סיגלית(אחרת) |
לפני 18 שנים •
23 במרץ 2006
Re: מקומות שונים על רצף השליטה
לפני 18 שנים •
23 במרץ 2006
סיגלית(אחרת) • 23 במרץ 2006
Black-Blue כתב/ה: את לגמרי צודקת. זה רצף - ואפילו לא רצף אחד, אלא משהו רב מימדי יותר.
אחת הסיבות שאני ממש לא רוצה להצמיד תווית לכינוי שלי (חוץ מהעובדה שאני שונאת תוויות) זה כי אני אף פעם לא מרגישה לגמרי נכון עם אף תווית. לפעמים אני מרגישה רק סאבית, לפעמים אני מרגישה רק דומית, לפעמים אני מתנדנדת איפה שהוא על הרצף הזה, ולפעמים אני ונילית לחלוטין, או ונילית קינקית, או משהו אחר. לא משנה איזו תווית אני אבחר, היא לא תתאר אותי נכון רוב הזמן. האם זה אומר שאני לא יודעת מי אני ומה אני רוצה? נו, בסדר מבחינתי. זה רק אומר שיש לי הרבה מה לגלות. והאמת? מי שכל כך לחוץ על תוויות מדויקות, מן הסתם לא מתאים לך - ולי - ממילא. לא ככה? צודקת בהחלט - גם אני מרגיש וחושב כך ! |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
23 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
23 במרץ 2006
צ'יטה(שולט) • 23 במרץ 2006
לבלאק בלו יש ביציות
אבל היא חמקה מהיער ואולי זה מה שנדרש מה שהגורל קבע והרי הגורל יודע דרכו. ולגבי הנושא, את בלאק בלו, מתחלפת בעיני, וזהו. ואם לא תאבי, זה בסדר בעיני, אך לך לא יועיל, במיוחד כשיצאת מהיער. |
|
Succubus(אחרת) |
לפני 18 שנים •
24 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
24 במרץ 2006
Succubus(אחרת) • 24 במרץ 2006
צ'יטה כתב/ה: לבלאק בלו יש ביציות
אבל היא חמקה מהיער ואולי זה מה שנדרש מה שהגורל קבע והרי הגורל יודע דרכו. ולגבי הנושא, את בלאק בלו, מתחלפת בעיני, וזהו. ואם לא תאבי, זה בסדר בעיני, אך לך לא יועיל, במיוחד כשיצאת מהיער. צ'יטה יקירי: לא ממש אכפת לי. אם אני מתחלפת בעיניך, שיהיה. אם אני יצור ירוק קטן עם אנטנות בעיניך, גם שיהיה. מה שחשוב לי זה מה אני בעיניי. |
|
יהלום |
לפני 18 שנים •
26 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
26 במרץ 2006
יהלום • 26 במרץ 2006
שולטת I---------------I------X---------I נשלטת
זה מה שבדר"כ - בזמן האחרון נע הרבה יותר ימינה וכל מחשבה על להשלט מעלה פיוז וחצי. לא חושבת שההרגשה היא בלתי סבירה. אני רואה את שני הדברים בצורה שונה, כאשר הם מתנגשים בינהם מבחינת המהות כמו שתי פאזות שונות. תפיסת העולם שלי בנוגע לכך בעמדת גיבוש, התנסות וחוויה. בלי לחץ לבחור, להחליט, או להתקבע בעמדה כזו או אחרת.... שני הצדדים יפים בעיני. מה שבטוח הוא, שאני לא מקבלת את זה שאנשים לא שלמים עם הנשלטות שבהם, או תופסים ממנה פחות מכל צד שולט כלשהן (בעצמם או באחרים), שני הצדדים צריכים להתקבל בברכה. |
|
סיגלית(אחרת) |
לפני 18 שנים •
26 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
26 במרץ 2006
סיגלית(אחרת) • 26 במרץ 2006
יהלום כתב/ה: שולטת I---------------I------X---------I נשלטת
זה מה שבדר"כ - בזמן האחרון נע הרבה יותר ימינה וכל מחשבה על להשלט מעלה פיוז וחצי. לא חושבת שההרגשה היא בלתי סבירה. אני רואה את שני הדברים בצורה שונה, כאשר הם מתנגשים בינהם מבחינת המהות כמו שתי פאזות שונות. תפיסת העולם שלי בנוגע לכך בעמדת גיבוש, התנסות וחוויה. בלי לחץ לבחור, להחליט, או להתקבע בעמדה כזו או אחרת.... שני הצדדים יפים בעיני. מה שבטוח הוא, שאני לא מקבלת את זה שאנשים לא שלמים עם הנשלטות שבהם, או תופסים ממנה פחות מכל צד שולט כלשהן (בעצמם או באחרים), שני הצדדים צריכים להתקבל בברכה. מוזר - חשבתי לתומי שאת מתחלפת |
|
חתול גדול(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
10 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 באפר׳ 2006
חתול גדול(מתחלף) • 10 באפר׳ 2006
Lilith Silver כתב/ה: איימי_ כתב/ה: אגב. באמצע היית ממקם "ווניל", לא? או שיש אנשים שגם אין בהם בכלל ווניל?
