שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

סיבות נכונות ולא נכונות

איימי_​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 30 במאי 2006

סיבות נכונות ולא נכונות

איימי_​(נשלטת) • 30 במאי 2006
האם קיימות סיבות "נכונות" וסיבות "לא נכונות" להיות שולט או נשלטת? ואם כן- מהן?
Aiko​(נשלטת){Jake}
Aiko​(נשלטת){Jake} • 30 במאי 2006
אתנסח בזהירות: ישנן סיבות אשר נהוג להתייחס אליהן כאל "נכונות" או "לא נכונות". באיזו מידה של צדק? קטונתי. לעיתים קרובות מובעת הדעה (ישירות או במרומז) שרק מניעים "נקיים" הם חיוביים ככל הנוגע לבדס"מ. משיכה מינית טהורה, הנאה טהורה. כל דבר אחר - שולט שאינו נמצא בעמדת כוח בחייו הרגילים, שולטת שחוותה טראומה מינית בעברה, נשלטת חסרת בטחון שזקוקה לדמות חזקה בחייה - הוא מפוקפק בהגדרתו. לאמיתו של דבר, גם אני סבורה שמניעים בסיסיים ונקיים כמו משיכה מינית והנאה הדדית ישירה[I] הם האידיאל המיוחל. בלי אמביוולנטיות, בלי תסבוכות רגשיות, בלי תחומים אפורים. אבל לפני שארשה לעצמי להשתמש בביטויים כמו "נכון" ו"לא נכון", הייתי רוצה לסייג: באיזו הצלחה המניעים השליליים כביכול הללו עוברים את מבחן התוצאות? איזה בדס"מ, הלכה למעשה, חוווים האנשים שמגיעים אליו ממקומות "לא נקיים"?
האם הגבר שרצה לחוות תחושת עוצמה לראשונה בחייו ימהר לנצל אותה כדי לרמוס, או יידע להעריך את הכוח שקיבל? האם האישה שהגיעה לכאן בעקבות טראומה מינית תנציח את כאביה או תיטיב להתמודד אתם? האם הסאבית חסרת הבטחון תבחר בדום שינצל את ההזדקקות שלה או רק ייתן לה מענה?
אני מניחה שבמציאות התשובות יהיו מעורבות.
נויה הל​(לא בעסק){צ}
לדעתי, לכל דבר שאדם עושה הוא יכול לעשות מתוך סיבות טובות או רעות.
אם הוא עושה זאת כי זה מה שהוא אוהב ודבר כלשהו עושה טוב לו ולסביבה, אז זאת סיבה טובה.
אם הוא עושה זאת מתוך חסך אישי, מתוך חוסר ביטחון ובעצם זה לא מי שהוא אלא מי שהוא רוצה להיות, אזי הסיבה אינה טובה.
ככה הוא פוגע בעצמו ומאוד יכול להיות שיפגע גם באחרים.

בנוסף יש כמובן את השולטים/שולטות שרוצים רק לפגוע ולנצל כי הם פשוט בני אדם רעים. אבל זה דבר אחר.
אנשים רעים יש בכל מקום.
פעם פרח​(נשלטת)

Re: סיבות נכונות ולא נכונות

פעם פרח​(נשלטת) • 30 במאי 2006
איימי_ כתב/ה:
האם קיימות סיבות "נכונות" וסיבות "לא נכונות" להיות שולט או נשלטת? ואם כן- מהן?

סיבות לא נכונות להיות שולטת...
מדובר במשהו שנכתב לפני כמה חודשים באחד הפורומים

שולטת (או לפחות אישה המגדירה עצמה כזאת) סיפרה על חוויות ילדות קשות, ועל המחשבות על נקמה שיש לה עד היום, ועל התהייה האם ביצוע סשן יקל וישחרר אותה.
נוריתE
נוריתE • 30 במאי 2006
אני עם אייקו.
ואוסיף את הנשים או הגברים עם נטיה להרס עצמי,או גרימת נזק גופני חמור שמחפשים מישהו שיעשה את זה בשבילם.
ולא יעזרו הדיבורים מדיון דומה שהיה, על "חוויות מתקנות" כביכול ועל שליטה מכוונת בדחפים
אין פה אף אדון פסיכולוג או פסיכאטר מוסמך שמותר להם
ואם יש כאלו ויעשו זאת זו עברה על החוק.
או את אלו שמחפשים לעשות נזק רציני במזיד ומוצאים פה מיקלט ולגטימציה כביכול ,לדחפים האלו.

