אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

איך הפכתי להיות כלי של שני - חלק 2

זן​(נשלט)
לפני 18 שנים • 1 במאי 2006

איך הפכתי להיות כלי של שני - חלק 2

זן​(נשלט) • 1 במאי 2006
הנה הקישור לחלק הראשון של הסיפור:

http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=14321

והנה ההמשך:

לדעתי אני כבר כמה שעות בנסיעה והמהירות די מהירה לדעתי, ואני עדיין קשור באותה התנוחה בתוך הרכב, לא יכול לזוז בכלל, פי חסום, עייני מכוסות ואני עדיין עם אותם בגדים שהגעתי איתם, מסריח משתן ומת מצמא ורעב. לאורך כל הנסיעה אני מנסה להגדיר לעצמי מה אני עושה הלאה, ברור ששני התארגנה היטב ותפסה אותי לא מוכן, אבל מצד שני לא הייתי יכול להיות מוכן לאירועי אמש, בכל זאת אני לא מוכן לוותר על העצמאות שלי עדיין, בהזדמנות הראשונה הטובה אני משתלט על העניינים ואז גם אני אברר מה לעזאזל הולך פה ומה שני רוצה מחיי. אבל בינתיים בכל מקרה אני לא יכול לעשות כלום בנידון. הנסיעה נמשכה עוד כמה שעות עד שעצרנו וכיבינו את המנוע. הוציאו אותי מהרכב והובילו אותי לחדר אחר. בהמשך אני עתיד לגלות עד כמה שאני חלש ועלוב לרגליה של שני.

הוציאו אותי מהמזוודה והושבתי שוב על שרפשף.
"אני בטוחה שיש לך המון שאלות ובטח גם כמה רעיונות נקמה מעניינים, אך כל אלו יאלצו לחכות לזמן המתאים, אתה תדע את מה שאתה צריך לדעת כשתצטרך לדעת אותו, כלומר, אתה תדע מה שאני אחליט שאתה צריך לדעת, מתי שאני אחליט, ואיך שאני אחליט" שני צחקקה קלות והוסיפה "אם לא הבנת את הרמז, כל נושא דרך החינוך והלמידה הולך לקבל משמעות שונה לגמרי עבורך".
"נתחיל בהכנה פיסית, אחרי הכל אתה לא יכול ללמוד כמו בן אדם להיות בן אדם כשאתה בן אדם כמו שאתה". הכנה פיסית? לא ירדתי לסוף דעתה אבל אין לי כל כך ברירה חוץ מלקבל את רצונה. היא התחילה להתיר אותי בשלבים, שלב ראשון היא התירה את החבלים ממפרקי ובמקום החבלים היא שמה שם צמיד מעור צמוד והדוק לכל יד, לאחר מכן היא התירה את החבלים מקרסולי וגם במקומם שמה סוג של צמיד עור שהיה הדוק על הרגל. האמת שבשלב הזה אני מתחיל ממש להילחץ כיוון שאני מגלה ששני לא סתם משחקת איתי באיזה משחק חולני, היא ממש מוכנה לקראתי ומאורגנת, בנוסף הלחיץ אותי השלווה והנחת שבה שני עשתה כל פעולה, אם היא תהיה תמיד ככה אני חושש שמא אני נכנס כאן למצב מסוכן באמת עבורי.

