ברק ורעם(שולט) |
לפני 18 שנים •
11 במאי 2006
ברכות לזרה מוכרת
לפני 18 שנים •
11 במאי 2006
ברק ורעם(שולט) • 11 במאי 2006
הברכה מופיעה בבלוג שלי
חובה להיכנס |
|
חתולת הלילה |
לפני 18 שנים •
11 במאי 2006
לפני 18 שנים •
11 במאי 2006
חתולת הלילה • 11 במאי 2006
ברצינות- אתה חושב שאתה המצאת את זה?
הפנטזיה הזו יותר עתיקה ממך. נראה לי משונה מאוד שאתה לא מבין את זה. המלצה: תתנצל. מה שזרונת כבר לא זוכרת, אתה עוד לא למדת. יום טוב. |
|
זרה מוכרת |
לפני 18 שנים •
11 במאי 2006
לפני 18 שנים •
11 במאי 2006
זרה מוכרת • 11 במאי 2006
ברק ורעם
לא אכנס איתך לויכוחים על מאיפה ולמה אבל בפעם הבאה, הצעה קטנה ממני (בת אדם, אישה וסאבית) לפני שאתה יורד ברמה ומנבל את הפה תברר. שיהיה לך יום טוב. זרונת |
|
ברק ורעם(שולט) |
לפני 18 שנים •
11 במאי 2006
שהיא תתנצל
לפני 18 שנים •
11 במאי 2006
ברק ורעם(שולט) • 11 במאי 2006
|
|
Belisana(שולטת) |
לפני 18 שנים •
11 במאי 2006
!
לפני 18 שנים •
11 במאי 2006
Belisana(שולטת) • 11 במאי 2006
פססטט... תתקרב רגע... תשב, זאת תהיה בשורה קשה. אני לא יודעת איך לומר לך את זה.. אבל...
העולם לא מסתובב סביבך!!! סשנים כאלה נכתבו ובוצעו עוד לפני שידעת מה זה באט פלאג. דפדף קצת בדפי הכלוב ואתרי סאדו נוספים ותגלה עשרות אם לא מאות סשנים שמתחילים כך. אני מבינה שבפעם הבאה שאקרא לשפחתי זנזונת אני צריכה לרשום בתחתית הדף - כל הזכויות שמורות לברק ורעם? תרגע ותתחיל ללמוד את החומר לפני שאתה מתלהם. ואכן - התנצלות תהיה מאד מאד במקום. ושיעור ראשון - "כלבה" אתה רשאי לקרוא רק למי שמעניקה לך את הזכות לקרוא לה כך. שיעורים נוספים תוכל למצוא באלפוני. |
|
זרה מוכרת |
לפני 18 שנים •
11 במאי 2006
לפני 18 שנים •
11 במאי 2006
זרה מוכרת • 11 במאי 2006
יותר מזה איש ... אפרסם את ההודעה הפרטית ששלחתי לך הבוקר כשראיתי את הפוסט הזה שלך :
ציטוט: לא יודעת מאיפה כל הכעס שלך
מאת זרה מוכרת תאריך 07:04 11/05/06 אבל במקרה הפרטי הזה של הפוסט שלי הסיטואציה נכתבה בגלל לחץ שעוברת חברה שלי על ידי אדם מאוד ספציפי. בדיוק מהסיבות והדרכים אותן פירטתי בפוסט. אז צר לי, אבל לא קראתי את הבלוג שלך ואם הבחירה שלך היא לחשוב אחרת ולהיכנס לעניין של אגו וקללות. זכותך. שיהיה לך יום טוב זרונת מה שאתה בוחר לעשות עם זה, ולאן שאתה בוחר לקחת את זה, ועוד לדרוש ממני לאחר מכן להתנצל... זה כבר שלך. |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
11 במאי 2006
אדון חזיז ורעש-
לפני 18 שנים •
11 במאי 2006
מUחדת • 11 במאי 2006
נשום עמוק.
