זרה מוכרת |
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
Re: כולם מדברים על אפטר -קייר-
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
זרה מוכרת • 16 במאי 2006
Adonasuy כתב/ה: ואני מציע- מריטה- ואז אפטר שייב.
הרבה יותר כואב, הרבה יותר שורף. ויש על מה לכתוב. כל האפטר קייר הזה ייעשה.... לדום התכוונת. נכון קושקוש ? |
|
זרה מוכרת |
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
Re: תגובה מהמיצכוסשילירבאקערס
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
זרה מוכרת • 16 במאי 2006
מיוחדת. כתב/ה: זאלופון כתב/ה: הו, את כותבת כל כך מרגש ואמיתי. כה חזק וחד. ובחירת המילים המדויקת הזו... זה זה! זה פשוט זה! זה הבדסמ האמיתי!
כמה עוצמה יש בך! ואיך את לא פוחדת לגעת במיצכוסאחתק (הייתי חייב) ולהעביר את הקסם שבהתמסרות האמיתית. נפעמתי עד שורשי שערות כפות רגליי. תנוכיי עדיין רוטטים בהתרגשות. אנא, המשיכי לשתף באומץ ופתיחות שכאלה. את עמוד האש לפני המחנה. סלע קיומנו. צור גואלנו. כל הנשמה תהלל יה, הללויה. (ציניות זו מחלה. והיא מדבקת) זה כל הקסם. נכון. ורק מי שעושה בדסמ טהור יכול להבין שהסיטואציה שתארתי היא רגישה, חמה ומאתגרת. כי גבולות, כמו שיניים- קיימים בכדי לשבור אותם. {ציניות. מדבקת כמו מחלה ורצינית כמו התקף לב} הלו !!! עד כאן. אח"כ את מתפלאה שמכניסית אותי לשרשור הקמיצות המסוכנות ? טפי. |
|
גרניקה(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
גרניקה(נשלטת) • 16 במאי 2006
מיוחדת. כתב/ה: גרניקה כתב/ה: .נסה להביט בקטע שלי כיצירה ספרותית העומדת בפני עצמה.
פיתאום הקטע ניראה לך רגיש/עוצמתי/מתמסר/אקסטרימי וזה? ציטוט: רגע אחד, את רוצה להגיד לי שזו אינה יצירה ספרותית העומדת בפני עצמה?
(ביאסת אותי עם מכשול המרגריטה הקפואה והחשש שאבלה ערב שלם עם היחמור כשאת לא שם לתמוך בי נפשית, מה גם שהוא עלול לשלוף לי מראות מגדילותמהגהנום, פינצטות הרעם והשד יודע מה עוד, נדחה את המשתה לשבוע הבא!) עומדת תלויה קשורה ומדובללת. אבל יצירה. {אמרת את זה בציניות?...את סותמת פיות!}[/quote] אשמדאי בכבודו ובעצמו, נעים להכיר. והרי ידוע לכל שמדובר בסרח עודף של העם היהודי הקדוש, דבלול בלתי נחשב, עשב שוטה(מרגריטה קפואה), זרע פורענות מסוכן לקהל הקדוש. ואם לא תפסיקי אותי ומייד -אני אמשיך לשבח, להלל ולקלס את שאר תכונתיי הטרומיות/תרומיות. שרמוטה מתקרנפת(אך אהובה). |
|
דנדיליון(שולטת) |
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
דנדיליון(שולטת) • 16 במאי 2006
מתי מגיע האפטר קייר של השירשור הזה ?
|
|
המלט |
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
המלט • 16 במאי 2006
ציטוט: הקטע הזה הוא אינו קריאה לעזרה (ותודה לכל אלו שפנו בהודעות פרטיות) הקטע הזה כמו הקטעים לפניו נועד בעיקר בשבילי. בשביל הכתיבה שלי. בשביל לשחרר את כל "השדים" החוצה. ובשל כך אין הוא מציג את התמונה כולה ועל כך אני מצרה. בסופו של דבר יוצא שאני הובנתי לא כפי שרציתי.
על אף שאני חווה תסמונת התמכרות קלה לכל כתבי הפוריטנית, הנה אני מוצא את הכתוב הנ'"ל - מאת פלג בעצמה, מכחיש את הכתוב של הפוריטנית, אם לא בתוכן, על כל פנים ברוח. הואיל ואין כתוב שלישי שיכריע ביניהם - אני נאלץ להכריע ביני לבין עצמי - ומצטרף ל whip -- אני גם חושב שאין מקום לפרסום חוצות ציני המאיר באור מגוחך חויות של מישהו אחר, ככל שחויות אלה מוצאות מקום וביטוי במקום הטבעי שלהן -- בפורום הזה, שאמור להיות פתוח לכל אחת ואחד לתאר כאוות נפשו. פרסומים כאלה תמיד נמרחים קצת יתר על המידה, כמו כתם דיו על ניר סופג, וסופם שהסאטירה שבהם (שהיא כשלעצמה, כרגיל, שנונה כתער) מתפקעת והופכת לאישית, מה שמחדד את ההבנה כי לא כל מה שמצחיק, טעון פרסום. |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
מUחדת • 16 במאי 2006
האמת המלט יקר {תודה על המחמאות, בהחלט}, שכתיבת הקטע הזה, ציני ושנון ככל שיהיה, מקורו במקום רציני.