אט אט שני מסיימת להתיר את שאר החבלים ממני, וברגע שאני יכול אני מנסה לפחות להסיר את כיסוי עייני או את מחסום פי אך לפני שאני מספיק להגיע אל הפנים ידיי ורגלי נמתחות ללא רחמים לארבע כיוונים שונים ואני עדיין יושב עם התחת על השרפשף וגופי מקביל אל הקרקע. הגפיים כואבות מאוד, מרגישות כאילו הן עומדות להיקרע. ככה אני נשאר כמה דקות ופתאום אני שני גזרה מעליי את כל בגדיי וכעת אני ערום לחלוטין, בשלב זה אני נזכר שאני גם מת לחרבן, אני בכל זאת בן אדם, אך אני שוכח ממחשבות אלו כשאני מרגיש נוזל חם וחמים נשפך על חזי, מרגיש כמו דבש חמים, אין לי מושג מה פשר הדבר, עד שעל הנוזל הזה אני חש ביריעת בד קטנה מוצמדת אליו ואז ללא התרעה שני מסירה ממני את הבד בהבזק גורמת לי לכאבי תופת, אני צועק מתוך הגאג צווח את נשמתי כמו חיה בשחיטה, עיניי דומעות ואני מתפרץ בבכי אל תוך הגאג וכיסוי עיניי נמלא בדמעות.
"אין לך מה לדאוג, זה טיפול שייקח לא הרבה זמן ואח"כ יהיה הרבה יותר נעים, בעיקר לי, אני לא כל כך אוהבת גוף שעיר" אני ממשיך לבכות, לצעוק ולהשתולל במסגרת מגבלותיי, אך היא המשיכה בסבלנות להסיר את שערות גופי, שלב שלב, היא החליקה את אזור בית השחי, את הבטן, כל אזור הרגליים, מהגב, הידיים ולבסוף היא קינחה.
"מוכן לגמור עם זה כבר?" הנהנתי בראשי משתוקק לסיים את הסיוט הזה כבר ובעודי עדיין מהנהן בראשי הבנתי למה התכוונה, בת זונה, היא הולך להוריד לי שיער מהמפשעה, האשכים. לאט לאט היא הסירה את שערות ערוותי חלק בעזרת שעווה וחלק בגילוח.
"נו, איך היה לך, נהנית מההכנה שלך?" הנעתי לשלילה בראשי,"לא נהנית?" שני אמרה בפליאה "אל דאגה, אתה תלמד הכל, אתה תהנה מכל שנייה בנוכחותי גם אם אתה סובל ממנה עד דמעות, תראה אותך, כל הזמן הגבר הקשוח היית, בוכה כמו שאפילו תינוק לא בוכה, אבל גם זה בסדר, בכי הוא כעת חלק אינטגרלי מחייך, חשוב לפרוק את הרגשות האלו שלך" היא פשוט נהנתה מכל רגע, אני חצי מעולף והיא משתעשעת.

"מוכן לקום?" שני החליפה משהו באזיקי העור שלי ולפתע נמשכתי כלפיי האוויר עד שרגליי לגמרי לא נגעו בקרקע, הייתי תלוי באוויר. שני לא באמת סיימה את מלאכת ההכנה כי לקינוח היא השאירה את ישבני, בעודי תלוי היא סיימה הסרת שערות העכוז בשעווה.
"שיהיה לך ברור, יש לך 10 דקות חופש, ככה איך שאתה, לחרבן, להשתין ושאר הפרשות הגוף, אם לא תספיק לעשות את זה עכשיו, אתה תעשה זאת בהמשך אבל אני אדאג לכמה תוספים מעניינים עבורך" שני אמרה ויצאה. אני החלטתי שאני לא רוצה לגלות מה הם אותם תוספים ופשוט שחררתי את מה שהייתי צריך, אני יודע שזה נשמע די מגעיל אבל מה יכולתי לעשות במצבי, כבר הבנתי שלא כדאי לי לנסות אותה והחלטתי לעשות את כל צרכיי. שני מניח שעברו כ 10 דקות כששמעתי אותה שוב נכנסת. אני בטוח שהיא שוב בחדר אך אני לא שומע אותה כלל, כנראה שהיא פשוט לא זזה, לפתע הרגשתי זרם חזק מאוד וכואב מאוד על גופי, הזרם שטף את כל גופי היטב והתמקד באזור המפשעה והישבן במיוחד. לאחר השטיפה הארוכה היא ניקתה אותי טוב טוב בעזרת ספוג וסבון, היא ניקתה אותי היטב בכל הגוף מכף רגל ועד ראש וגם הפעם התמקדה בזין ובאשכים אך בעיקר בישבן, שם היא ממש ניקתה מצוין דוחפת את הספוג עמוק ככל האפשר ללא רחמים וזה ממש לא נגמר פה, מיד לאחר מכן היא השכיבה אותי על בטני על מעין חמור כמו משעורי ספורט, וקשרה את ידיי לרגליו הקדמיות של החמור, את רגליי לרגליו של החמור ואת מרכז גופי קשרה היטב אל גוף החמור. היא שימנה את פי הטבעת שלי טוב והדירה לשם צינור פלסטיק, לצערי הרב ידעתי בדיוק מה זה אומר.
"חוקן, אתה בטח יודע מה זה אבל במקרה ואתה לא יודע, אנו ננקה לך את בטן מבפנים, נעשה לך טיפול עשרת אלפים, אפילו הוספתי קצת סבון למים לניקיון מרבי, אחרי כן אתה תהיה כמו חדש, נקי ונשי למשעי". שני התחילה, היא מילאה אותי בסבון ומים, הרגשתי בחילה נוראית ורציתי להקיא אך קיוויתי שזה לא יקרה כי פי עדיין חסום בתחתוניה הרטובות של שני, אלוהים כמה שזה כואב, כל הבטן מלאה מים, ניסיתי לעצור את עצמי כמה שיכולתי אבל אז היא הוציאה את הצינור והתחילה לעסות לי את שתי לחיי ישבני אחת כלפי השנייה, זה היה בלתי נמנע, לא יכולתי להתאפק יותר והכל יצא, אני אמנע מכם את הפרטים כי זה היה מגעיל אזל נסכם ששני השיגה את מבוקשה ואני נקי גם מבפנים.

