צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סשן שעושים בעיר הקודש ולא בעיר החטאים..Q.M

Queen M​(שולטת){ianta bate}
לפני 18 שנים • 2 במאי 2006

סשן שעושים בעיר הקודש ולא בעיר החטאים..Q.M

הוא ביקש ממני כל כך הרבה פעמים להגיע ותמיד מצאתי תרוצים,ל X סאב שלי...מה לי ולירושלים?לבסוף הסכמתי,מצויידת במס"שוטים וחמושה במגפיים גבוהות במיוחד...
הוא פתח את הדלת עם חיוך ביישני.הורתי לו להנעיל לי אותם וחיכיתי שיתפשט.להפתעתי גיליתי כי מתחת לחוטיני היו מס גומיות מסביב לביצים..
הורתי לו להסירם כי אם עושים ,עושים כמו שצריך...אז השתמשתי בגומיה מישרדית כדי לאגוד את הביצים בשמיניות ולכופף את הזין- למרותי.התחלתי בלפיטת הפטמות ומעיכתם ואז התחלתי לקשט אותו במצבטים..דרכתי לו על הביצים עם המגף והורתי לו להרטיב עם הלשון את המגף בזמן שהזין ימעך בין שתי הצדדים שלו...נהנתי ליראותו מיתענהכשהפלקתי עליו וסטרתי לביצים.ואיך הוא זז כששרטתי את החזה והגב במטרה שיזכור אותי.
החלטתי שזה הזמן להוציא את הדילדו(גודל מכובד לכל הדעות) בזמן שלבשתי אותו הוא היה עסוק בליקוק המגפיים ואח"כ המשיך וליקק גם אותו. התחלתי בחדירה מאחור, דוגי סטייל אבל זה הרגיש בנאלי..מצאתי במגירה גאג" אדום אם רצועות עור ואחרי שקשרתי את פיו החלטתי ללמד אותו איך זונה טובה מיזדינת..
נישכבתי על הגב ולצלילי "גארבז" זיינתי אותו כשהוא רכוב מעלי ואני מחזיקה את ירכיו מצמידה ומרחיקה אותו בקצב שהלך והיתגבר.נהנתי לישמוע אותו נוהם ולהרגיש אותו משתף פעולה..הוראתי לו לקום ולהיסתובב.בשלב זה שיחררתי את הגאג רק כדי שזה ישמש כקולר וכנקודת מאחז לידי.החלטתי שאת זה הוא לא ישכח וכשהוא ביקש ליגמור על המגף סיכמנו שהוא גם ינקה הכל עם הלשון..הוא זז בפראות ואז התחלתי באמת לחנוק אותו ולשפד אותו מהר יותר וחזק יותר על ה"זין שלי" עד למצב של צורך לנקות לא רק את המגפיים אלא גם חצי חדר...
אולי אני אקפוץ שוב לבקר...
השפוט של דוויל
לפני 18 שנים • 3 במאי 2006
השפוט של דוויל • 3 במאי 2006
מגניב ...
מסתבר שיש דברים נסתרים מאחורי החומות...
אהבתי מאוד!