Morticia |
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
Morticia • 16 במאי 2006
לא צריך להתנצל על הציניות (חלילה), אני בעד סאטירה! הכל בסדר...
רק לי יש את הצד הרציני הזה לפעמים שחשוב לי לבטא לא פחות, זה הכל. Do continue |
|
דנדיליון(שולטת) |
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
לפני 18 שנים •
16 במאי 2006
דנדיליון(שולטת) • 16 במאי 2006
מיוחדת. כתב/ה: דנדיליון כתב/ה: מתי מגיע האפטר קייר של השירשור הזה ?
רשאית להתחיל באפטר קייר, שפחה. {ככה מתחילים אפטר קייר?} חיבוק עכשיו, הו אדונית נרצעת! |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
17 במאי 2006
ואוסיף ללא ציניות
לפני 18 שנים •
17 במאי 2006
נוריתE • 17 במאי 2006
הכאב שמרחיב את נימי וטורף אותי אל תוכו באכזריות אין סופית
מותיר אותי מקופלת מכאב וחסרת נשימה השקט הזה משאיר אותי בוכה בדממה שנותרת אחרי אני לא מבינה אני לא מבינה למה אני חוזרת לשם,שוב שוב כמו "לחפור" בפצע שלא יירפא לעולם. |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
17 במאי 2006
תגובה קלאסית 1
לפני 18 שנים •
17 במאי 2006
עינבר • 17 במאי 2006
מה שכתבת זה מאוד מאוד קשה ואני רוצה להבין
זה באמת מה שאת רוצה? איך היה אחרי הסשן ומה עשיתם באפטר קר? מה היה לפניומה סוג הקשר שלכם? {את לא מתחשבת הקוראים, מה זה כאן, סשן לסקרנים?} |
|
Whip(שולט) |
לפני 18 שנים •
17 במאי 2006
לפני 18 שנים •
17 במאי 2006
Whip(שולט) • 17 במאי 2006
דנדיליון כתב/ה: חיבוק עכשיו, הו אדונית נרצעת! אדונית נרצעת? יש כזה דבר? אם כבר, האדונית רוצעת את שפחתה... האדונית נרצעת רק אם היא מתחלפת, או שהייתה שפחה נרצעת בעברה. וזאלופון אני מקבל בהחלט שמותר "לרדת" על תופעה, או אפילו על תופעות. אולי פספסתי, אבל הייתה פה קצת שמץ של התחלה של ירידה אישית...ונגד זה ירדתי. אם טעיתי - סליחה. |
|
Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 18 שנים •
17 במאי 2006
Re: תגובה מהמיצכוסשילירבאקערס
לפני 18 שנים •
17 במאי 2006
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 17 במאי 2006
מיוחדת כתבה:
גבולות, כמו שיניים- קיימים בכדי לשבור אותם. רגע, רגע. זה לשבור או לעקור?! ויש הבדל. סמנטיקה שורשית |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 18 שנים •
17 במאי 2006
Re: פרומה {זהירות, ציניות}.
לפני 18 שנים •
17 במאי 2006
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 17 במאי 2006
מיוחדת. כתב/ה: כשהגעתי אליו הייתי אחרי טיפול שורש ועקירה כירורגית. בקושי יכולתי לנשום. תרופת ההרדמה הפכה אותי לפאסיבית כל כך.
אז שתקתי כשהוא הוריד לי סטירה מהממת וסינן בשקט-מגיע לך, ולו רק על עצם קיומך. כנראה שגם הנקע ברגל שלי לא כל כך הפריע לו כשהוא הדף אותי לרצפה ואז קשר אותי הפוך מהתקרה, שיהיה לו נוח לדחף לי פיסט שלם לגרון- רק כדי לראות איך אני נחנקת. שטויות. מזל שאחר כך הוא עושה לי אפטר קייר. זה רק בגלל שהוא כל כך ער לצרכים שלך, וכולנו פה לא מבינים כמה הוא מיוחד עבורך... |
|
lOli |
לפני 18 שנים •
18 במאי 2006
שנאמר
לפני 18 שנים •
18 במאי 2006
lOli • 18 במאי 2006
יאללה יאללה.
וטוב שהציניות שבה למחוזותינו. אולי העדר-ציניות זו מחלה עונתית? או שמא הציניות, כמו כולנו, נכנסה לאיזו שנת חורף? סאטירה נוקבת ואדונית נרצעת. לא הכל צריך לנתח עד זוב דם וזליגת איברים פינימיים. עם כל הכבוד לאקסטרים. תגידי, גם את הסאטירה אפשר להגדיל בשקל תשעים (בשבילי בלי פיצפוצים)? או שאז תקום פה צעקה שהעסקית המיוחדת הפכה לזונת-פוסטים-ציניים-מרובי-רייטינג שכן היא לוקחת כסף (או לא)? בברכת הייל דינמו - ציניות זה כל כך 2003......... ואף על פי כן, נוע תנוע. |
|
מאלף סוררות(שולט) |
לפני 18 שנים •
18 במאי 2006
אגדיר
לפני 18 שנים •
18 במאי 2006
מאלף סוררות(שולט) • 18 במאי 2006
מיוחדת. כתב/ה: הרי זה לא באמת משנה אם הוא עושה סשן כריתת איברים והפיכתם למק סאב (וופר).
מה שחשוב זה שאחר כך הוא אומר שהאימונים הולכים יופי. למה את מתאמנת? להיות המבורגר? |
|
Morticia |
לפני 18 שנים •
18 במאי 2006
Re: שנאמר
לפני 18 שנים •
18 במאי 2006
Morticia • 18 במאי 2006
lOli כתב/ה: יאללה יאללה.
וטוב שהציניות שבה למחוזותינו. אולי העדר-ציניות זו מחלה עונתית? או שמא הציניות, כמו כולנו, נכנסה לאיזו שנת חורף? סאטירה נוקבת ואדונית נרצעת. לא הכל צריך לנתח עד זוב דם וזליגת איברים פינימיים. עם כל הכבוד לאקסטרים. תגידי, גם את הסאטירה אפשר להגדיל בשקל תשעים (בשבילי בלי פיצפוצים)? או שאז תקום פה צעקה שהעסקית המיוחדת הפכה לזונת-פוסטים-ציניים-מרובי-רייטינג שכן היא לוקחת כסף (או לא)? בברכת הייל דינמו - ציניות זה כל כך 2003......... ואף על פי כן, נוע תנוע. נו, תקשיבו קצת לבחורה שמצטטת את ניו אורדר בפרופיל שלה. היא בטוח יודעת על מה היא מדברת (ושוב, באופן מאוד לא יאה להלך הרוח הכללי, אני ממש לא צינית. חבל שהפוסט השכן שלי לא זכה לכל כך הרבה התייחסות...) |
|