שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

מצב קבוע

velvet rope
לפני 18 שנים • 20 ביוני 2006

מצב קבוע

velvet rope • 20 ביוני 2006
תרד על ארבע הוא מסתכל עליי קצת לא מאמין ולהפתעתי הוא על ארבע.
לקחתי את השוט עשיתי סביבו סיבוב דאווין מנסה להפיק מהעקבים מקסימום רעש, אחרי כול הצלפה אני רוצה לשמוע ספירה ותודה. הנפתי את השוט והצלפתי, בהתחלה בהיסוס ולאחר מכן יותר בנחישות ועצמה, הגענו ל159 , דאמט אני בחיים לא עמדתי ב50 רצופות!
מעייף ההצלפות האלה כואבת לי היד.
הרמתי את הנר והתחלתי לטפטף עליו, תחילה מגבוה ולאט צימצמתי את הפער. החזקתי אותו בעורף והפכתי אותו על הגב ממשיכה לטפטף בודקת דרכו את הגבולות שלי, על כפות הרגליים, בפנים הירכיים ועל אבר המין.
כיסיתי לו את העיניים, קשרתי לו את הרגליים מכופפות כמו בכסא גניקולוג, התקרבתי אליו צמוד צמוד ונשקתי לפיו. התחלתי לשחק בו כבצעצוע, מרפרפת, נוגעת, בודקת, צובטת, מושכת, שורטת, מכניסה אצבעות לפה שלו, חוקרת כול פינה שאליה היה אסור לי להגיע עד עכשיו שמתי כפפת מנתחים ומשכתי אותה בשמן טיפטפתי מעט שמן על פי הטבעת שלו והתחלתי לשחק בו ביראת קודש בתחילה מלטפת מעסה את השמן פנימה לתוך העור מנסה לרכך אותו ואז לאט מתחילה לפעור את החור קודם עם קצה הזרת וממשיכה להכנס, מסתכלת עליו הוא מחייך חיוך קטן, מכניסה ומוציאה את הזרת הקטנה שלי אליה מצטרפת אחותה וגבריותו זוקפת את ראשה בגאווה אני מוסיפה עוד אצבע ועוד אחת והוא מתחיל לזוז. התיישבתי על הזין שלו חצי כף יד שלי בתוכו וכולו בתוכי, אתה לא גומר בלי רשות אמרתי והתחלתי לזוז למעלה למטה על הזין שלו ורק לשחק עם האצבעות שלי בתוכו מבלי להוציא ולהכניס רק לשחק בו מבפנים, גמרתי, אלוהים גמרתי שוב, למה הוא לא מבקש לגמור?! אני לא יכולה להמשיך עוד, גמרתי שוב, "תגמור!" אמרתי בתחינה כמעט, הוא גמר ואני איתו הוצאתי את היד מיתוכו והשארתי אותו בתוכי נשכבתי עליו מרגישה אותו נושם מחזיקה ברגע הזה סוחטת כול תמצית שלו.

קמתי, שיחררתי אותו מהקשרים אך השארתי את כיסוי העיניים ניקיתי אותו במגבונים לחים טוב טוב ולא פיספסתי פינה מזגתי מים ונתתי לו לשתות הרמתי אותו על רגליו והסרתי את הכיסוי מהעיניים הוא התקרב אליי נעמד מולי הסתכל לי בעיניים ושאל
"מי מבינינו הוא השולט?"
הורדתי עיניים לרגליו
"אתה אדוני"
סוד לוחש​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 20 ביוני 2006

מענין

סוד לוחש​(נשלטת) • 20 ביוני 2006
נדרש הרבה ביטחון משולט להתמסר ככה.

ולדעת
שאפילו לרגע
איננו מאבד את שליטתו עליך

אמממ