פשוטה |
לפני 18 שנים •
15 ביוני 2006
האם אנחנו זונות ? שאלה לדיון
לפני 18 שנים •
15 ביוני 2006
פשוטה • 15 ביוני 2006
הבדסמ הוא עולם של פנטזיה וכך יוצא שהמטרה העיקרית זה שכל אחד יגשים את הפנטזיה שלו ולא משנה על איזה גופה הוא ידרוך בדרך.
שמעתי סיפור היום על גבר מכאן מהאתר, בן זוגה של דומית נאמנה, שיש לו אין סוף ניקים, אומר רק שהוא חושב שהוא מדהים וגובהו כגובה ג'ירף, שבכל הזדמנות פנויה שוכר חדרים בבתי הארחה במרכז ומזמין דומיות מהאתר כנערות ליווי לסשנים. כל זאת כמובן מבלי שאשתו יודעת!!! לדומיות הוא מספר סיפורים, שהחדירה האנאלית לא היתה לרוחו למשל, שהוא צריך משהו יותר גדול, ,עושה סשן ובורח . ככה הדומית הופכת בעצם לזונה, אין בין זה לבין שליטה דבר וחצי דבר, היא שווה זיון ולא משנה איזה והוא מגשים פנטזיה מקבל סטרפון בתחת ובורח הביתה. והדומיות לא דומיות והעבדים לא עבדים - כל כך עצובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב |
|
באדי |
לפני 18 שנים •
15 ביוני 2006
אני גבר אבל מוחה על ההשמצה
לפני 18 שנים •
15 ביוני 2006
באדי • 15 ביוני 2006
אני לא מבין איך החלטת שהדומיות באתר מוכנות להיות נערות ליווי בתשלום ומתיצבות לקריאה בבתי הארחה.
"האם אנחנו זונות???"-למי את פונה???!!! מכל הדומיות באתר שכתבו (ויש לי לפעמים הערות אליהן) אף אחת לא נראתה לי זונה או נערת ליווי. זו נראית לי השמצה גסה לדומיות והפעם אני הראשון שקם להגנתן. |
|
lady @in black(שולטת) |
לפני 18 שנים •
15 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
15 ביוני 2006
lady @in black(שולטת) • 15 ביוני 2006
[B]ואולי בעצם הבעיה טמונה ביחס הראשוני של העניין בכלל?
הרי כמה רצינות יש בפנייה ראשונית ששואלים אותך האם אני יכול להיות עבד שלך? את אוהבת דרס קודים?את צריכה מישהו שיקח אותך ממקום למקום ותוכלי לנצל אותו? לא פעם ולא פעמיים קיבלתי פניות מסוג זה ולרוב נעלבתי אם מלכתחילה הפנייה הייתה הגיונית יותר כמו שלום נעים מאוד שמי...את מעוניינת לדבר?היה נשמע קצת יותר רציני לא? ובעניין הזנות גם בעולם הונילי יש גברים שמפתים נשים למען מטרות אינטרסנטיות כלשהן וכשמשיגים אותן נעלמים.. החוכמה היא לברור והרבה מזל ליפול על אנשים טובים ואיכותיים שמילוי האינטרסים האישיים שלהם כולל לדרוך בדרך על כל מה שמפריע ,זה לא משאת נפשם המון בהצלחה |
|
אלון-סאב(נשלט) |
לפני 18 שנים •
15 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
15 ביוני 2006
אלון-סאב(נשלט) • 15 ביוני 2006
תשובה פשוטה לשאלתך - לא.
תשובה מתחמקת - תלוי את מי שואלים. הדומיות הינן דומיות! ... בעיניי עבדיהן. ואילו העיניים היחידות שרלוונטיות, היחידות שחשובות. העבדים ... על אותו מטבע , אלה שחשוב לציין שישנם הרבה, הרבה יותר 'עבדים' מאשר נשים דומיננטיות, לפיכך אין להכליל ממקרה של תפוח מרקיב אחד על כל שדה התפוחים. ובכלל , המכללים תמיד טועים. חשוב אף להוסיף, שוב על מטבע התפוח המרקיב, שאם יש "ממש כאן באתר" רקוב, אין זה אומר שכולם כך. אפילו הייתי מוסיף ואומר , שהם במיעוט של מקסימום %10 . ואסיים ... להשוות נשים דומיננטיות ל"זונות" , ולהאמין לעצור רקוב ומגעיל שכזה שאכן עשה כל מה שעשה ולפיכך להסיק שכל הדומיננטיות זונות , לא יודע אם אני יכול לומר שנשמע לי הגיוני או בכלל קשור. אפילו הייתי אומר שאין לא קשר ולא היגיון לקשר בין אותו אינפנטיל והסיפור שלו לכך שדומיננטיות "זונות". |
|
באדי |
לפני 18 שנים •
15 ביוני 2006
אף אחת לא רוצה לספר לה?
