tch(נשלט) |
לפני 18 שנים •
3 ביוני 2006
שחר פאר...
לפני 18 שנים •
3 ביוני 2006
tch(נשלט) • 3 ביוני 2006
כולנו (אוהדי הספורט) מרבים לדבר על כדורגל,גביע העולם,כדורסל,ולפעמים שוכחים שממש כאן,מתחת לאפנו צומחת לה אחת הספורטאיות הגדולות שקמו לישראל מאז ומעולם-בטניס.
שחר פאר,ילדה בת 19 ,עושה לי את זה,ואני עוקב אחריה מזה זמן מה. בטניס יש מושג חשוב שנקרא שק ניצחונות. לשחר שלנו יש וואחד שק. כל ניצחון שהיא אוספת, נשמר היטב ומוסיף מימד עמוק של בטחון לקראת המשחק הבא. הבטחון של שחר פאר הוא לא של ילדה בת 19. הוא של טניסאית אחראית, עם ניסיון שיודעת בדיוק מה עומד מולה. אין מילים לתאר את ההישג המדהים של שחר פאר. בכל ניצחון שלה, אני מרגיש התרגשות גדולה עבור הבחורה הכל כך מוכשרת שעשויה מחומרים נדירים. אם יש תכונה שמבדילה ספורטאים מוכשרים לכאלה שיטביעו את חותמם עוד הרבה שנים, זה האופי. יש לה את זה. הניצחונות של שחר מצליחות לגרום גאווה לכל אחד ואחת מאיתנו. שחר מוכיחה שלישראל יש את אחת הטניסאיות הגדולות בעולם. הטניס של שחר הם הטובים שראיתי. היא גדולה, היא חזקה, היא מתלהבת ושומרת על קור רוח בכל שלב. בחודש האחרון היא יצרה לעצמה מנגנון הרתעה, כולם מכירים אותה. מפחדים לקבל אותה בהגרלה. טניסאיות, מהמובילות ביבשת עולות למגרש בפחד. כשעולים לשחק מול שחר, צריכים להתמודד עם הכדור עמוק המצוינת שלה, היא מתקיפה אמיתית. מרטינה היגינס, טניסאית משכמה ומעלה ושחוזרת לעצמה ובגדול תתמודד עם שחר "שלנו" בשמינית הגמר של הטורניר היוקרתי בפריס. מדובר בשחקנית מאוד קשה ומאוד חכמה. לשחר לא יהיו חיים קלים מולה. אבל שימו לב, אף אחד לא מדבר על חוסר סיכוי או סנסציית ענק. מחזיק לה אצבעות. בהצלחה.... |
|
גבר גורב גרב |
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
גבר גורב גרב • 4 ביוני 2006
לא קשור כל כך לכלוב
אך שחר גם אני מחזיקלך אצבעות... |
|
me-worship-u |
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
PEER
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
me-worship-u • 4 ביוני 2006
כבר לכן זה במדור "לא קשור"...
שחר פאר עמוק עמוק בתודעה. לא רק שלנו, אלא בכל עולם הטניס. הניצחון על אלנה דמנטייבה הרוסיה, 4:6, 5:7, לא יכול היה להשאיר את התקשורת אדישה. הערב (ראשון), תשחק פאר מול מרטינה הינגיס השווייצרית בשמינית הגמר בטורניר (18:30, משוער), כשניצחון יפתח עבורה דלתות חדשות. ב ESPN אומרים שהם ישתדלו לשדר את המשחק. אני מקווה שכך יעשו. בהצלחה!!! |
|
me-worship-u |
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
שידור בערוץ1
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
הערוץ הראשון ישדר את משחקה של שחר פאר בשמינית הגמר של הרולאן גארוס נגד מרטינה הינגיס.
פאר אמורה להתמודד במשחק החמישי שיתקיים על מגרש מספר אחד, כאשר לא ברור מתי יסתיימו המשחקים הקודמים. בתוך כך, יתכן כי המשחק ידחה למחר. בכל מקרה השעה המיועדת היא 18:30. בהצלחה!!! |
|
tch(נשלט) |
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
תודה...
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
tch(נשלט) • 4 ביוני 2006
אני זז לסלון....
|
|
גבר גורב גרב |
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
Re: תודה...
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
tch כתב/ה: אני זז לסלון....
אני מקווה שלא זזת ב18:00 כי המשחק לא יהיה לפני 21:00 או אפילו יערך רק מחר לפחות עכשיו במידה ותפסיד (אין סיכוי...) יכולה לטעון שהפסידה בגלל דחיית המשחק.... |
|
me-worship-u |
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
טוב אז ערוץ 1 אולי נהנה מעליה ברייטניג של 100 אחוז לאחר ששני צופים עברו לסלון כבר ב 18:30...
אבל היה שווה לחכות המשחק עוד כמה דקות מתחיל . יש כבר שידור ישיר. שוב - בהצלחה לשחר פאר!!! |
|
גבר גורב גרב |
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
מוזר שאין כבר נביא זעם שאומר... "מה אתם ממתינים היא מפסידה"
|
|
גבר גורב גרב |
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
היא מלכהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה השחר הזאת
|
|
me-worship-u |
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
משחקה של הטניסאית הישראלית שחר פאר במסגרת טורניר הרולאן-גרוס בצרפת הופסק במצב של שיוויון אחת במערכות נגד הטניסאית מרטינה הינגיס. המשחק שהופסק בשל רדת החשיכה על המגרש, יימשך מחר כאשר פאר והינגיס ישחקו אך ורק את המערכה השלישית המכרעת.
וכן, אין ספק - היא הספורטאית מספר 1 היום של ישראל!!! מחזיק לה אצבעות למחר |
|