היא שחררה אותי מהחמור ושוב נתליתי באוויר "שטיפה אחרונה אחרי הפגנת הגועל נפש האחרונה שלך" ואז היא שטפה אותי וניקתה אותי שוב כדי להוריד את כל החוויה האחרונה מעליי. "או קיי חן, עברת את שלב ההכנה והגיע הזמן להמשיך, אני מניחה שאתה גם רעב למדי, וגם בזה נטפל בהמשך, כעת אני עומדת להסיר מעליך את מחסום הפה, אני ממליצה לך מתוך דאגה לך לא לצעוק, אף אחד לא יכול לשמוע אותך, אתה מרחק גדול מאוד מאזור מיושב נוסף, ובכל אופן אתה נמצא בחדר אטום לרעש, ככה שבכל מקרה צעקות לא יועילו לך, שלא נדבר על מה שאני אעשה לך אם תצעק, הכל ברור?" הנהנתי לחיוב, מה היא מצפה, אני לא יכול לראות כלום ולדבר כבר שעות, לפחות נפטר מהגאג זה גם התחלה. שני הורידה לי את הגאג וניקתה את פי בעזרת מגבת. "שני מה לעזא..." טראח, סטירת לחי עצומה נחתה על לחי ימין "אתה לא מוציא הגה מהפה אם לא פנו אליך ברור?" והיא חתמה את דרישתה בסטירה נוספת " כן שני, ברור" חטפתי עוד סטירה, אני לא יכול לדמיין לכם כמה שזה כואב, כל הראש מזדעזע מכל סטירה כזו "כל תשובה שאתה עונה צריכה להיות המקוצרת ביותר, אין לי צורך בלשמוע את קולך לשווא, תשובות כן ולא מומלצות כדי לחסוך כאב, ברור?" לא רציתי לחטוף עוד אחת לכן עניתי בקצרה ”כן" הסטירה הזו הייתה הכי כואבת אולי בגלל שהייתי בטוח שהייתי בסדר ואני לא אחטוף עוד "למה זה היה טוב?" באלתי בטון מרוגז וחטפתי אגרוף בבטן, רציתי להתקפל מכאב אך לא יכולתי מפאב עמדתי הלא מתפשרת "אני לא צריכה להסביר את עצמי לך, אתה תעשה מה שאומרים לך ותעשה זאת הכי טוב שאתה יכול, אך שיהיה לך ברור שזה לא מעניק לך ביטחון מגחמותיי המשונות לפעמים סתם בא לי להרביץ ואתה פה גם בשביל זה" והיא הבהירה את מצבי ואת עמדתה בעזרת מספר סטירות לחי חזקות, כמה אגרופים לבטן "כדאי לך גם להתרגל לכאב לא צפוי כמו זה" היא לפתה את אשכיי בידה ולחצה עליהם חזק דבר שגרם גם לכאב אך גם לגירוי משונה עבורי. היא שחררה את אשכיי והחלה מלטפת אותי בעדינות באשכיי, בישבני ובכלי שלי. היא נעמדה בזריזות והצמידה את שפתיה לשפתי "אתה בטח עדיין מבולבל ולא יודע מה קורה כאן, אז אני אסביר לך" ותוך כדי שהיא מדברת היא מעסה את אשכיי בידה.
"חטפתי אותך, כן כן אני יודעת שזה נשמע מוזר, אני שני, הבחורה הביישנית, שכל הזמן הזדקקה לתמיכתך חטפה אותך, ואני חייבת לומר שעשיתי עבודה מצוינת, אתה מוכנע לגמרי ואין לך שום סיכויי לברוח, כמו שאני מכירה אותך, איש לא יודע שנפגשת איתי אמש לכן איש לא יודע שאני האחרונה שנפגשה איתך, אנו נמצאים בוילה מרוחקת מאוד מהבית ואין שום סיכוי שמישהו יעבור כאן עבורך. אתה עומד להיות רכושי הפרטי, אתה תמלא את כל גחמותיי ואתה תופתע מהן רבות, אתה תשרת אותי נאמנה ותגלה שאני תובענית ביותר ובהמשך אתה אף תהווה שעשוע לחברותיי השונות. כרגע נשללת ממך זכות ההבעה ואתה כפוף לחלוטין למרותי, בקיצור יש לך הרבה עבודה בקרוב אשר תלווה בסבל רב!!!" קיבינימט, הבנתי שהיא צודקת, היא הערימה עלי וניצחה, באמת איש לא ידע היכן אני ואפילו עם מי נפגשתי, למעשה חבריי ומשפחתי בכלל לא מכירים את שני. איזה סרט, ומול כל זה אני חייב לציין שהזין שלי עמד איתן וזקוף. "אני רואה שאתה נהנה מכל זה" אמרה ומיד הפסיקה את השפשוף "אני עדיין לא רוצה שתהנה ממש אז מספיק לעתה, אתה תגמור בהמשך, כשאני אחליט"