לא לשווא ניקבעו הבטוח שפוי ובהסכמה, לשני הצדדים.
huan
huan • 30 במאי 2006
השאלה האמיתית היא לא מאיזה מקומות אנשים מגיעים לבדסמ אלא מה הם עושים איתו
אותם אנשים הבאים ממקומות לא נכונים כביכול יכולים לפגוע ולהיפגע בדיוק כמו אותם אנשים שמגיעים ממקומות לא נכונים. ההבדל היחד הוא מקדם הסיכון. אדם הרגיל להישתמש בכוח ולשלוט לא ישתכר באותה כלות מהסמכות שתינתן לו בשונה מבן אדם שזו הפעם הראשונה בחייו שיש לו שליטה על משהו. אישה המחפשת דמות סמכותית שתיקח אחריות על חייה תהייה מטרה יותר קלה לניצול מאשר אישה שבאה מיתוך "אהבה טהורה לתחום".
venus in our blood​(שולטת)
לפני 18 שנים • 31 במאי 2006
venus in our blood​(שולטת) • 31 במאי 2006
huan כתב/ה:

השאלה האמיתית היא לא מאיזה מקומות אנשים מגיעים לבדסמ אלא מה הם עושים איתו

אותם אנשים הבאים ממקומות לא נכונים כביכול יכולים לפגוע ולהיפגע בדיוק כמו אותם אנשים שמגיעים ממקומות לא נכונים. ההבדל היחד הוא מקדם הסיכון. אדם הרגיל להישתמש בכוח ולשלוט לא ישתכר באותה כלות מהסמכות שתינתן לו בשונה מבן אדם שזו הפעם הראשונה בחייו שיש לו שליטה על משהו. אישה המחפשת דמות סמכותית שתיקח אחריות על חייה תהייה מטרה יותר קלה לניצול מאשר אישה שבאה מיתוך "אהבה טהורה לתחום".

בינגו .

מסכימה לחלוטין עם חואן .

ולא חושבת שיש סיבות נכונות ולא נכונות .

סאבית יכולה להגיע מרקע של ילדת-שמנת עטופה ואהובה כשם שהיא יכולה להגיע מרקע של חסכים גדולים, ושולטת , מן הסתם, יש בה צורך להעניק כאב ( אחרת מה אנחנו עושים פה בעצם? משחקים בכאילו..?)
סאבית יכולה להיות הכי פריק-קונטרול בחייה, אישה עצמאית, אחראית, דעתנית , ובתחום הזה של הבדס'מ, ואולי הזוגיות, היא מבקשת למסור את השליטה, לתת אותה לאחר \ ת , מבחירה ומרצון.
באותה מידה, סאבית יכולה להיות אישה פאסיבית גם ביומיום , זה הופך אותה לבאה מהסיבות ה'לא נכונות ' ? או שזה חלק מאישיותה ?
ושולטת, מן הסתם, בהחלט לא כולן, אבל שולטות רבות הן נשים דומיננטיות באישיותן גם ביומיום, וכן, תתעוררו, הן אוהבות להעניק כאב , ונשלטות- מקבלות מרות .

כל פעם מחדש עולה השאלה הזאת בורסיה אחרת, סיבות נכונות ולא נכונות. אז אמנם זו לא אקסיומה ולא נוסחא וכשם שלא כל הנשלטים \ ות דומים באישיותם\ ן, לא כלום \ ן נהנים מכאב והשפלה, חלקם מעדיפים את הפן המנטאלי, אבל בסופו של יום, מדובר בשליטה.
יש סיבות נכונות או לא נכונות לזה?

הסיבה הלא נכונה היחידה שאני מכירה, היא כשזה לא מרגיש זה , ואז לא נשארים.

אני נוטה להאמין שדווקא נשים מגיעות לכאן כי זה באמת צורך פנימי . כזה או אחר, זה צורך.
אולי נפתח שירשור דומה, סיבות נכונות ולא נכונות להיות אדון ?
כי יש פה אמנם אחוז לא מבוטל של דומים שזה אכן בדמם, וחלק אינטגרלי מאישיותם,
אבל,
יש גם כאלו שסתם מחפשים הרפתקאה, סטוץ, או מתגלים כפסיכופטים ( ע''ע דומים מסוכנים ) .
אז אולי השאלה צריכה להיות :

סיבות נכונות ולא נכונות להיות אדון.
FrozenLips
לפני 18 שנים • 31 במאי 2006
FrozenLips • 31 במאי 2006
בסופו של דבר המפתח הוא מה עושים עם זה ולא לא מה מגיעים לזה באמת.

אני יכולה להעיד על עצמי שהגעתי לתחום מסיבות לא טובות במיוחד (בעיניי) שכללו שמץ של נטייה להרס עצמי עם קורטוב של דיכאון והפלא ופלא - דווקא הפתיחות וההכרות עם האנשים כאן גרמו לי גם לצאת מהדכאון וגם להבין את הסיבות האמיתיות שבגללן אני כאן.

שאלה יותר חשובה היא בסופו של דבר - האם לאדם ם יש את הכלים להתמודד בצורה טובה עם התחום הזה.