סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

איך ??

העבד ר​(נשלט){MISTRESSS}
לפני 21 שנים • 20 בספט׳ 2003

כבוד המלקה

העבד ר​(נשלט){MISTRESSS} • 20 בספט׳ 2003
כנראה שקל לך לאמר "בחרתם" וכו'
לנו לא קל
ותאמיני לי שאם הייתי רואה לפני 20 שנה את מצבי עכשיו כנראה שהייתי בוחר אחרת
ללכת אחורה אי אפשר ולהשאר "תקוע" לא נעים אז מוצאים דרך ביניים
וגם זה קשה אבל אפשרי...
מלכה מלקה​(אחרת)
לפני 21 שנים • 20 בספט׳ 2003
מלכה מלקה​(אחרת) • 20 בספט׳ 2003
קשה למי בדיוק ?
או שאתה מתכוון בכלל שקשה לשקר ולדאוג שלא יתפסו אותך ?
או שקשה ללרקוד על 2 חתונות בבת אחת ?
או שקשה לדאוג למלכה שלך ולמשפחה שלך במקביל ולנסות שאיש לא יגלה את שקרייך ?

אז למה אתה מתכוון כשאתה אומר קשה ?
שיקי​(נשלט)
לפני 21 שנים • 21 בספט׳ 2003
שיקי​(נשלט) • 21 בספט׳ 2003
התלבטתי אם להגיב, אבל בסוף החלטתי שכן אגיב.

אקדים ואומר – אל תכעסו הנשואים שביניכם – זו רק דעתי ומי אני הקטן שאקבע משהו עבורכם?

בטרם אכנס לגופו של עניין, אוסיף, למען ההגינות, כי עבורי סיטואציה כזו היא היפותטית – אין סיכוי שהיא תקרה – מאחר ואיני נשוי ואם הייתי נשוי, לא הייתי מעיז לחפש מישהי בקטע עם כל הכאב בעניין – עצם החיפוש היה בעיניי בגידה.

הסיבה שהתלבטתי אם להגיב, היא, שבתור אחד שאינו נשוי – זה נראה לי לא מוסרי להטיף מוסר למי שכן נשוי ומתחבט בבעיה הזו על בסיס יומיומי – וזה חייב להיות עניין כאוב, בסוף בחרתי להגיב כי יש לי דעה בעניין - דעה די חד משמעית ואני לא פוחד לומר אותה.

באיזשהו שלב בחיי הקצרים, חשבתי על העניין הזה ושאלתי את עצמי מה הייתי עושה אילו הייתי מתחתן בגיל צעיר – באותה תקופה, לפני האינטרנט, בה חשבתי לתומי שאין נשים דומיננטיות בעולם הזה, ואני חריג, וחסר תקנה...

מה היה קורה אילו הייתי מכיר בחורה ונילית נחמדה, ואולי מתחתן איתה, או לא מתחתן אבל העניין היה הופך לרציני – מה הייתי עושה? יווו זה מצמרר אותי עכשיו כשאני חושב על זה.

אני יכול לומר כבר כעת – אני לא מקנא בכם הנשואים – אתם בבעיה קשה ומי שיגיד לי שזה לא בעייתי מבחינתו משקר לי – כי יש עוד צד לעניין – הצד של בת הזוג שלו – והרי אינכם יכולים לחשוב גם עבורה או להרגיש עבורה – הלא כן?

קשר של עבד-מלכה, סאב-דומית, לפחות בעיניי- הוא קשר עמוק, הרבה יותר מקשר ונילי רגיל – לדומית יש משמעות כפולה ומכופלת עבור הסאב מבת זוג ונילית, וכל אקט פיזי בו מסתתר אחריו הסבר נפשי.

זה לא משנה אם ה"אישה האחרת" הונילית נשואה לכם אם שמדובר בחברה לחיים – זה אותו דבר מבחינתי, אבל המשמעות בעיניי הוא שאיך שלא תהפכו את זה ותנסו לייפה את זה במילים יפות, מבחינתכם (אני מדבר על העבדים שבכם) – זו לא בגידה "רגילה" – זו אם כל הבגידות.