"אני אסיר ממך את כיסוי העיניים, אבל אני לא מבטיחה לך שתהנה ממה שתראה לגמרי", היא הסירה את כיסוי עיניי, ולי לקח כמה רגעים להשיב את ראייתי כראוי, בהתחלה הכל היה מטושטש אבל לאחר שהתבהר ראית אותה, עם כל הסבל שאני עובר, היא פשוט מדהימה, להזכירכם אני תלוי לגמרי באוויר, והיא עומדת מולי יפיפייה, עומדת על גרם מדרגות נייד אשר הוכן כנראה כדי שתוכל להגיע אל פרצופי בקלות. שערה השחור המתולתל אסוף לאחור עם שתי צמות שיער, היא מחייכת אלי חיוך רחב, לבושה בחולצה קיצית קלילה בצבע חום בהיר, החולצה למרות קלילותה מבליטה את החזה היפה שלה עומד, היא לובש חצאית אדומה ארוכה ויחפה לרגליה, היא נראית פשוט מהמם ולא כמו שתיארתי שתיראה לאחר השאול שהעבירה אותי בו, הייתי בטוח שאמצא סדיסטית משוגעת, במקום זה מצאתי נסיכה אמיתית מולי, בנוסף שמתי לב שאני קשור לתקרה ולרצפה בשרשראות ברזל אשר יצאו אל חור בקיר שלא ראיתי לאן הוא מוביל מולי הייתה דלת פלדה ומסביב היו כל מיני טבעות וווים על הקיר, התקרה והרצפה. היא חייכה אלי ואמרה.
"אני יודעת שאתה המום מהיופי שלי אבל יש עוד עבודה לעשות, אני אשלח אותך לישון היטב כי ההמשך שלך הולך להיות מפרך ומעייף" שני אמרה והרימה אל מול עיניי מזרק, מיד הבנתי מה זה "שני לא, אני מתחנן" סטירה, אגרוף, סטירה ועוד אגרוף "שתוק אידיוט, עוד לא שמת לב שזה לא חשוב מה אתה מתחנן"

היא התכופפה להזריק לי את החומר ואני השתוללתי במקומי וצועק "שני לא, אני מתחנן, בלי סמים ובלי שטויות, בבקשה לא" התחלתי להילחץ ואז הרגשתי את הזריקה בישבני. שני נעמדה שוב ונצמדה אלי.

"מחר יש לך יום מפרך, לך לישון אתה תצטרך את כל הכוח שלך" אמרה ובזמן שהכל מתעמעם סביבי שני נישקה אותי בתשוקה משחקת בלשונה בפי וחתמה את פרץ תשוקתה בנשיכה אכזרית בלשוני ושפתיי, היא התנתקה ממני, פנתה לאחור ויצאה מגרה בישבנה וזורקת מבט אחרון, טרקה את דלת הברזל מאחוריה. לא עבר זמן רב ואני נפלתי בתרדמה עמוקה.
kamor​(נשלט)
לפני 18 שנים • 23 במאי 2006
kamor​(נשלט) • 23 במאי 2006
אהבתי
icon_biggrin.gif
Queencie​(שולטת)
לפני 18 שנים • 23 במאי 2006
Queencie​(שולטת) • 23 במאי 2006
המפקדת כתב/ה:
הלוווווווו אני רוצה המשך.....
יו, ככה מפסיקים באמצע ?
icon_eek.gif

יוו מפקדת, עכשיו אחרי האתנחתא את בהחלט יכולה להמשיך עם החלק השלישי ....
פה....
icon_wink.gif http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=14479