אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

כאב או הנאה?

פסיכו לוג​(שולט)
לפני 18 שנים • 4 במאי 2006

Re: פנטזיות

פסיכו לוג​(שולט) • 4 במאי 2006
bent_wordsmith כתב/ה:
פסיכולוג בספת עור כתב/ה:
אני מאמין שבכל מקרה הפנטזיות הן אלו שמהן נובעות עוצמת החוויה. הכאב הוא תוספת שולית לחיזוק שלהן.

לא חייבות להיות אירוטיות.

בפנטזיה חייב להיות הקשר אירוטי. הענין של הפנטזיות הוא נסיגה לחויות אירוטיות מהילדות.
אדם שנהנה מהכאב או מהענקת כאב בצורה טהורה אינו סאדומזוכיסט. יש מספיק הפרעות אחרות לסווג אותו icon_smile.gif
כיום מקובל שסאדומזוכיזם הוא מושג המתקשר לעניין מיני בלבד.
הוא​(שולט)

[size=18]ממה נובע הצורך[/size]

הוא​(שולט) • 4 במאי 2006
...."רק אילו שבאים לבדס"ם מתוך רצון "טהור" לכאב הינם "אמיתיים"......

בהגדרות ערטילאיות ופילסופי תאוריה כאשר הכיף האמיתי טמון במעשים עצמם בחויה.
לא ביקורת סתם תהיה כנה. שוב לדבר על בדסמ "אמיתי" על "ונילי" "קינקי" . ו"טהור" שנשמע ככ חיובי בדכ נשמע בקונטקסט הזה ככ מעוות ושלילי. האם אתה באמת מאמין ומקבל את התאוריה הזו?
melaila​(לא בעסק)

עם כל הכבוד,וכן,יש כבוד...

melaila​(לא בעסק) • 4 במאי 2006
צורם לי מאוד לישמוע דיבורים על "טהור" ו"אמיתיים", צורם באוזן וצורם בלב!
למה שמישהו יחליט עם הבי די אס אם של מישהו אחר הוא אמיתי או לא? ועוד לפי איזו תורה או פילוסופיה מחליטים דבר כזה??? העים בקהילה שאמורה לקבל כל אחד כמו שהוא יש מקום לדרג אנשים כ"אמיתיים" או "קינקיים\מזויפים" ו'כו??? מי אמר שהבי די אס אם שלי צריך להיות דומה לבי די אס אם שלך או לעמוד באיזשהו תקן או סטנדרט על מנט שאתה תאשר אותו כ"אמיתי"???!!
ולמה שמישהו ירצה לחלק\לקבל אישורים כאלה???
ולפי התאוריה שלך אני,שמתגרה מינית כאשר בן זוגי מכאיב לי בצורות מסוימות,שגופי מסיבה לא ברורה מתרגם כאב להנאה פיזית וארוטית ביותר,נחשבת בעינייך ,לפי התאוריה שלך למזוייפת???
לא נמשכת לכאב לשם כאב,עם תכנים לי אגרוף לבטן לא אחווה שום חוויה בי די אס אמית מדהימה,מקסימום אני עלולה להקיא לך על הנעליים icon_exclaim.gif
אז מה עם כך?? הבי די אס אם שלי הוא לא אמיתי בגלל שאני מקבלת ממנו הנאה רבה וסיפוק מיני icon_question.gif
ומה זה המילה הזו "טהור"???? העים בקרוב תוציא כאן שירשור על עליונות "הגזע הבי די אס אמי הטהור" icon_question.gif
עם כל הכבוד(ואני אישית מכבדת כל אדם,לפחות עד שיוכח כי אינו ראוי לכך)יציאות שכאלה מריחות מה זה רע.
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני 18 שנים • 5 במאי 2006

הדיבור על "טוהר הבדסמ"

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 5 במאי 2006
כול אלא הבאים ממקום של הנאה ( כל השאר) הם ונילה קינקי

לי זה נשמע כמו שלילת זכות הקיום בבדסמ של מי שאינם מעונינים בכאב.

האם מי שלמשל מפיקים הנאה מקשירות, מליקוק מגפיים או ממשחקי פוני הם פחות בדסמיים מאותו אדם שאוהב כאב ומנסה להעצים את עצמו והדומים לו על ידי הקטנת ודחיית השונים ממנו?

לדעתי, המשותף לכולנו בבדסמ הוא העברה מודעת של שליטה בהקשר אירוטי.

בין אם לאחר העברת השליטה אנחנו מדגדגים את השותפ/ה או דוקרים אותם עד זוב דם - כולנו אנשים בדסמ.ואם מישהו ינסה להדיר אותנו מהבדסמ - האם לא נכעס?
ערגה
לפני 18 שנים • 6 במאי 2006

כאב יכול להיות הנאה, הנאה יכולה לבוא משליטה - כולם בדסמ

ערגה • 6 במאי 2006
ואל תחפשו כאן מיהו טהור ומי לא.
זו שטות הכי גדולה להגדיר בתוך הבדסמ "מסלול טהור"...
יש אבחנות של יותר קיצוני או פחות,
של היקפי שליטה,
של תחומי פטיש או סוגי שליטה,
של משחקי תפקידים מסוגים שונים,
של תחומי עיסוק שונים בתוך כל הקשת הזו...
גם לגביהן ניתן להתווכח אולם כולם לגיטימיים בעולם הבדסמ כל עוד ישנה העברה מוסכמת של השליטה ומתקיימים ה SSC.

אצלי אישית כאב ללא השליטה לא יעשה לי את זה. שעשוע מצחיק כמו דגדוג אולי, אבל לא ממש יעלה אותי למקומות שהכאב יכול. כמו שמישהו כאן למעלה אמר - המוח מתרגם את הכאב להנאה מסיבה כלשהי, ככה זה גם אצלי.
שליטה ללא כאב כן תפעיל אותי, אולם עימו זה יהיה יותר טוב, וכן, מודה, הכאב הנכון, כי לא כל סוג כאב יהיה טוב עבורי.

היו בעבר שרשורים על קשר בדסמי ללא מין. אני אישית לא מוצאת את הטעם בהעברת השליטה וספיגת כאב כאשר ההקשר והסיפוק המיני אינם חוברים עמם. זה לא בדסמ נכון בעיני.

כאב למען כאב הוא אכזריות, לא בדסמ.
teacher​(שולט)

מישהו כתב פעם:

teacher​(שולט) • 6 במאי 2006
''.. מה יחודית היא הרגשת ההנאה, וכה מסקרן הקשר שלה להרגשת הכאב,
הנחשבת להיפך הגמור ממנה, שכן הן אינן שוכנות בו זמנית באדם.
אך לעומת זאת, זה הרודף אחר אחת מהתחושות האלה לרוב מחוייב לקבל גם את האחרת.''
אפלטון

*בתרגום חופשי שלי
teacher
ביישנית{New Horizo}

Re: כאב או הנאה?

ביישנית{New Horizo} • 6 במאי 2006
bent_wordsmith כתב/ה:
קצה שאלה הוביל אותי לתהות,

כאב או הנאה?

מה מניע אותכם יותר, לשולטים הענקת כאב או עונג? לנשלטים כאב או ההנאה?

אני מבין שיש בנושא הכללה אדירה, אבל האם אתם יכולים לקטלג את עצמכם במחנה?

BENT

דעתי היא שהנאה היא בכאב
אז זה ביחד