סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

המונדיאל והעבד המכור לכדורגל

Punishmentdevine
לפני 18 שנים • 11 ביוני 2006

אה... אההה....

Punishmentdevine • 11 ביוני 2006
טוב, אז כנראה שאפשר לרשום בצהוב, לא צריך להיות קטנוניים!!! icon_lol.gif
Queencie​(שולטת)
Queencie​(שולטת) • 11 ביוני 2006
קטנוניים אה... ? ? ? icon_whipper.gif

בתור עונש אתה תראה את הגמר בשחור לבן icon_twisted.gif
Punishmentdevine

סניף סניף

Punishmentdevine • 11 ביוני 2006
אבל אבל אבל icon_cry.gif
איך אני אבדיל בין הטובים לרעים?
Queencie​(שולטת)

Re: סניף סניף

Punishment~devine כתב/ה:
אבל אבל אבל icon_cry.gif

תתמודד! devil.gif
Madame T​(שולטת)

Re: סניף סניף

Madame T​(שולטת) • 11 ביוני 2006
Queencie כתב/ה:
Punishment~devine כתב/ה:
אבל אבל אבל icon_cry.gif

תתמודד! devil.gif

יהיה בסדר, ילד, כשתגדל, תבין.. ובינתים אני רואה שכבר למדת להשתמש בצבעים. בסוף תדע גם להבדיל בין הטובים לרעים icon_cool.gif
קינבה
קינבה • 11 ביוני 2006
עצם הרעיון למנוע מבן אדם לצפות באירוע שמבחינתו הוא היסטורי, מתרחש פעם ב-4 שנים, אירוע שהוא שילם עליו כסף כדי שיוכל לצפות בו, אירוע שהוא יצא מוקדם מהעבודה או ישאר ער עד מאוחר בלילה כדי לצפות בו... עצם הרעיון הזה להכניס את זה לתחום שה"שולטת" יכולה לאיים עליו מחליא אותי ויותר מזה - אידיוט מי שיסכים לזה.
עבד או לא עבד גם לו יש זכות לבילויים, הנאות, תחביבים ועוד, ובמיוחד אם אלו אירועיים מרכזיים שמתרחשים רק פעם ב-4 שנים.
אז "שולטות", כדאי שתשימו לעצמיכן גבולות לפני שמישהו ידחוף לכן את השרביט לחור של התחת.
(ואת הדברים כתב מישהו שאיננו חובב כדורגל ואפילו לא טרח לרכוש את חבילת המונדיאל).
Queencie​(שולטת)
Dr. Evil כתב/ה:
עצם הרעיון למנוע מבן אדם לצפות באירוע שמבחינתו הוא היסטורי, מתרחש פעם ב-4 שנים, אירוע שהוא שילם עליו כסף כדי שיוכל לצפות בו, אירוע שהוא יצא מוקדם מהעבודה או ישאר ער עד מאוחר בלילה כדי לצפות בו... עצם הרעיון הזה להכניס את זה לתחום שה"שולטת" יכולה לאיים עליו מחליא אותי ויותר מזה - אידיוט מי שיסכים לזה.
עבד או לא עבד גם לו יש זכות לבילויים, הנאות, תחביבים ועוד, ובמיוחד אם אלו אירועיים מרכזיים שמתרחשים רק פעם ב-4 שנים.
אז "שולטות", כדאי שתשימו לעצמיכן גבולות לפני שמישהו ידחוף לכן את השרביט לחור של התחת.
(ואת הדברים כתב מישהו שאיננו חובב כדורגל ואפילו לא טרח לרכוש את חבילת המונדיאל).

דוקטור אוויל - כשמך כן אתה אוויל, ואוויל משריש, שאינו יודע להבחין בין הומור ובין ממשות ורצינות! ולמען האמת הייתי מצפה שללא קשר לדעותיך האישיות, אני מצפה שבפורום שליטה נשית תפגין מעט יותר כבוד - לפחות בסגנון הביטוי!!! אינך חובב כדורגל, אך שפתך גרועה משפת קהל האוהדים המצוי!!!
בכל אופן למען גילוי נאות, עליי לציין שאת הפנטזיה המקורית, שביטלת במחי מקלדת מרושעת, הביע בפניי לפני פרסום הפוסט הנ"ל עבד שביקש בכך להביע את מסירותו.

וכעת, כמי שכן חובבת כדורגל אחזור לצפיה במשחק.
Madame T​(שולטת)
Madame T​(שולטת) • 11 ביוני 2006
Queencie כתב/ה:
Dr. Evil כתב/ה:

דוקטור אוויל - כשמך כן אתה אוויל, ואוויל משריש, שאינו יודע להבחין בין הומור ובין ממשות ורצינות! ולמען האמת הייתי מצפה שללא קשר לדעותיך האישיות, אני מצפה שבפורום שליטה נשית תפגין מעט יותר כבוד - לפחות בסגנון הביטוי!!! אינך חובב כדורגל, אך שפתך גרועה משפת קהל האוהדים המצוי!!!
בכל אופן למען גילוי נאות, עליי לציין שאת הפנטזיה המקורית, שביטלת במחי מקלדת מרושעת, הביע בפניי לפני פרסום הפוסט הנ"ל עבד שביקש בכך להביע את מסירותו.

וכעת, כמי שכן חובבת כדורגל אחזור לצפיה במשחק.

תשמעי, קווינסי, בפרופיל שלו כותב הדוקטור האוויל:
"מחפש מלכה שתראה לי את מקומי
מחפש שפחה כדי להתעלל בה מינית"

נראה לי שהוא קצת תעה בדרך. כנראה שחשב שכאן זה פורום של שפחות שהיה רוצה להתעלל בהן מינית. מה לעשות שכאן יש שולטות בפורום זה ומן הראוי שנראה לו את מקומו (מצטערת לא מצאתי תמונה של שרביט בשבילו) icon_spank.gif
פסיכו לוג​(שולט)
פסיכו לוג​(שולט) • 11 ביוני 2006
חחח
למנוע מלצפות במונדיאל...
רעיון מגוחך.
למה לבזבז סשן טוב? חכו שערב הסעודית תעלה לרבע הגמר מול אירן, ואז- תכריחו אותו לצפות כל המשחק עם עפעפיים קשורות לרווחה...
Tobias​(אחר)
Tobias​(אחר) • 11 ביוני 2006
זה לא SSC!!!!!

השתגעתן
אני לובש חצאיות שכמותי שלא רואה בכלל כדורגל מרגיש את התסיסה בדם שלי שאני שומע שיש משחק של מונדיאל
פעם בארבע שנים כדורגל נהיה אלוהים של כולם
אין מה לעשות

לומר לעבד לוותר על זה רק בשביל לבחון אותו או בשביל הנאה סדיסטית זה כבר יותר מדי בשבילי...

אבל אני אתן גם צו פיוס

תחשבו על זה
יהיו לו ארבע שנים שלמות לכפר על החודש האחד הזה icon_smile.gif