ואני לא מדבר רק על בגידה בבת זוגתכם – זו בהחלט גם בגידה בה – בגידה שהיא אולי לא תוכל להבין, כי היא לא באותו מצב מחשבה בו אתם מצויים ומן הסתם לעולם לא תבין אותו – לא תבין, אך תדע שבגדתם בה.

זו בגידה גם ובעיקר בדומית שאיתה אתם נמצאים – והרי לא ניתן להיות "שלה" כשאתם בו זמנית גם של אחרת... זה פשוט בלתי נתפס בעיניי.

לפני שכולכם תתנפלו עלי – ארגיע אתכם – זוהי רק נקודת המבט שלי – מאחר ואני רואה את עניין השליטה כמשהו טוטאלי, קשר המצריך את כל כולי 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע – רק עבורה, קשר בו היא המרכז, היא נמצאת איתי בכל שלב של היום, גם כשאינה נמצאת איתי – קשר בו כשאני קם בבוקר אני חושב עליה במהלך היום אני חושב עליה ולפני שאני הולך לישון אני חושב עליה – וגם חולם עליה בלילה.

באופן בו אני רואה קשר שליטה – להיות בקשר עם אחרת (במקרה שלנו זה קשר ונילי) – זו בגידה נוראית – לא אוכל לשאת את עצמי - מבחינתי זה לחיות בשקר.

לחיות בשקר 24/7 – גם כלפי הדומית שלי וגם כלפי אותה בחורה ונילית מסכנה שאין לה שמץ של מושג באיזו עוצמה של רגש מדובר.

אבל, למרות כל מה שכתבתי – בתוך עמי אני חי, ואני יודע שיש המון אנשים שחיים את האילוץ הזה, ועדיין רוצים לחוות את הקשר הבי די אס אמי.

לא אוכל לשפוט אותם – מי אני שאעשה כן – והרי רק על עצמי לספר ידעתי – אני יודע, פשוט יודע שאני לא הייתי מסוגל לעשות את זה – אם הייתי פוגש את אותה אחת מיוחדת ויחידה שאני שלה היום – והייתי בתוך קשר ונילי, היה לי ברור מראש, וכבר מההתחלה, שמשמעות הדבר היא ויתור על הקשר הונילי על כל הכרוך בכך – ככל שזה נשמע כואב – זו הבחירה היחידה שהייתי יכול לחשוב עליה על מנת שאוכל לחיות את חיי בכנות – וברמת הטוטאליות הכל כך חשובה לי כלפיה.

אבל כמו שאנשים נשואים בוגדים "ונילית" הרי הם גם יכולים לבגוד עם דומית – ולהצדיק את זה ב 1000 דרכים, ואם הדומית תקבל את זה וכולם שמחים ונפלא להם – מי אני הקטן שאמחה.

בסוף אני תמיד מגיע לאותה מסקנה – איש בעיניו הטוב יעשה – הכל מתחיל ומסתיים באישיות של האדם, במצפון הפנימי שלו והיכולת שלו לחיות את חיים שלו בסיטואציה בה הוא נמצא – וכן באילוצים המקיפים אותו – כל אחד מגיב אחרת, כל אחד לוקח החלטות אחרות וכל אחד נמצא במצב אחר.

שוב הוכח שכמו כל דבר בחיים – גם התשובה לשאלה הזו אינה שחור או לבן – אלא בגוונים של אפור, שתלויים בכל אחד ואחד מכם – בספקטרום שבין הלבן לשחור – אני אולי נמצא במקרה הזה בקצה – אבל הרוב נמצאים אי שם באמצע.

אני גם יודע שיש גם המון שרואים קשר שליטה – במשהו פיזי נטו ולא מעבר לכך – אולי להם יהיה יותר קל לבגוד מאשר אלו הרואים את הפן הנפשי העמוק המסתתר בו.

