סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פיסטינג

Dirty Dick
לפני 18 שנים • 30 באפר׳ 2006

פלג יא כוּסיתולוגית

Dirty Dick • 30 באפר׳ 2006
כתיבה מחרמנת
קליבר​(שולט)
לפני 18 שנים • 30 באפר׳ 2006

הגעתי עד לפה ו...........

קליבר​(שולט) • 30 באפר׳ 2006
שכחתי מה הנושא ..
על מה דיברתם?

אה אחת שם לעלה , פלג ?
היא כתבה משו?

אה כן . פלג שלום !!!
את כותבת יפה מאד ומחרמן , את מעבירה את החוויות אל הכתב בצורה כזו
שממש אפשר כאילו להיות שם .
אולי אפילו להרגיש מה שאת עוברת . ממש אפילו להריח הייתי אומר .
בקשה לי אישית אחת , אליך , אם אפשר :
התעלמי מהביקורות השליליות ומחוות הדעת למינהן , המשיכי לכתוב .
במילה אחת , תודה .
melaila​(לא בעסק)
לפני 18 שנים • 1 במאי 2006

שאלה לי...

melaila​(לא בעסק) • 1 במאי 2006
האאאם,עם אפשר ככה להדחק לפה בשאלה קטנה?
את נהנת???,בתיאור לא ראיתי סימנים להנאה שלך,רק כאב,אני שלא מוכנה לקבל כאב שאין בו הנאה(אני אישית) הרמתי גבה...
אז, [size=24]את
נהנת?
romi{A}
romi{A} • 1 במאי 2006
אם מחליפים את המילה "הנאה" במילה "סיפוק" אני חושבת שאפשר לשמוע מאד ברור סאבית שנמצאת במקום שלה. לפעמים צריך משהו שהוא אחר מהנאה הרגעית, משהו שמחלחל אחרי כל השכאב וההשפלה, משהו ששום הנאה נקדותית מינית לא מתקרבת אליו. אני חושבת שזה המקום.
עינבר

Re: שאלה לי...

עינבר • 1 במאי 2006
melaila כתב/ה:
האאאם,עם אפשר ככה להדחק לפה בשאלה קטנה?
את נהנת???,בתיאור לא ראיתי סימנים להנאה שלך,רק כאב,אני שלא מוכנה לקבל כאב שאין בו הנאה(אני אישית) הרמתי גבה...
אז, את נהנת?

בסגנון הכתיבה של פלג, היא מוציאה מתוך המכלול את הסיטואציות הקשות,
המשפילות , הכואבות, האכזריות. אלו שנראות בלתי אנשיות בעליל.

לדעתי, יש אומץ בכתיבה שלה וגם שחרור, מעין אפטר קר עצמי.
זה לא אומר שהיא לא מעוניינת להיות במצבים שהיא מתארת, להיפך.

אני בחרתי להכנס לשרשור, כי ציפיתי לחלקים הקשים וחשבתי שאני אהנה מזה,
לצערי , לא התחברתי. אבל אם היא תמשיך לכתוב, אני אמשיך לקרוא.
לא ראיתי כאן שום דבר מזעזע, אבל עכשיו אני יודעת על עוד סכנה שיש בפיסטינג.
שלגיה א ח ת

