בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם ישנם דתיים/ות המחפשים קשר של שליטה

דום_דוס​(שולט)
לפני 18 שנים • 11 ביוני 2006

האם ישנם דתיים/ות המחפשים קשר של שליטה

דום_דוס​(שולט) • 11 ביוני 2006
אף אחד לא מתווכח שישנם דתיים וחרדים שהולכים לזונות. יש חילוקי דעות בכמה אחוז מדובר. רוב החרדים והדתיים שהולכים לזונות הם אנשים שלא מסופקים מינית או מחפשים ריגוש כל שהוא. הם ילכו לזונה יהנו (אולי) ישלמו (בודאי) יחזרו הביתה וימשיכו באורח החיים שהם רגילים אליו. גם הדתיים שנמשכים לשליטה הם כאלו שבאים למועדון מדי פעם, טועמים ממה שיש וחוזרים הביתה ושוכחים מהכל עד לפעם הבא.

השאלה שלי היא, האם ישנם דתיים או, יותר נכון, דתיות, המחפשות קשר אמיתי לטווח ארוך המבוסס על שליטה?

אני הייתי שמח לשמוע מאנשים שיש להם ידיעה מכלי ראשון, לא כאלו שמדברים מתוך השערה או ממה ששמעו מהחבר של החבר.
Adonasuy​(שולט)
לפני 18 שנים • 12 ביוני 2006

יש.

Adonasuy​(שולט) • 12 ביוני 2006
יש בקהילה מכל טוב הארץ. חרדים, דתיים, דתל"שים ואפיקורסים לתאבון.
מצד שני- מי שמגדיר עצמו דתי, ימצא יחסי שליטה טוטאליים עם הקדוש ברוך הוא (להלן "קדוש")-
קדוש נותן הנחיות ברורות 24/7, לקהל מאמיניו (מי אמר ריבוי עבדים ושפחות?) , קדוש לא סובל את מי שלא מחזיק ממנו אלוהים ("שפוך חמתך , וגו') , קדוש אפילו ייצר אביזרי עור פטישיסטיים הנקראים תפילין ועבדיו נקשרים בהם לפחות פעם ביום.
יש עוד מלא דוגמאות, אבל מה לה לקדושה בקובה של זונות.
מחפש דוס/ית? פרסם בלוח.
aka BODYGUARD
aka BODYGUARD • 12 ביוני 2006
סיבוב קצר בדנג'ן יתן תשובה מעניינת לפותח הפוסט...

icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
strikingamatch​(שולט)
strikingamatch​(שולט) • 12 ביוני 2006
אני מודע שיש כאלו שמגיעים לדנג'ן. השאלה שלי היא האם הם בחיפוש רציני או שהם שם רק לשם החוויה.
aka BODYGUARD
aka BODYGUARD • 12 ביוני 2006
תגיע,תתרשם ותשאל...
פייה{O}

Re: האם ישנם דתיים/ות המחפשים קשר של שליטה

פייה{O} • 12 ביוני 2006
דום_דוס כתב/ה:
השאלה שלי היא, האם ישנם דתיים או, יותר נכון, דתיות, המחפשות קשר אמיתי לטווח ארוך המבוסס על שליטה?

כשאתה כותב 'קשר אמיתי לטווח ארוך' אתה מתכוון לנישואין?

אמנם אני לא מדברת מכלי ראשון, אבל יש לי מספר חברות דתיות.
אני חושבת שאפשר לומר די בודאות שבחיפוש שלהן אחר בן זוג (ובעל, מן הסתם) יש כל מיני שיקולים, אבל מיניות (מלבד איזושהי משיכה כמובן) אינה אחת מהם.
בכלל, מאחר שלרובן אין ממש נסיון במין אני לא חושבת שהן ירצו מישהו שהמיניות שלו מוגדרת לתחום מסויים כאשר הן לא יכולות לדעת אם זה יתאים להן.

שזה בעצם קצת חבל מכיוון שאין סיבה שבקרב דתיים יהיו פחות חובבי-בדסמ.

אולי אצל גרושות זה אחרת.... scratchead.gif
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 12 ביוני 2006
היה לי ידיד טוב מהקהילה שהוא חרדי והוא עבד והוא סיפר לי שהוא מכיר בעיקר גברים שהם בקטע ולא הכיר נשים.
זו בעיה רצינית בגלל שהוא רוצה להתמסד ומצד שני מתקשה לוותר על הנטייה שלו. הוא אפילו לא יכול לדמיין שהוא יציע לאישה דתייה או חרדית לנסות משהו אפילו קינקי..
icon_eek.gif
zev12
לפני 18 שנים • 13 ביוני 2006
zev12 • 13 ביוני 2006
דום דוס נגעתה בנקודה כואבת ,אני נמשך לנושא כמתחלף וכיום יותר כעבד מעל עשרים שנה וכידוע לך במגזר שלנו אין מודעות לענין ובמיוחד לנשואים כמוני ,כך שניסיתי זאת עם אישתי שבתחילה לא רצתה לשמוע על כך וכיום משתפת פעולה מעט מאוד, כך שלא הייתה לי ברירה הייתי צריך להחליט האם להתגרש ולממש את הנטיות שלי ,אבל יש ילדים, אז לא יכולתי לוותר על הבדסמ והוא למעלה יסלח לי עד שאמצא את המלכה המתאימה שאהיה שלם לעזוב את הבית ולחיות איתה 24\7 ביחסים אלו , icon_wink.gif ביום יום בכבוד הדדי ובהבנה עד אז אני .............
דום_דוס​(שולט)
לפני 18 שנים • 14 ביוני 2006
דום_דוס​(שולט) • 14 ביוני 2006
איימי נראה לי שאת צודקת במה שאמרת. למרות שיש הרבה אנשים שכבר בגיל מאד צעיר יודעים על הנטייה שלהם.

זאב, האם החברים שלך יודעים על הנטייה שלך? האם אתה מוכן לוותר על חיים דתיים בשביל מלכה מתאימה?