סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

זונת המין שלי

לפלפונת​(לא בעסק)
לפני 18 שנים • 2 במאי 2006

זונת המין שלי

לפלפונת​(לא בעסק) • 2 במאי 2006
את רוצה להיות הזונה שלי? תוכיחי לי שאת יודעת להיות כזו. נו כלבה תוכיחי לי כמה את טובה. בואי תראי לי איך את גומרת.
תמיד זה שובר אותי. לא הייתי מסוגלת ממש להתמסר לזה. לאונן מולך גבירתי?
מסוגלת לכל דבר אחר. אבל זה, זה שובר אותי. בבקשה גבירתי, אולי משהו אחר במקום זה. בבקשה, אני מתחננת גבירתי. לא, אמרת שאת רוצה להיות זונה שלי . אז זה הזמן ופה המקום תאונני מולי. ולא אחזור על זה שנית.
פסקי רגלייך. הביטי במראה מולך. את רואה את עצמך כלבה? זאת את שם. מפוסקת, מוכרת את עצמך, כלבה תגעי בעצמך כמו שלא נגעת אף פעם. מה את רואה כלבה? תתארי לי בדיוק מה את רואה שם. השדיים שלי גבירתי, הכוס המגולח שלי, הפיטמות שלי זקורות גבירתי ,מחורמנת גבירתי.
על 4 כלבה, עכשיו ומיד, ישבן מורם מעלה.
קחי אצבע שלך דחפי אותה לפה שלך, הרטיבי אותה ברוק שלך טוב טוב שתהיה רטובה, הרטיבי אצבע נוספת כלבה. רטובות גבירתי, רטובות.
דחפי אצבע בכוס כלבה. החדירי לאט לאט. לא לגעת בדגדגן שלך כלבה אוי ואבוי לך אם תגעי.
דחפי אצבע נוספת לכוס כלבה. ואצבע אחרת לתחת שלך כלבה.
שתי אצבעות לתחת שלך כלבה ותתחילי לזיין את עצמך. מהר כלבה וחזק. מהר כלבה. אני רוצה לראות אותך גונחת. רוצה לשמוע אותך גונחת כמו כלבה מיוחמת - כלבה.
תוציאי את היד מהכוס והעבירי את הזרת שלך על הכוס שלך כלבה. תשרטי את הכוס שלך כלבה.
תוציאי את האצבעות שלך מהתחת כלבה. אני רוצה אותך מאוננת בכוס שחקי עם הדגדגן שלך כלבה.
אוחחחחחח כולי מתמסרת לגניחות שלי פה . כבר שכחתי כמה היה לי קשה לאונן מול גבירתי.
מתמסרת. מתה לגמור גבירתי. בבקשה מתחננת אליך גבירתי .בבקשה תני לי לגמור גבירתי.
את תגמרי כלבה כשאני אגיד לך. מובן לך כלבה. כן גבירתי מובן לי.
תעצרי כלבה. אל תגעי בעצמך. התקרבי אלי. בואי תתחנני כמו כלבה טובה. היית חזקה, שמרת על עצמך קולית. לא רצית לאבד את השליטה שלך. בואי הנה כלבה. מי את כלבה? של מי את כלבה?
אני שלך גבירתי שלך אני הזונה שלך גבירתי, בבקשה גבירתי בבקשה אני מתחננת בפנייך גבירתי
בבקשה תני לי לגמור.
עכשיו תגמרי כלבה עכשיו רוצה לשמוע אותך. תצרחי פה בשבילי. כןןןןןןןןןןן כןןןןןןןןןןןןןן גבירתי
אני גומרתתתתתתתתת.

תודה לך גבירתי. מודה לך גבירתי. מודה לך שנתת לי לגמור גבירתי. מודה לך.
מלטפת את ראשך כלבה. כלבה טובה את. את הזונה שלי , כלבה.

למדת היום עוד שיעור בחיים. למדת לא לפחוד מעצמך. לדעת לענג את עצמך.
לכי להתקלח כלבה!
infinite​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 2 במאי 2006
infinite​(נשלטת) • 2 במאי 2006
ציטוט: תמיד זה שובר אותי. לא הייתי מסוגלת ממש להתמסר לזה. לאונן מולך גבירתי?
מסוגלת לכל דבר אחר. אבל זה, זה שובר אותי. בבקשה גבירתי, אולי משהו אחר במקום זה.

חחח אני מכירה את זה icon_biggrin.gif

קטע מחרמןןן
תודהה ! icon_razz.gif
וברוכה הבאה !