לדעתי וניל זה ציר אחר, מצטלב עם הציר הזה - וניל-בדס"מ. כי יכול להיות אדם שהוא רק שולט או רק נשלט - אבל שהנטיה חלשה אצלו, ולעומתו יכול להיות מתחלף שהנטיה חזקה מאד אצלו, והוא לא ונילי בכלל. מעורר מחשבה תודה |
|
Anakin |
לפני 18 שנים •
19 באפר׳ 2006
מחשבה
לפני 18 שנים •
19 באפר׳ 2006
Anakin • 19 באפר׳ 2006
מההכרות שלי, רוב הדומיות שפגשתי שביליתי עימן, הביעו רצון בשלב זה או אחר שנתחלף בתפקידים.
לרוב היה להן מאוד חשוב לשמור את העניין בסוד שאף אחד לא ידע שהן בעצם... ישנה בעיה, אני חושב, בהגדרות המוצעות. אולי היה עדיף לו הייתה אפשרות לכתוב טקסט חופשי מאשר לבחור מבין מספר אפשרויות מוגבל. באופן אישי, בחרתי שלא לבחור באף אחת מהאפשרויות. |
|
daLord |
לפני 18 שנים •
1 במאי 2006
למיטב הבנתי
לפני 18 שנים •
1 במאי 2006
daLord • 1 במאי 2006
שולט/נשלט הם הקצוות של המימד.
כל מה שבאמצע ,כל עוד זו לא התנסות חד פעמית, יכול להחשב כמתחלף.. ככה בגדול. קשה להגדיר בן אדם במילה אחת. |
|
גוליבר(שולט) |
לפני 18 שנים •
5 במאי 2006
לפני 18 שנים •
5 במאי 2006
גוליבר(שולט) • 5 במאי 2006
זה תמיד מפתיע אותי מחדש, איך דווקא במקום שאמור להיות כל-כך גמיש ופתוח, מחפשים כל הזמן לתת הגדרות למה שאנחנו אוהבים, לשים עלינו תוויות, לחלק אותנו לקטגוריות ותת-קטגוריות. אגב, האמירה הזאת כוללת גם אותי. מה, למשל, ההבדל בין מתחלף, לא קיצוני מדי בפנטזיות שלו, לבין ונילי-קינקי? לא יודע.
אני חושב שיש בזה משהו מתסכל בשביל אנשים, כשהם מגיעים למקום שסוף סוף מצאו בו כל מיני דברים שחיפשו הרבה שנים, ואז מתברר להם פתאום שכל אחד משמונת אלפים האנשים שרשומים כאן חיפש משהו קצת אחר. |
|
Succubus(אחרת) |
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
Succubus(אחרת) • 9 במאי 2006
גוליבר כתב/ה: זה תמיד מפתיע אותי מחדש, איך דווקא במקום שאמור להיות כל-כך גמיש ופתוח, מחפשים כל הזמן לתת הגדרות למה שאנחנו אוהבים, לשים עלינו תוויות, לחלק אותנו לקטגוריות ותת-קטגוריות. אגב, האמירה הזאת כוללת גם אותי. מה, למשל, ההבדל בין מתחלף, לא קיצוני מדי בפנטזיות שלו, לבין ונילי-קינקי? לא יודע.
אני חושב שיש בזה משהו מתסכל בשביל אנשים, כשהם מגיעים למקום שסוף סוף מצאו בו כל מיני דברים שחיפשו הרבה שנים, ואז מתברר להם פתאום שכל אחד משמונת אלפים האנשים שרשומים כאן חיפש משהו קצת אחר. בעיניך זה מתסכל, בעיניי זה נהדר. איך בני אדם הם כל כך שונים ומגוונים, כל אחד עם הייחוד שלו. אותי זה ממש מקסים לגלות אנשים עם אהבות כל כך שונות ופטישים כל כך שונים משלי, למצוא את נקודות ההשקה וגם את נקודות השוני. ותוויות הן צורך אנושי בסיסי. זה חלק מאיך שאנחנו חושבים ומאיך שאנחנו תופסים את העולם. |
|