סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

והפעם תכנים של פרופילים

אורחת 40​(אחרת)
לפני 18 שנים • 21 ביוני 2006

נו, ומה אתם אומרים על זה?

אורחת 40​(אחרת) • 21 ביוני 2006
"האדון הוא מרכז עולמו של השפחה הנשים הן המין הנחות והעלוב . מחפש שפחה אמידה נדרש מהשפחה שלי כניעה והתמסרות ללא סייג. נדרש מהשפחה לספק את כל הרצונות של האדון.האדון מחליט בכל הקשור לסיפוקה המיני,הכלכלי ועל השפחה יהיה לציית מיידית וללא כל שאלות. שאם לא כן, תמצא
את עצמה עפה ישר דרך הדלת.

גבולות! חל איסור מוחלט לסרב לאדון. חל איסור מוחלט לנשום בכיוון האדון ללא רשותו "

כל כך נדהמתי לקרא שאפילו פניתי לאדון בקריאה נרגשת,
ואלה, הצחקת אותי עד דמעות. מקווה שמישהי בכל זאת תענה לך בחיוב.
Lilu-FemdoM{Pon}

Re: נו, ומה אתם אומרים על זה?

Lilu-FemdoM{Pon} • 21 ביוני 2006
אורחת 40 כתב/ה:
"האדון הוא מרכז עולמו של השפחה הנשים הן המין הנחות והעלוב . מחפש שפחה אמידה נדרש מהשפחה שלי כניעה והתמסרות ללא סייג. נדרש מהשפחה לספק את כל הרצונות של האדון.האדון מחליט בכל הקשור לסיפוקה המיני,הכלכלי ועל השפחה יהיה לציית מיידית וללא כל שאלות. שאם לא כן, תמצא
את עצמה עפה ישר דרך הדלת.

גבולות! חל איסור מוחלט לסרב לאדון. חל איסור מוחלט לנשום בכיוון האדון ללא רשותו "

כל כך נדהמתי לקרא שאפילו פניתי לאדון בקריאה נרגשת,
ואלה, הצחקת אותי עד דמעות. מקווה שמישהי בכל זאת תענה לך בחיוב.

שכחת לצטט מהפרופיל שלו :

"החלה עונת ההרשמה"

רוצו מהר לפני שלא ישאר מקום !
icon_cool.gif
Madame T​(שולטת)
Madame T​(שולטת) • 21 ביוני 2006
דבר דומה תמצאו גם בגירסה ה"נשית" כמו בדוגמה של שולטת אשר כותבת:
"המלכה היא מרכז עולמו של העבד.הנשים הן הגזע השולט.נדרש מהעבד שלי כניעה והתמסרות ללא סייג. נדרש מהעבד לספק את כל דרישותיה של המלכה.עבד לא צייתן יענש בחומרה.המלכה תחליט בכל הקשור לסיפוקה המיני,הכלכלי ועל העבד יהיה לציית מיידית וללא כל שאלות. שאם לא כן, יענש.העבד יהיה עפר לרגליה המדהימות של מלכתו.

גבולות! חל איסור מוחלט לסרב למלכה. חל איסור מוחלט לגעת במלכה ללא רשותה."

בקצרה, כל אחד/ת ודרישותיו/רצונותיו/שאיפותיו. לכל דלי יימצא הסמרטוט המתאים, ומי אנחנו כי נשפוט.
Lilu-FemdoM{Pon}
Lilu-FemdoM{Pon} • 21 ביוני 2006
Madame T כתב/ה:
"המלכה היא מרכז עולמו של העבד.הנשים הן הגזע השולט.נדרש מהעבד שלי כניעה והתמסרות ללא סייג. נדרש מהעבד לספק את כל דרישותיה של המלכה.עבד לא צייתן יענש בחומרה.המלכה תחליט בכל הקשור לסיפוקה המיני,הכלכלי ועל העבד יהיה לציית מיידית וללא כל שאלות. שאם לא כן, יענש.העבד יהיה עפר לרגליה המדהימות של מלכתו.

בקצרה, כל אחד/ת ודרישותיו/רצונותיו/שאיפותיו. לכל דלי יימצא הסמרטוט המתאים, ומי אנחנו כי נשפוט.

למה כאן זה כבר לא משעשע ונשמע טוב ונכון? icon_cool.gif
באדי

למה כאן זה כבר לא משעשע ונשמע טוב ונכון?

