Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 30 במאי 2006
מגניביישן!
מזל טוב! |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
Tainted(לא בעסק) • 30 במאי 2006
לפעמים צריך לעבור את התהפוכות האלו כדי להבין מה יש לנו בידיים.
לפעמים צריך לקבל מכה בראש בשביל להבין משהו גדול. קיבלתם את המכה, הבנתם מה יש לכם, סיבוב שני הוא הדבר הכי טבעי לעשות! אם יש אהבה - הכל פתיר, זה משהו שמישהו מאוד חכם מפה אמר לי לא מזמן.. מזל טוב לכם, כל הכבוד על הכח והאומץ, החוסר התפשרות לגבי עצמכם ואהבתכם והלחימה על האושר שלכם. רק אושר יקיריי, דומי |
|
מאי |
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
מאי • 30 במאי 2006
מזל טוב !!
שתדעו עוד הרבה ימים של אהבה אמיתית, שמחה ורוגע. מאי |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
ים_yam(לא בעסק) • 30 במאי 2006
איזה כיף, סיבוב שני!
שתזכו גם לשלישי (ולגלידה) לרביעי (ולעוגה?) ועוד הרבה סיבובים שמחים ומאושרים מלאים בחוויות, חיבוקים וחיוכים המון המון אהבה ים |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
מיתוסית(שולטת) • 30 במאי 2006
אוחחחחחחחחחחח אתם והיויו שלכם...
מאחלת לכם רק הצלחה ואושר וכמובן הרבה אהבה ומקווה שהפעם לא תהיו בזיגזגים, אלא תלכו ישר בדרך המלך.. }{ |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
איימי_(נשלטת) • 30 במאי 2006
מזל טוב ובהצלחה!
|
|
נסיכת החלומות |
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
מזל טוב ...
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
נסיכת החלומות • 30 במאי 2006
גם בפעם השנייה זה מרגש ...
שמרו אחד על השנייה , שתיזכו להמון אושר הצלחה והגשמה . שתמיד תוביל אותכם האהבה , שתלכו בדרך הישר בגאווה , והכי חשוב , שתהנו מכל רגע , ביחד . נשיקות , לולי . |
|
תחת השמש(נשלט) |
לפני 18 שנים •
31 במאי 2006
המון תודה והרבה אהבה!!!
לפני 18 שנים •
31 במאי 2006
תחת השמש(נשלט) • 31 במאי 2006
הוטי אהובתי, מלכה שלי!!!
"אין מקום להתלבטות, אין מקום גם וספק קשה לשמוע, ההדף חזק, והעצב משתק בסוף הכל יסתדר, אולי אני תמים. גם עם מעונן מסובך וקודר, מוכרחים להאמין. נעבור בסופה הזאת, גם עם תמשך שנים כבר עברנו תקופות קשות, וחזרנו מחוזקים אין מקום לכל ספק, אין מקום להיסוסים נעבור בסופה הזאת, זה לא ימשך שנים בסוף הכל יסתדר, אולי אני תמים גם עם מעונן מסובך וקודר, מוכרחים להאמין" (רמי קלינשטיין) הוטי אהובה שלי, מלכה חייכנית, מלאת אהבה קשוחה ומלאת רגש. קברניטה של מים סוערים ולוליינית על חבל דק... הרבה הפכים חידה בלתי פתורה. יחדיו התשובה... אני אוהב אותך לא רק בזכות מה שאת, אלא בזכות מה שאני בהיותי איתך. אני אוהב אותך לא רק בזכות מה שהפקת מעצמך, אלא בזכות מה שהפקנו ביחד. אני אוהב אותך משום שהיטבת יותר מכל אמונה לעשותני מאושר. עשית זאת זאת במגע, במילה וברמז. עשית זאת בעצם היותך עצמך. אולי לזה יקרא להיות חברה, אחרי הכל. אני רוצה שתזכרי ש: "הנבל מסגיר סודותיו, רק ליד היודעת לפרוט על מיתריו...." מאחל לך, לי, ובעיקר לנו ביחד שנדע לפרוט על המייתרים הנכונים. שהצלילים שנפיק מהמייתרים יהיו נעימים ותמיד תתנגן מוסיקה של אהבה! אחד הדברים היפים ביותר שאנו יכולים לעשות בחיינו הוא להתחיל מחדש. כשעולים על דרך חדשה, לא תמיד יודעים לאן היא תוביל. אבל צריך לזכור מה גרם לנו לצאת ולמה בכלל החלטנו ללכת.... זכיתי למלכה מדהימה, לאהבה גדולה קרני השמש שלי מכוונים למטרה אחת משותפת... חיים משותפים. אוהב אותך מלכה שלי!!! תחת השמש ולכם החברים הטובים
האמפרי- האיש והחליפה, המון תודה. קווינסי- מלכה מקסימה, שנונה ומפרגנת- נשיקות }}}}}}}}}{{{{{{{{{ יהלום- שהשם כל כך הולם אותך- יפה ומיוחדת כמו יהלום . הסוגד לכפות רגליים - תודה על הברכה למרות שאינך נוהג לכתוב בפורומים- מעריכים זאת מאוד. חואן-"ילדה" יפה עם צמות - הנאה גם לך במקום שאתה נמצא בו.. לילו- המון תודה. צ'יטה- תודה גם לך. לידי מפונקת- שלמרות הפינוק שעוטף אותך השקעת וכתבת- שולח חיבוק. מאסטר אבא קדברה - המון תודה איש יקר!. דומי- מה שכתבת מורגש שיצא מהלב והיה מרגש ביותר.מאי חמודה- המון תודה. ים - לא רוצים סיבוב שלישי.... רוצים עכשיו וכאן!!! והגיע הזמן שתחליטי להיות "בעסק".... כחולית- הפעם רק על הקווים.... איימי ונסיכת החלומות- המון תודה. וכמובן למברכים בפרטי ובטלפון- על כולכם תבוא הברכה! והקילור!!! |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 18 שנים •
31 במאי 2006
יוהווווווווווווווווו
לפני 18 שנים •
31 במאי 2006
אמילי קייג'(אחרת) • 31 במאי 2006
מזל טוב אנשים יפים וטובים שכמותכם,
שתי נשמות יפות, באמת. מגיע לכם אחד את השנייה. אוהבים המון המון המון. Master F ואמילי |
|
הוא(שולט) |
לפני 18 שנים •
31 במאי 2006
ROUND 2
לפני 18 שנים •
31 במאי 2006
הוא(שולט) • 31 במאי 2006
שיהיה ארוך ומהנה לשניכם
|
|