת נוטפים ? אם כן אני אשמח גם להכיר, חדש לי. אבל מילא טעית לא הבנת, בסדר, קורה לכל אחד. רק הביקורת הזאת, הפסילה הזאת. היית שם ? אתה יודע מה קרה ? אתה באמת יודע, לא מניח, לא נדמה לך, לא מבין, לא מסיק, אלא ממש ממש יודע, שזה היה כהגדרתך, חדירה אנאלית שבוודאי גרמה לקרעים ודימומים ? מאיפה הידע הזה סימאסטר ? מילא היית שואל, תגידי פלג, לא נגרם לך קרעים או דימומים מחדירה אלימה כזאת ? מילא. מילא היית אומר, את יודעת שעלול להגרם קרעים או דימומים ? מילא. אבל אתה יודע בדיוק מה היה שם, שהיו קרעים, היו דימומים ,היה חילול אסון. מוזר לי הריצת אמוק הזאת לפסול לפסול לפסול לפסול, ואפילו לא לטרוח לברר קודם מה פוסלים. מה היה, איך היה. ורע לי עם חריצת הדין הכל כך מהירה הזאת. יש הרבה סוגים של חוסר אחריות סימאסטר, גם בחריצת דין ופסילה עלול להיות חוסר אחריות. וזה לא אישי, באמת שלא, ואני בטוח שהכוונות טובות. |
|
moonstone(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
חור נוטף
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
moonstone(נשלטת) • 30 באפר׳ 2006
BrutallDom כתב/ה: .
היא כותבת על החור שלה שהיה נוטף לגמרי ומורעב, אתה מכיר הרבה חורי תחת נוטפים? אם כן אני אשמח גם להכיר, חדש לי. . לישראלי המצוי, דום או לא דום, אין זמן לחכות ולהנות מתחת נוטף. אתה לא שמעת וזה חבל מאוד; תתנחם בעובדה שאתה לא שונה מהרוב אני כן שמעתי וגם נהנתי (זה היה באותה הגשמת פנטזיה של כושי עם גדול) |
|
Dirty Dick |
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
Re: חור נוטף
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
Dirty Dick • 30 באפר׳ 2006
moonstone כתב/ה: BrutallDom כתב/ה: .
היא כותבת על החור שלה שהיה נוטף לגמרי ומורעב, אתה מכיר הרבה חורי תחת נוטפים? אם כן אני אשמח גם להכיר, חדש לי. . לישראלי המצוי, דום או לא דום, אין זמן לחכות ולהנות מתחת נוטף. אתה לא שמעת וזה חבל מאוד; תתנחם בעובדה שאתה לא שונה מהרוב אני כן שמעתי וגם נהנתי (זה היה באותה הגשמת פנטזיה של כושי עם גדול) תגידי תודה שלא נכנסת מזה להריון (. . . פה צונזרה בדיחה גזענית) |
|
BrutallDom |
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
BrutallDom • 30 באפר׳ 2006
.
אוקיי מונסטון :) אני רק מציע אחרי החוקן לבדוק טוב טוב שהתרוקנת מהכל ולא נשארו מים בתוכך... לא נעים... את יודעת.... אגב, משהו על מה שפלג כתבה אולי ? או משהו על מה שאני אמרתי, חוץ מהרטבות אנאליות? . |
|
moonstone(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
נטפים
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
moonstone(נשלטת) • 30 באפר׳ 2006
אחלה כתיבה פלג!
נטף לי כשקראתי מסכימה עם purple butterfly, קרעים בנרתיק ועוד - לא ממש מומלצים הכי טוב בהדרגה. לאט לאט |
|
SEAMASTER(שולט) |
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
חברי היקר
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
SEAMASTER(שולט) • 30 באפר׳ 2006
ליגיטימי לחלוטין להעביר ביקורת ואני שמח על כך . בטקסט , מתוארת סיטואציה אנאלית :
" על יד אחת היתה לך כפפה " "מבלי שום הכנה מוקדמת התחלת להכניס את היד שלך לחור שלי " "נראה לי שכבר באצבע השלישית זה התחיל לכאוב" "הKY שהשארתה על השולחן " לדאבוני הרב התאורים הם לסיטואציה אנאלית , ולרוב בהחדרה אנאלית איטית ארוטית ומגרה החור מרטיב מיצי יחום ( ככל הנראה דום יקר אצל הפרטנריות שלך זה עובד אחרת .. אל תמהר תעשה את זה לאט לאט ובארוטיקה .. תעבוד על הפילינג ותראה שהחור מתרחב ונרטב .. ) היות ולא היתי שם הבנתי שהסיטוציה תוארה בצורה שלא משתמעת לשתי פנים ואין בה צל שאל אמביבלנטיות . אני מצר על כך באם טעיתי או למעשה אשמח באם טעיתי , מדובר כאן בסיפור שניתן לראות בו כחומר גלם ביד היוצר וכאבסטרקט מופשט לתאורים רבים וזה כל העניין בכתיבת יצירה , אין על האמור להוות חוות דעת מקצועית אלה רק העברת תחושות . ולכן ברוטלדום אין אנו עוסקים בהטפה אלה בשיתוף וחלוקת דעות , והכל כמובן בנימה חברית וחלילה לא אישית . הכוונות הן טובות בלבד . |
|