באדי • 21 ביוני 2006
Lilu_in_Black כתב/ה:
Madame T כתב/ה:

למה כאן זה כבר לא משעשע ונשמע טוב ונכון? icon_cool.gif

icon_lol.gif icon_lol.gif

כמו שMadame T כתבה הכל תלוי בסוג הדלי ובסוג הסמרטוט.

icon_cool.gif
lady @in black​(שולטת)
lady @in black​(שולטת) • 21 ביוני 2006
superman כתב/ה:
אין כבר על מה לכתוב ?????????
זו הפעם המיליון ארבע מאות אלף שלושים ואחד ותשע מאות שמונים וחמש, שכותבים על משהו מפגר שכזה באמת , זה כולה פרופיל ..... פאקינג שיט ! פרופיל!!!!!מלכה, מה קרה ?
כאילו את חיה בבועה, מה את לא יודעת שיש פה אנשים מוזרים קצת icon_eek.gif

שאין מה לכתוב, לא כותבים , שאין מה להגיד לא אומרים,שאין מה לעשות , לא עושים כלום!

תודה , שלום

חחחחחחחחחחחחחחחח סופר רילקס icon_biggrin.gif
Madame T​(שולטת)
Madame T​(שולטת) • 21 ביוני 2006
לכל שאיפה/דרישה הגיונית / לא הגיונית / משעשעת / לא משעשעת וכן הלאה בעיניו של אחר, יימצאו כאלה שבעיניהם זה יהיה מתאים לגמרי. פשוט הצגתי אפשרות נוספת למה שהוצג לעיל שבה מדובר בשולטת ולא בשולט (אגב, בניסוח די דומה). לא הבעתי את דעתי האם זה מוצא חן בעיני אישית או לא. בכל אופן, נראה לי, שכל עוד הדברים נעשים בהסכמה בין הצדדים, כל אחד יעשה כטוב בעיניו, גם אם לי/לך/לנו זה לא נראה מסיבה כזו או אחרת icon_smile.gif
מלכה מלקה​(אחרת)

אוי נו איפה חוש ההומור ??

מלכה מלקה​(אחרת) • 21 ביוני 2006
טיצ'ר נראה לי סבבה לעשות הכל אבל לא יזיק גם מעט כבוד בסיסי לצד השני
וכן שיבושם לכל מי שמחפש מה שהוא רוצה ...

סופר
נתחיל מזה שיש לי קינקי אדיר ללקרוא פרופילים
icon_redface.gif
נמשיך לזה שהביזארים משעשעים אותי ולשאר אני בוחרת איך להגיב בהתאם למה שהם כתבו ...

וכן אני חיה בבועה
מה לעשות כזאת אני
מאמינה באנשים טובים בכוונות טובות ועוד כל מיני מוזרויות כאלו שיש ויגידו שפסחו מן העולם
אז כשאני רואה כזה דבר אני מרימה גבה

חוצמזה מי אמר שאין על מה לכתוב ?
תמיד אפשר לדבר על מזג האויר או אתה יודע מה תמיד נוכל לדבר על סקס
מזמן לא דיברנו על זה באתר icon_wink.gif
נוכל שוב לכתוב על תנוחות ומציצות וזיונים ואיך קשרתי ואיך נקשרו ואיך אוננו icon_twisted.gif

בקיצור
וואלה כייף לי לצחוק על דברים שתמוהים לי
גם אם זה לא פוליטיקלי קורקט
ווואלה גם מפתיע אותי לפעמים חוסר הכבוד לאנשים אחרים ואיך בכל זאת מצפים שיהיה מישהו שירצה את זה

חוצמזה סופר
מישהו חכם פעם אמר לי
שאין מה לכתוב, לא כותבים , שאין מה להגיד לא אומרים,שאין מה לעשות , לא עושים כלום!
אולי שווה לך להשתמש בזה בשרשורים שאתה לא נהנה לקרוא אותם icon_wink.gif

ועדיין מסמפטת אותך icon_chickkiss.gif

מלקושית לוחמת לזכויות אדם וכלבה
ponyplay.gif
באדי

Re: אוי נו איפה חוש ההומור ??

באדי • 21 ביוני 2006
מלכה מלקה כתב/ה:

בקיצור
וואלה כייף לי לצחוק על דברים שתמוהים לי
גם אם זה לא פוליטיקלי קורקט
ווואלה גם מפתיע אותי לפעמים חוסר הכבוד לאנשים אחרים ואיך בכל זאת מצפים שיהיה מישהו שירצה את זה

מלקושית לוחמת לזכויות אדם וכלבה
ponyplay.gif

icon_lol.gif icon_lol.gif
מלקושית כבר פעמיים גרמת לי להתגלגל מצחוק עם השרשורים שפתחת. rffl.gif rffl.gif rffl.gif

יש לך אחלה חוש הומור.

באדי