לפלפונת(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
13 במאי 2006
במעלית
לפני 18 שנים •
13 במאי 2006
לפלפונת(לא בעסק) • 13 במאי 2006
מעלית, עומדות מול הדלת ממתינות שתגיע. אני מגניבה מבט אליך, ואת בוחנת אותי מלמטה למעלה. איזו התרגשות לעמוד לידך, לצידך, מי יודע מתי תהיה לי הזדמנות נוספת לעמוד לצידך.
המעלית הגיעה. כנסי כלבה. חשבתי דוקא לתת לה את הכבוד להיכנס ראשונה. היא מחליטה בשבילי. אני אוהבת את זה כך. אוהבת אותה נותנת לי פקודות. נכנסתי והיא אחריי. אל תסתובבי כלבה. אני רוצה לראות את התחת שלי, כלבונת. היא נצמדה אלי מאחור. מושכת בשערי, וראשי מוטה אחורה אליה. הלחי שלה על לחיי, צמוד אלי, אני מריחה אותה. אני נרטבת, מרוגשת, מוטרפת, נרעדת. היא מסובבת את ראשי אליה ונושקת לשפתיי, נושקת? נוגסת בשפתיי. אני בוערת, כואב לי כל כך אבל אני מחורמנת מזה. עוצמת את עיניי ומתמסרת לתאוותי. כמה זמן חלמתי על זה. כל כך רציתי שזה יקרה. מה קרה כלבה? את מיוחמת? כן גבירתי מאוד. המעלית הגיעה לקומה התחתונה, והדלת נפתחה. אישה נכנסה פנימה. מביטה בגבירתי ובי. אני מעיפה בה מבט קל ולא זזה. מעניין מי זו. לפי איך שהיא מביטה, היא יודעת משהו שאני לא יודעת עליו. האישה היתה לבושה בחצאית קצרה, אישה יפה, אך לא יפה כמו גבירתי. גם לא הסתכלתי עליה בצורה מינית. כלבונת את שייכת? כן גבירתי. למי את שייכת? לך גבירתי. ותעשי כל מה שאגיד לך? בודאי גבירתי. רדי למטה כלבה. כן גבירתי. מה את רואה שם כלבה? אותך גבירתי. ומה עוד? את האישה הזו פה. יופי כלבה. תדאגי שהיא תהנה ממך. מי גבירתי? מה מי? שהאישה פה תהנה ממך. את מהססת? לא גבירתי, לא. נצמדתי לרגליה של האישה. גבירתי ציוותה עלי. אני חייבת לעשות את זה. מרימה את ראשי מעלה. היא היתה בלי תחתונים. התחלתי במלאכה. מלקקת ומרטיבה אותה. היא לא התיחסה אלי בכלל. רק התמסרה ללשון שלי. היא מתענגת מהרטיבות, מיוחמת, רוצה לגמור. הפסיקי כלבה. גערה בי גבירתי. ואני מיד חדלתי ממעשיי. גבירתי? דלת המעלית נפתחה. האישה יצאה ממנה. כלבונת, נקי את עצמך. קומי על רגלייך. בואי אלי. דמעות זולגות מעיניי. כלבה, את טובה. ואני מרכינה את ראשי. מתביישת. ליטפה את ראשי. כלבונת היום הראת לי כמה את ראויה לי. כלבה טובה את. תודה גבירתי. תודה לך. |
|
שירית1 |
לפני 18 שנים •
15 במאי 2006
תגובה
לפני 18 שנים •
15 במאי 2006
שירית1 • 15 במאי 2006
מקסים . סיפור מלא בתאווה
|
|
infinite(נשלטת) |