שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

לא בעסק?

לבנה​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 10 ביוני 2006

לא בעסק?

לבנה​(נשלטת) • 10 ביוני 2006
שאלה לי אליכם, כל אותם דרי הכלוב, אשר בחרו לכתוב ליד הניק שלהם "לא בעסק", במקום לכתוב את התפקיד הבדס"מי שלהם, או לחילופין סתם להשאיר את המקום ריק, אבל....כותבים פעילים באתר ואפילו מגיעים לארועים של הקהילה.
למה בעצם התכוון המשורר/ת ב"לא בעסק"?
תמהתני scratchead.gif
הייתי כאן
הייתי כאן • 10 ביוני 2006
אענה בשם עצמי בלבד.
כשאני כעוסה אני רושמת כך.
ים_yam​(לא בעסק)
ים_yam​(לא בעסק) • 10 ביוני 2006
גם אני יכולה לענות רק בשם עצמי...

"לא בעסק" כי אני לא נשלטת, לא שולטת, לא מתחלפת, אלא סתם ונילית קינקית (מה נקרא אצלינו בחבר'ה "וניל עם פיצפוצים") שלגמרי במקרה (ABYSS) הגיעה לעסק, טעמה, נהנתה, והחליטה לחזור למה שהיה לה הכי כיף - הוניל המפוצפץ.

ולמה אני פה והולכת למפגשים?
כי יש פה אחלה אנשים, עם ראש פתוח, יצירתי, ייצרי, חוש הומור מפותח, רובם מקבלים אנשים כפי שהם מבלי לשפוט, אנשים שכיף איתם!

אז לוותר על זה רק כי אני לא חיה ונושמת בדס"מ? אין מצב!

טוב לי פה, יש לי כאן המווון אנשים שאני אוהבת, חלק אני מכירה בתווי הפנים ובחיוך ובחיבוק וחלק אני מכירה רק דרך צג ומקלדת, אבל כולם חברים, וכולם אהובים ואני כאן, בשבילי ובשבילם...
נויה הל​(לא בעסק){צ}
לפני 18 שנים • 11 ביוני 2006

אצלי

נויה הל​(לא בעסק){צ} • 11 ביוני 2006
עד לא מזמן הייתי מוגדרת כ"שולטת" אבל מסיבות כלשהן זה לא ממש התאים לי.
אני לא ממש בדסמית, אני יכולה מאוד להנות מזה אבל באותה מידה אני יכולה להנות מוניליות. ואיכשהו כשאני רושמת לא בעסק זה נותן לי את החופש להיות ולעשות מה שבראש שלי. אם זה התנהגויות שנחשבות של שולטת או התנהגויות שנחשבות של נשלטת. או סתם וניל.

בשבילי "לא בעסק" זה דרך להתנתק מהגדרות.
venus in our blood​(שולטת)
venus in our blood​(שולטת) • 11 ביוני 2006
''בשבילי "לא בעסק" זה דרך להתנתק מהגדרות''

אחלה דרך !

אהבתי את הראש.

באמת, אין צורך בהגדרות, ממילא הן נוטות להשתנות.

אני חושבת שאצל חלק מהאנשים, המונח הזה פשוט מייצג תקופת צינון מהבדס''מ, אך לא מחיי החברה, החברים, האירועים וכדומה.
.
נויה הל​(לא בעסק){צ}
נויה הל​(לא בעסק){צ} • 11 ביוני 2006
נוגה כתב/ה:
''בשבילי "לא בעסק" זה דרך להתנתק מהגדרות''

אחלה דרך !

אהבתי את הראש.

באמת, אין צורך בהגדרות, ממילא הן נוטות להשתנות.

אני חושבת שאצל חלק מהאנשים, המונח הזה פשוט מייצג תקופת צינון מהבדס''מ, אך לא מחיי החברה, החברים, האירועים וכדומה.
.

תודה icon_smile.gif
Blondie the good​(מתחלף)
Blondie the good​(מתחלף) • 11 ביוני 2006
ים_yam כתב/ה:

אז לוותר על זה רק כי אני לא חיה ונושמת בדס"מ? אין מצב!

טוב לי פה, יש לי כאן המווון אנשים שאני אוהבת, חלק אני מכירה בתווי הפנים ובחיוך ובחיבוק וחלק אני מכירה רק דרך צג ומקלדת, אבל כולם חברים, וכולם אהובים ואני כאן, בשבילי ובשבילם...

הנאמר למעלה מתאים גם לי.
אני לא חי ונושם בדסם, אבל אני נמצא במערכת יחסים שיוויונית עם דומית ונהנה מכל רגע icon_smile.gif
חוצמזה אני מאד נהנה לבוא למסיבות ולפגוש את החברה