סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

המשך מפגש בניחוח של עוד

לפלפונת​(לא בעסק)
לפני 18 שנים • 3 במאי 2006

המשך מפגש בניחוח של עוד

לפלפונת​(לא בעסק) • 3 במאי 2006
יושבת מולך בבית הקפה. אנשים סביבנו משוחחים וצוחקים. מהופנטת מיופיך, מהריח שלך, מקולך המעודן, מתמקדת רק בך. לא מוכנה להוריד את עיניי ממך אפילו לא לשנייה. שלא אפספס עוד רגע להיות במחיצתך.
פסקי את רגלייך כלבה, ציוית עלי, ואני יושבת מולך בהלם, מה פה, לפני כל האנשים? ומה אם מישהו יראה אותנו? מבלי להספיק לחשוב יותר מדי את כבר החלטת בשבילי, המגף שלך הגיע ישר לתוך הכוס שלי.
נוח לך כלבונת? לא ידעתי מה לומר. רק ידעתי שאני ממש נבוכה, מתביישת, אבל מאוד מחורמנת.
גבירתי אנשים רואים אותנו. כולם מסתכלים עלינו.
מי מעניין אותך פה כלבה? אני או הם? את גבירתי, כמובן שאת. אז למה את מתעסקת בשטויות?
סליחה גבירתי, לא הצלחתי לחשוב כל כך.
על מה יש לך לחשוב? אני פה בשביל לחשוב, לא את כלבונת. את פה רק בשביל לבצע. מובן לך כלבונת?
כן גבירתי, מובן לי.
אז זהו. ספרי לי, מה הפנטזיות שלך כלבונת? לא יודעת גבירתי, עוד לא החלטתי בעניין. מה אספר לה
שאני מחורמנת רצח ממנה ברגע זה? שאני מתה שהיא כבר תזיין אותי? שאני מתה להיות על 4 בשבילה? שאני מתה ללקק אותה? את כל כולה מלמטה למעלה ולצדדים, מכל כיוון. שהראש שלי חושב רק מכיוון אחד עכשיו? שאני מתה לקבל ממנה בכל חור שיש בי?
בואי כלבונת, סיימת את הקפה שלך? כן גבירתי,סיימתי לשתות. הפה שלי יבש, מחורמנת רצח. מעניין לאן היא רוצה ללכת עכשיו. לאן היא תוביל אותי?
בואי אחרי, יש פה מעלית שקופה, אני אוהבת לרדת בה, אפשר לצפות בנו כשאנו יחד שם לבד.

המשך יבוא... בקרוב
קלייר​(נשלטת)
קלייר​(נשלטת) • 3 במאי 2006
חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
לא פייר כמה שזה מחרמן icon_smile.gif

עוד! icon_smile.gif
Queencie​(שולטת)
Queencie​(שולטת) • 3 במאי 2006
אוהבת את הסיפור הזה שהולך ונבנה ...
נו ספרי כבר מה היה במעלית ... icon_lol.gif
scarlettempress{L}
scarlettempress{L} • 3 במאי 2006
מצטרפת לקריאה ומחכה להמשך.

מרגש icon_smile.gif
Belisana​(שולטת)
לפני 18 שנים • 4 במאי 2006

Re: המשך מפגש בניחוח של עוד

Belisana​(שולטת) • 4 במאי 2006
[quote="לפלפונת"]מה אספר לה שאני מחורמנת רצח ממנה ברגע זה? שאני מתה שהיא כבר תזיין אותי? שאני מתה להיות על 4 בשבילה? שאני מתה ללקק אותה? את כל כולה מלמטה למעלה ולצדדים, מכל כיוון. שהראש שלי חושב רק מכיוון אחד עכשיו? שאני מתה לקבל ממנה בכל חור שיש בי?"

ברור שכן, זה בדיוק מה שהיית צריכה לספר להicon_smile.gif אבל נראה לי שהיא הוציאה את זה ממך גם כך.
הסיפור שלכן מחרמן ומסקרן. תמשיכי כך והרבה ומהרicon_smile.gif.
פרימדונה
לפני 18 שנים • 4 במאי 2006
פרימדונה • 4 במאי 2006
חייכת וריגשת ואף הסמקת קלות אותי...
דוכיפת​(נשלט)
לפני 18 שנים • 22 במאי 2006
דוכיפת​(נשלט) • 22 במאי 2006
מחרמןןןן

כל-כך אמיתי ,כל כך מוכר...
(מקווה שלא חטאתי בתגובה בפורום הזה)
goddessofir
לפני 18 שנים • 22 במאי 2006