צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תחילתה של תופעה?!

huan
לפני 18 שנים • 16 במאי 2006

תחילתה של תופעה?!

huan • 16 במאי 2006
איני יודע עם זו באמת תופעה אך זו הפעם השניה בשבועות האחרונים אני נתקל במסיבות אשר מוגבלות לאנשים בני 21+ (אני מתכוון לTABOO LINE ולמסיבה בנו לימיט בשישי הקרוב)
אני לא שולל את זכותם של אנשים לקבוע מגבלות אילו או אחרות במסיבות שהם מארגנים (אחרי הכל אילו הארועים פרטיים) אך עדיין הייתי שמח לקבל הסבר הגיוני ל"טרנד" החדש הזה.
העם בני ה18-21 הפכו פתאום למשוקצים וכבר אין זה מכובד לבלות איתם באותו מועדון ולהראות בחברתם?
אמילי קייג'​(אחרת)

חואן היקר,

אמילי קייג'​(אחרת) • 16 במאי 2006
ממש ממש לא תופעה, תודה שהסבת את תשומת ליבי, הגבלת הגיל היא כרגיל, כמו בכל הערבים שלנו - 18+

נשמח לראות אותך ביום שישי!!!!

}}}{{{
huan
huan • 16 במאי 2006
תודה אמילי על ההבהרה icon_smile.gif
teacher​(שולט)

זה לא טרנד בכלל

teacher​(שולט) • 16 במאי 2006
העניין הזה קיים עוד כנראה מלפני שנולדנו אתה ואני.

ויש מקומות ואירועים שמכניסים אנשים מגיל 24 בכלל.
למרות כל העניין האינדוידואלי של ההתפתחות וכו' וכו', עדיין יש לגיל מינימום איזו משמעות.
אני לא רואה בזה שום דבר פסול, ובטח שלא במסיבות פרטיות, אין בזה שום רמיזה או אמירה שאנשים בני פחות מ-21 הם פחות טובים או מכובדים מכל אדם אחר.

אני מקבל את זה היום, אבל חייב גם לומר שבגיל 14 התעצבנתי למה אני לא יכול לעשות רישיון לאופנוע, ובגיל 18 כעסתי למה אני צריך לחכות ל-21 בשביל אופנוע כבד, ובגיל 20 הרגיז אותי שמדינת ישראל נותנת לי נשק, אבל מדינת האמריקאים לא מרשה למכור לי אלכוהול.

ככה זה.
הכל תלוי מאיפה מסתכלים על זה..
icon_wink.gif
huan
huan • 16 במאי 2006
נכון המצב קיים בהרבה מקומות אך עוד לא יצא לי להיתקל בו במסגרת המסיבות לקהילה ועל כך התהייה
תחת השמש​(נשלט)
לפני 18 שנים • 17 במאי 2006

Re: חואן היקר,

תחת השמש​(נשלט) • 17 במאי 2006
אמילי כתב/ה:
ממש ממש לא תופעה, תודה שהסבת את תשומת ליבי, הגבלת הגיל היא כרגיל, כמו בכל הערבים שלנו - 18+

נשמח לראות אותך ביום שישי!!!!

}}}{{{

כמה נשמה טובה יש בך!!! 10x2.gif

תחת השמש