ששת |
לפני 18 שנים •
10 ביוני 2006
אז
לפני 18 שנים •
10 ביוני 2006
ששת • 10 ביוני 2006
נוסיף בית מיוחד לאושיות הלא מוגדרות.
יש כבר תוצאות של המקצה המוקדם? ששת |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
12 ביוני 2006
אין אמת בפרסום
לפני 18 שנים •
12 ביוני 2006
עינבר • 12 ביוני 2006
כתבתי שBABY דום ? - זה יוסופוס אמר לי.
אבל אם את לא מאזוכיסטית, אז אף אחת לא. כלומר, מאלה שאינן זקוקות לאישפוז פסיכאטרי. לגביי היותך נרקסיסטית, יש בהחלט מה לאהוב! אפילו בנוסף להיותך סקסית על . . . עזבי אותך אושיות. . . (אם את לא דום, אז ההיסטוריון לא אמין) אם כבר הגעת לנק' השבירה, ספרי, איך המונדיאל לעשירים? |
|
ביישנית{New Horizo} |
לפני 18 שנים •
16 ביוני 2006
Re: שיהיה קצת סדר באושיות בבקשה !
לפני 18 שנים •
16 ביוני 2006
ביישנית{New Horizo} • 16 ביוני 2006
Yosefus כתב/ה: די , נמאס ! כל בר בי רב מתיימר להיות אושיה, כל אושיה מתכחש לעצמו מחשש שיוחרם, הברכה הפכה לקללה, המקובלים של הכיתה מנודים וקיחוט הפך לניק הכפול.
אני מציע שאחת ולתמיד נערוך בחירות , ובהצבעה דמוקרטית נבחר את 3 אושיות הדומים ו- 3 אושיות הסאביות (אושיות דומיות מתחלפים/ות וסאבים זה בפורום אחר). כדי שלא אצא מדבר בלבד, אני מתנדב להיות ועדת הבחירות ולנהל את תהליך ספירת הקולות. להלן הצבעתו של היוספוס: אושיית שליטה מס' 1 : הניק הכפול של קיחוט אושיית שליטה מס' 2 : מומו מהתקווה (ז'קי מקום 4 לכן לא ברשימה) אושיית שליטה מס' 3 : בייבי (כי אפילו עם רגל מגובסת היא מזחילה את כולם ומטילה טרור-של-שוקולד) אושיית סאביות מס' 1: מיוחדת אושיית סאביות מס' 2: שרמוטה פוריטנית (בתחרות קשה עם החזה-של-גאלה) אושיית סאביות מס' 3: האלפקה (יתרון קליל וזניח ביותר על פני אמת-מידת-האורך של נמש) מה זה אוישיית תסבירו לי בבקשה ? |
|