לפני 18 שנים •
15 ביוני 2006
באדי • 15 ביוני 2006
בהתחלה חשבתי שאת מתלוננת על הדבר הזה שכתבת:
"שבכל הזדמנות פנויה שוכר חדרים בבתי הארחה במרכז ומזמין דומיות מהאתר כנערות ליווי לסשנים" ומכלילה על הרבה. אחר כך ראיתי שאת מתלוננת מדוע הדומית לא שולטת עליו ואומרת שאם היא לא שולטת עליו והוא הולך לזונות היא בעצמה הופכת לזונה. אני רוצה לומר לך שההתיחסות מוזרה בעיני. אם גבר בוגד עם נערות ליווי בבת הזוג שלו הוא הופך אותה לזונה? ואם היא לא "שולטת" אלא "מתחלפת" יש שוני? הוא הולך לנערות ליווי. לא היא. אם היתה לה חברה אמיתית היתה צריכה לספר לה. לא יפה שכולן שותקות ומדברות מאחורי גבה. |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 18 שנים •
15 ביוני 2006
התשובה היא כן,
לפני 18 שנים •
15 ביוני 2006
godisafemale(שולטת) • 15 ביוני 2006
אתם זונות!
|
|
הכוכב(אחר) |
לפני 18 שנים •
15 ביוני 2006
היי
לפני 18 שנים •
15 ביוני 2006
הכוכב(אחר) • 15 ביוני 2006
במילה אחת צודקת
|
|
Morticia |
לפני 18 שנים •
17 ביוני 2006
Re: התשובה היא כן,
לפני 18 שנים •
17 ביוני 2006
Morticia • 17 ביוני 2006
godisafemale כתב/ה: אתם זונות!
סליחה? ואת מה? אני מבינה בדיוק על מה את מדברת. כאילו ברור שיש גברים נפלאים שלא חושבים ככה ולא רואים את הדברים ככה אבל בהחלט לא חסרים סרסורים. עכשיו אל תבינו אותי לא נכון. ליידי יכולה להיות האם אמא של הזונות, אם זה מה שבא לה אבל לגברים שמנסים לסרסר אותנו על דעת עצמם, צריך לחתוך ת'ביצים. בואו תשמעו סיפור שקרה לי אך אתמול בלילה. קפצתי להגיד שלום בבאר של חבר וככה התחיל אתי איזה עלם חמודות. הייתי קצת שיכורה, נהיה דיבור צחוקים, נהיה קצת חם... אמרתי יאללה, מתאים לי איסוף. לא סיפור אהבה, לגיטימי. לא בניתי גם על איזה סשן שליטה יותר מדי כי אני לא כ"כ מאמינה בשליטה בסטוצים, זה בולשיט, אני הרבה יותר אותנטית מזה בטבעי שלי. הקיצר, מגיעים אלי הביתה, הוא קולט את השוט והרצועה, מתחיל להתעניין בשאר הצעצועים ומסתבר שהוא מאוד בעניין. הבחור חזק במשחקי SM. לא בשליטה, בכלל לא בשליטה אבל אוהב צעצועים. אז בהתחלה ככה די זרמתי והגענו למצב שהוא קשור באזיקים עם הידיים מאחורה, mouth gag ואני בהחדרת שתי אצבעות לפי הטבעת שלו, משחקת עם השוט. מגניב. אבל כל הזמן הרגשתי שהוא מביים אותי ואומר לי מה לעשות ואיך. כאילו מצד אחד מת להישלט ומצד שני שולט מלמטה ללא הפסקה. זה עצבן אותי וגם אמרתי לו שזה מרגיש לי נורא מזוייף. השיא היה שהוא ניסה להתהפך עלי ולקשור אותי ולעשות לי את אותו דבר. הבהרתי לו שאני לא בקטע, אין לי שום הנאה מכאב פיזי, אין לי שום הנאה מהשפלה והוא, שהתגלה כחתיכת שתלטן אמר שלא בא לו לשחק אחרת. אז סגרנו סיפור, אמרנו לילה טוב, הוא הרגיש צורך לרדת עלי קצת, אני חייכתי וזה יצא לי מהאוזן השנייה ויאללה ביי. עכשיו אני אספר לכם עוד משהו: היה לו זין מה זה קטן. לא חסרים גברים שחושבים שכולנו זונות (כוכב, אתה ביניהם? וואו, איך ירדו פלאים הסיכויים שלך אצלי). שיחשבו, אני צוחקת עליהם. האמת על רובם היא שיש להם זין מאוד קטן כנראה והם מרגישים ממש רע עם עצמם. אני לא אומרת שאנחנו לא זונות לפעמים, אבל מה זה מבחירה... הייתי אומרת שהסרסורים למיניהם מוזמנים לשבת לי על הסטרפ-און אבל האמת שהם מה זה לא... |
|