עכשיו- טול קיסם מבין שיניך, קורה מבין עינייך ואת הבאט פלאג מישבניך ושמור על הפה המלוכלך שלך. כמו שאמרה בליסאנה- אתה לא המצאת את גלגל הכאב, לא את המושג "כלבה" ולא היית יו"ר ועדת הפנטזיות הבדס"מיות של הכלוב. שאלות תישאלנה בגלל אלף סיבות, ותתפלא, השמש עדיין לא זורחת לך מהרקטום. המשך יום מעוגן במציאות שיהיה לך. |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 18 שנים •
11 במאי 2006
לפני 18 שנים •
11 במאי 2006
nerissa(אחרת) • 11 במאי 2006
בנות, בנות..
אני דווקא חושבת שהשרשור הזה מ ע ו ל ה . ושישאר. אולי אפילו הייתי מוסיפה לינק היישר לרשומה ההיא. זה טוב מאוד שבעתיד סאביות יוכלו להגיע ל.. לאמת. |
|
הקול(שולט) |
לפני 18 שנים •
11 במאי 2006
התנצלות
לפני 18 שנים •
11 במאי 2006
הקול(שולט) • 11 במאי 2006
מתנצל מעומק הלב, ומקווה שתבין אותי ותסלח לי, אדון ברק .
כבר מזה זמן אני משתמש באותיות שלך, ולפעמים, כשאני לא עירני לכללי השפה, אפילו יוצאות לי מילים דומות. סליחה נ.ב. איפה הטפסים להגשת בקשה להיתר להשתמש במילותיך, והאם ניתן לשלם את התמלוגים בכל סניפי הבנקים? |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
11 במאי 2006
האמת, סחתיין על הפרסום הסמוי
לפני 18 שנים •
11 במאי 2006
קלייר(נשלטת) • 11 במאי 2006
אני חייבת להודות שזה רעיון לא רע לפתוח בלוג עלום (שאף אחד לא נכנס לתוכו), לאתר איזו הודעה שמישהי (שנחשבת לאורים ותומים בפורטל הזה) כתבה, להיכנס בה בקללות (ולהשאיר לינקים פזורים ברחבי הפורומים אל הבלוג שלך) ולזכות בטונות של צומי, ואפילו, להגיע לאיזה מאה כניסות באותו היום.
אז כאילו, בקטע של הפרסום הסמוי, קבל ח"ח על החשיבה המקורית והיוזמה. אלא מה, אליה וקוץ בה (או בעברית: מה זה יצאת אהבל), אתה מבין, כל מי שמכיר את זרונות (שזה בערך כולם), מכיר את כתיבתה הצינית ולעומתה, את היכולת שלה לכתוב הכי מעומק הלב. אז כל מי שמכיר אותה, שקרא אותה, שלמד ממנה, ידיר מהיום את רגליו מהבלוג שלך ומשאר הפרסומים שתפרסם, פשוט כי כל בר דעת יכול לראות את הניסיון העלוב, הפתטי ומעורר הרחמים שלך (כן פתטי הוא מעורר גיחוך ורחמים אבל הייתי חייבת ללכת על כפילות בשביל ההדגשה), להשתמש באושיה כדי לתפוס ריטינג. "הגריל" היא תכנית הומוריסטית שנעשית בטוב טעם ובהסכמת הנצלית. המקרה שלך משקף לא יותר מאשר בורות, אלימות מילולית ואלימות בכלל. אה, ו... הביטוי "כלבה", לא מעליב בפורטל הזה, לפי מילון אבן בדס"מ מדובר בביטוי המציין חיבה וקרבה בין אדון/גבירה לבין הנשלט/ת שלו/ה. אני מאחלת לך חיים טובים וכדאי שתתרחק מעולם הפרסום ומפרסום סמוי בכלל, אתה מבין, הקטע בפרסום הוא, שצריך לדעת מה לדחוף ואיפה כדאי לקחת את המילים שכתבת, ולדחוף אותם הכי עמוק שרק אפשר אל האחוריים של עצמך (אתה רואה, אפשר להשתמש גם בעברית יפה כשמקללים). קלייר. |
|