סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מחפש שותף לטיול בהודו בקיץ

עדי זילברברג
לפני 18 שנים • 9 במאי 2006

מחפש שותף לטיול בהודו בקיץ

עדי זילברברג • 9 במאי 2006
שלום כולם.
אני מארגן לעצמי טיול של שישה שבועות להודו החל מסוף יולי ועד תחילת ספטמבר. לדעתי יהיה נחמד לא לעשות את זה סולו.
מה שמעניין אותי זה בעיקר נופים וטרקים, אבל גם לתפוס קצת קמצוצים משאר חוויותיה של המדינה, בסגנון ערים, מקדשים, זולה, סדנאות וכו'. מה שאפשר לדחוף בשישה שבועות, ובתקציב נמוך ולא מפונק.
יש מתעניינים?
פייה{O}
פייה{O} • 9 במאי 2006
המלצה חמה שלי:
בכל זמן, ובעיקר בתקופה שאתה נוסע, יש בהודו המון המון המון ישראלים, ובכל מקרה לאן שלא תיסע לא תהיה לבד.
הכי כיף פשוט לנחות באיזשהו מקום ולהכיר שם אנשים שמתחשק לך להסתובב איתם.
ככה אתה לא מחוייב לאף אחד ואתה כל הזמן עם אנשים שבאמת נחמד לך להיות איתם.
ואין בכלל מה לדאוג, רוב הסיכויים שלא תמצא את עצמך לבד ככה אפילו יום אחד, אלא אם ממש תרצה.
חוץ מזה, כדאי לך לשמוע על כל מיני מקומות מוצלחים מבעוד מועד כדי להכיר פחות או יותר במה מדובר,
אבל עוד המלצה שלי - בטיול בהודו עדיף לא לתכנן מראש לאן נוסעים.
בכל מקום שתגיע תוכל פשוט לשאול אחרים איפה כיף ואז ליסוע לאן שמתאים לך באותו הזמן.
מנסיון, ככה נבנים הטיולים הכי מוצלחים ומעניינים.

שיהיה מואי כיף!
cow.gif ( icon_arrow.gif פרה קדושה)
עדי זילברברג
עדי זילברברג • 9 במאי 2006
תודה על העיצות.
האמת שמפאת הזמן המוגבל, וגם התקציב, אני מעדיף לעשות קצת הכנה וגם להתצוות, אבל כמובן שזרימה תהיה חלק מהעניין, כמו גם ספונטניות
AIR​(נשלט)
לפני 18 שנים • 10 במאי 2006
AIR​(נשלט) • 10 במאי 2006
עדי , במקומך הייתי חושב על לטוס לבד , בלי אף אחד על הראש , תצא קצת מהאווירה הישראלית וגם תוכל להכיר בחורות בלי שאף חבר שיציק ...
אין כמו לבד icon_exclaim.gif
עדי זילברברג
עדי זילברברג • 10 במאי 2006
חחח - אני נשוי...
אבל תודה על העיצה.
בוא נגיד את זה ככה - אני לא אהסס לסוע לבד, אבל בודק את האופציות. לא מדובר כאן על מחויבות אטומית, וזה יכול מאוד להועיל
electro-z
electro-z • 10 במאי 2006
בתור אחד שחי בהודו 5 שנים אני ממליץ לסוע לבד ולא לתכנן כלום חוץ מהיעד הראשוני

1. אתה נוסע בעונה נפלאה לצפון, דרומית להרים פשוט כבר חם בטירוף ומזג האויר בהרים נפלא, זה כמו שוויץ רק בלירה וכולל צ'אראס איכותי במחירי מבצע
2. סע למעט מקומות ותשתקע בהם עד שידגדג לך לזוז, אל תתכנן מסלול, אל תתכנן זמנים לעבור ממקום למקום, פשוט סע לאנשהו, תתישב שם ותראה לאן לוקחת אותך הרוח.
3. תן להודים לדפוק אותך קצת בלי להתעצבן, זה קורה לכולם, להתעצבן מזה לא שווה את ה 200 רופי (20) שקל.

כולי קנאה

תהנה

נ.ב: אם תחליט בכל זאת לסבול את החום הנורא והמונסונים בואראנסי, דבר איתי בפרטית, אני אחבר אותך שם לענייני המוזיקה באופן אישי ומשפחתי, ואתה תודה לי על כל צליל
עדי זילברברג
עדי זילברברג • 10 במאי 2006
המון תודה.
אגב - בין לבין כל התזרום, ותיקח את הזמן - שמת לב לשישה שבועות בלבד שלי, כן?icon_smile.gif
electro-z
electro-z • 10 במאי 2006
בדיוק בגלל זה

תאמין לי שאם תתכנן מסלול ותהיה עסוק בלהספיק, בסופו של דבר לא תראה כלום.
כי את הודו רואים לעומק, לא לרוחב
בתקופה של 6 שבועות בלבד אני לא הייתי הולך על יותר מ 3 מקומות + מעבר בדלהי, ונותן שובעיים לכל מקום.

כל מקום כזה יתן לך מליון אפשרויות קטנות מסביבו, ומספיק זמן ליצור קשר מעניין עם האנשים שתתקל בהם מסביבך.

3 מקומות. גג.

icon_smile.gif