גם בעיתונים הרציניים ביותר נמצא מדורי סאטירה- וזה מה שזה. אבל גם סאטירה מקורה במשהו. הגזמה, סמיכות ופרודיה על אירועים מסויימים- הם סאטירה. כשאני נתקלת בסיפורים בסגנון של פלג, סיטואציה/סיפור/פנטזיה שאני לא מוצאת בה רוך או חמלה או, רחמנא ליצלן, אנושיות- {גם בתמונות של סשן נעיצת מסמרים בביצים כבר מצאתי רוך, אנושיות וחמלה} אמרה את זה מדויק חתולת הלילה- זו הדרך שלי להתמודד. עכשיו, כיוון שהקטע של פלג נכתב בפורום כללי ולא בבלוג פרטי- לי- לי באופן אישי- הוא ניקרא בדיוק כשם שלאנשים מסויימים נקרא הקטע שלי- מנסה למשוך תשומת לב כזו או אחרת, פוגעני, אלים במידה וקשה. וסאטירה עושה לשאול שאלות לא? לדוגמה- הכל מותר כל עוד בסוף נעשה איזה אפטר קייר? צריך להגיד על הכל שהוא נפלא/מרגש/נהדר? חושבת שלא. |
|
Morticia |
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
Morticia • 16 במאי 2006
המממ...
אני בדיוק נכנסת לכאן כדי להעלות איזה דיון אתכם (ומייד אגיע לפתיחת הפוסט בנושא) ואני ככה נתקלת בשרשור הזה ודי משועשעת. מיוחדת, אני מה זה מבינה על מה את מדברת וחושבת שאת צודקת. מה גם שלדעתי מרבית הציניקנים מחפים על לב מאוד רחב. כמובן שיש גם ציניות רעה ולצערי חלק מהתגובות פה היו עוקצניות ככה לא נעימות לי לעין אבל אני סבבה עם זה. כאילו, אנחנו בני אדם ולפעמים צריכים לפרק או להתפרק, כל אחד בקטע שלו... ואני מבינה את הצורך כאן לאור דיונים שהתפתחו לאחרונה. אז אני בגדול מכבדת את השרשור הזה ותכף אבוא ממקום קצת אחר, אולי טיפה יותר רומנטי בשרשור שכן, בו אתם מתכבדים לכבד אותי מה שבאמת חשוב לי פה לדעת, או לפחות מעניין, זה מידת אמיתות הסיפור, נדמה לי שזרקת שמדובר באירועי אמת ואז התהייה החשובה היחידה בעיני היא האם עליך מקובלת ההתנהגות הזו? כי אם כן, אני שקטה. אבל בעיניים שלי, לא היה שום דבר יפה בסיפור הזה ומאוד לא אהבתי אותו, עמך הסליחה. אנא סלחו לי שחטאתי במחסור חמור בציניות בפיסקתי האחרונה. זה לא שאני לא חוטאת גדולה בעצמי בתחום אבל רגע יש לי פה איזו שאלה רצינית. הנה אני מתחפפת ומעלה אותה בחלקה שכנה... |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
זאלופון(שולט) • 16 במאי 2006
אני חושב שמיוחדת וחלק מהתגובות לה (כמו זו שלי), יותר משהן "יורדות" על כותבת זו או אחרת, מביעות דיעה על תופעה, או אפילו על תופעות. נכון, התופעות מיוצגות באמצעות שימוש בקטע ספציפי שפורסם לאחרונה, אבל אני בספק אם המטרה היא לשים ללעג את כותבת אותו קטע.
מה שמצחיק הוא שלפי רוח השרשור, זה בדיוק הזמן שבו חסידי פותחת הפוסט אמורים להתחיל להסביר למתנגדים שהם הבינו לא נכון והניחו הנחות בלתי מבוססות |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
מUחדת • 16 במאי 2006
זאלופון כתב/ה: אני חושב שמיוחדת וחלק מהתגובות לה (כמו זו שלי), יותר משהן "יורדות" על כותבת זו או אחרת, מביעות דיעה על תופעה, או אפילו על תופעות. נכון, התופעות מיוצגות באמצעות שימוש בקטע ספציפי שפורסם לאחרונה, אבל אני בספק אם המטרה היא לשים ללעג את כותבת אותו קטע.
מה שמצחיק הוא שלפי רוח השרשור, זה בדיוק הזמן שבו חסידי פותחת הפוסט אמורים להתחיל להסביר למתנגדים שהם הבינו לא נכון והניחו הנחות בלתי מבוססות בדיוק. ואז הסאטירה תהיה במיטבה {סליחה (?) על הציניות}. ומורטישה- אני דווקא שמחה שהקטע לא מצא חן בעינייך {בלי גרם ציניות, והסיפור לא אמיתי- אבל וואלה, לא משהו שלא יכל לקרות על סמך סיפורים כאן, לא?} ובדיוק בשביל לא למצוא חן הוא כאן. |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
מUחדת • 16 במאי 2006
דנדיליון כתב/ה: מתי מגיע האפטר קייר של השירשור הזה ?
רשאית להתחיל באפטר קייר, שפחה. {ככה מתחילים אפטר קייר?} |
|