Re: פיסטינג

שלגיה א ח ת • 1 במאי 2006
peleg כתב/ה:
אחרי שהרטבתי וליקקתי כל סנטימטר בכף הרגל שלך אמרת לי בשקט להוריד רק את הג'ינס והתחתונים לשכב על המיטה ואת הגרב ממקודם דחפת לי לפה ונעלמת לכמה דקות.
אחר כך חזרת . על יד אחת היתה לך כפפה ואתה התיישבת בקצה המיטה ובמכה קלה סימנת לי לפסק את הרגליים.
בלי שום הכנה מוקדמת התחלת להכניס את היד שלך לחור שלי שכבר היה לגמרי נוטף ומורעב למשהו שימלא אותו והרי הזין שלך אף פעם לא נכנס לשם..
נראה לי שכבר באצבע השלישית זה התחיל לכאוב לי וגם ככה היד שלך נורא גדולה ונשענת על צד אחד שלך והיד המשיכה לחפור בי..
וכל המיצים שלי כבר נספגו ביד שלך והרגשתי את החיכוך טוב טוב ואתה המשכת. מתעלם לגמרי מהטיקים הקטנים שהאלה שמנסים לסגור את הרגליים ולא לאפשר לך להכאיב לי שם וכשזה כבר התחיל להרגיז אותך עברת להשען לי על רגל אחת. כאילו שלא משנה שום דבר – אתה תכניס לשם את כל היד.
והחיכוך הזה שלא מפסיק וכבר מתחיל כמעט לצרוב וכל פרק כף היד שלך כמעט קורע לי את החור.
והKY שהשארת על השולחן ובחרת בסוף שלא להשתמש בו..
בשלב מסוים החור שלי כבר ממש התנגד ליד שלך שבועלת אותו ואתה בשקט אמרת לי 'תרגעי' ודחפת את היד עוד יותר חזק
וכשירדו הדמעות וכבר הרטיבו את כל הפנים שלי הסתכלת עליי תוך כדי וחייכת
חיוך של סאדיסט
ואני חשבתי שאני עוד רגע מתפרקת לך שם

וואו.
מדויק. קשה ואכזרי.
מקווה מאוד מאוד שנהנית.

חיבוק אמיץ

שלגיה
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}

סימן אזהרה

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 1 במאי 2006
תודה על התיאור היפה של הפיסטינג, פלג.

אני יכול לספר לך על פיסטינג מהצד השני - עבורי פיסטינג הוא חוויה מדהימה עם השותפה שלי.
חוויה שבה אני מרגיש כאילו אני מחזיק את הנשמה שלה בכף היד.

בין כל מה שכתבת, קראתי קטע שהדליק לי אור צהוב:
"ולא לאפשר לך להכאיב לי שם וכשזה כבר התחיל להרגיז אותך עברת להשען לי על רגל אחת. כאילו שלא משנה שום דבר – אתה תכניס לשם את כל היד.
והחיכוך הזה שלא מפסיק וכבר מתחיל כמעט לצרוב וכל פרק כף היד שלך כמעט קורע לי את החור.
והKY שהשארת על השולחן ובחרת בסוף שלא להשתמש בו..
בשלב מסוים החור שלי כבר ממש התנגד ליד שלך שבועלת אותו"

מה שאת מתארת כאן מתקרב מאד לפגיעה פנימית - פיסטינג דורש הרבה שימון, ועדיף השימון הטבעי שלך (כי KY יוצר דבק די סמיך כשהמיים שבו מתאדים בהמשך הסשן).

פיסטינג ללא שימון מקרב אותך לאותן סכנות הגוף שלך ניסה להזהיר אותך מהן - שפשופים פנימיים בנרתיק ובשפתיים, פצעים או קרעים ברקמות וקריעה של שרירים.

האיש שאיתך צריך להבין שפיסטינג דורש הרבה אמון ותקשורת, ובמקרה שאת מתייבשת תוך כדי הסשן או "נועלת" שרירים - לא ממשיכים לעבוד כנגד הכאב אלא מוסיפים עוד ממה שגורם לך להירטב ולהרפות את השרירים.

כדאי לך לדבר איתו לאחר הסשן הזה ולתאם כיצד יידע להבדיל בין התנגדות שהיא במסגרת ההקשר של הסשן לבין התנגדות שבאה בגלל קושי כמו הקושי הפיזי הזה.

הרי שניכם אינכם מעונינים לסיים סשן במחלקה גיניקולוגית או בחדר ניתוח - הנרתיק שלך בודאי יקר לו מאד...