Lolita(שולטת) |
לפני 21 שנים •
20 בספט׳ 2003
ווידוי+תיאוריה+זיון מוח
לפני 21 שנים •
20 בספט׳ 2003
Lolita(שולטת) • 20 בספט׳ 2003
מי מאיתנו לא מקבלת דברי חנופה וליקוקי תחת רטובים , על בסיס יומי ?
גם אני , ואם תרשו לי - בצדק . אבל, גם כאשר כל מילה אמת לאמיתה היא , אני חוטפת קריזה - איך הם פאקינג מעיזים ? מה הם בכלל יודעים עלי ? אתם מבינים..פה ושם , גם אני מוצאת את עצמי כאובייקט , פה ושם .. גם אני מרגישה מחוללת . איך בן אדם שלא מכיר אותי ב כ ל ל מסוגל לכתוב לי דברים כאלה , על בסיס מה ? למה ? ולמה כשאני שואלת אותו , בדיוק את השאלה הזו - אני זוכה למטר קללות וגידופים, או לחילופין בתואר המפוקפק "כפוית הטובה של המאה". אני לא מדברת על אנשים שמכירים אותי , גם הכרות וירטואלית היא הכרות משמעותית , ולפעמים אפילו עמוקה בהרבה מהכרות בעולם שם בחוץ . אני מדברת על ניקים חד/דו/תלת פעמיים או רב שימושיים , כאלה שמרוב שהם רואים רחוק , הם לא רואים ממטר , לא פחות נוראיים מאותו ע/אורב הנשען על הבר בנונשלנטיות , ומתכוונן על ה"מטרה" הבאה , כזה שכל מטרתו היא לרוקן את המסה המצטברת בביצים , לסמן עוד וי ברשימה או לרשום לעצמו עוד כיבוש ביומן , ועל כן , לא יבחל בשום אמצעי בכדי להשיג את מטרתו המפוקפקת. אז זו התיאוריה בגרוש שלי (שזה כמו תיאוריה רגילה , רק יותר בזול) : דווקא ובגלל שאותם אנשים רואים עצמם כעבדים , כנועים ומתמסרים , הם מרשים לעצמם להיות קצת פחות מנומסים , הרבה יותר חצופים , ויראו לכולנו כמה עמוק הם הטמיעו את ידיעותיהם בקורס "מבוא למדעי השטחיות". מצד שני , הדומים , סליחה , תיקון – הדומים של העידן החדש , ינקטו באותה טקטיקה בדיוק , זה , מפני שהם רגישים , נאורים ומחוברים בחבל הטבור לצד הנשי שלהם. שלא יבואו אלה הגאונים וינסו לזרוק לעברי שזוהי הכללה מכוערת , ולכל תיאוריה יש סטיית תקן ובלה בלה בלה . אני יודעת , זה נכון , אבל אני טוענת כאן טענה מאוד ברורה – התדירות והעוצמה של האגרסיביות , החוצפה והשטחיות שאני נתקלת בהן במסגרת הוירטואל , רבות פי כמה וכמה מאשר בכל מקום אחר . איך מווידוי בניתי תיאוריה...לא ברור. עד כאן תרומתי הדלה ליקום. אגב , כל מי שמוצא את הפוסט פוגע , כנס לכאן - http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=1932 |
|