אני רק רוצה להאמין שאני, עצמי, בסיטואציה מוזרה ,היפותטית וכואבת כזו – הייתי נותר נאמן רק לאותה אחת ויחידה האלוהים הפרטי שלי – בדיוק כפי שכיום איני מסוגל לחשוב, להסתכל או אפילו לדמיין מישהי אחרת – כי בעיניי היא בהמון דרגות מעל כולן.

זו דעתי,

שיקי {L}
private_sub​(נשלט)
לפני 21 שנים • 21 בספט׳ 2003

החיים לא בשחור לבן

private_sub​(נשלט) • 21 בספט׳ 2003
אולי זה יקומם חלק גדול ממכם אבל יחסי השליטה הם אספקט אחד בחיים המורכבים של כולנו (לפחות אנ מרווה שאצל רובנו הם מורכבים) ומה אפשר לעשות פגשנו באשה שלנו שעבורנו היא האשה לחיות את החיים לבנות משפחה לראות סרט בלילה מאוחר.... ועוד הרב דברים שיחודיים לכל זוג וזוג אבל...
אבל מכיוון שאין מושלם בחיים בחרנו אשה שכנראה לא אוהבת את נושא השליטה. האם בגלל זה נפרק את הכל, לא נראה לי
הרי כל מי שנבחר תמיד יהיה משהו שבו היא לא תתאים לנו.... ואם כל הכבוד שליטה זה לא הכל בחיים (וצר לי על דברי הכפירה הללו) אבל בינינו רובנו לא חיים 24\7 ויש עוד הרבה מעבר לאתר הזה ולכל נגזרותיו.
בשיחותי אם הרבה אנשים (מלכות שפחות ועבדים) אני יודע שהרבה מסכימים לדברי גם אם לא יאמרו זאת בפה מלא...
זיקית
לפני 21 שנים • 23 בספט׳ 2003

שיקי

זיקית • 23 בספט׳ 2003
התשובה שלך מדהימה בעיני ברמות שקשה לי להסביר.
אני מסכימה עם כל מילה שלך..
ומקנאה במה שיש לך (ושמחה שזכית, אשריך).
מלכה מלקה​(אחרת)
לפני 21 שנים • 24 בספט׳ 2003

לי לא היה ברור

מלכה מלקה​(אחרת) • 24 בספט׳ 2003
לפעמים המשפטים שאנשים כותבים פה כל כך קצרים או משפטים סתומים כך שממש קשה להבין למה בדיוק התכוון מי שכתב אותם
או אפילו לא בדיוק אלא למה הוא התכוון
אז העבד ר .
לא הבנתי ....
נא תרגם
"מתוך 3 האפשרויות אבחר ברביעית
כל התשובות נכונות"
Tame
Tame • 24 בספט׳ 2003
לדעתי הנושא המרכזי או השאלה המרכזית צריכה להיות "למה אנשים משקרים בפרופיל"
בקשר לכל השאר...

תראו, אנשים משתנים.. אתם יכולים להתחתן עם מישהו/י ולגלות אחרי כמה שנים שהאדם השתנה והוא לא אותו אדם שבחרתם בו, הסיכוי הגבוה יותר הוא שאתם תשתנו והאדם האחר כבר לא יתאים לעצמי החדש שלכם (קצת מפחיד כי יש כאן מעין אספקט של מוות במובן מסויים אבל כולם עוברים את זה)

עכשיו איך בגידה משתלבת עם שליטה?
נתחיל בזה שאני אישית לא מאמין שיש איזשהו צידוק לסגידה לנשים או לגברים באופן כללי.. אני מוכן לקבל מרות מאישה או מגבר לא בגלל שהם נשים או גברים אלא בגלל שבאופיים הם שולטים ומתאימים לאופי שלי. אחרת סאב זכר לא היה מסוגל לקבל סאבית נקבה ולהיפך..
נניח שבוס סאב היה סוגד לכל העובדות שלו.. איך הוא היה אמור לנהל את העסק?

כל מה שנשאר מהשאלה המקורית זה "למה אנשים שכותבים שהם כנים בפרופיל שלהם משקרים? כי הרי הם לא כנים לאנשים הקרובים אליהם ביותר.."

וזו שאלה לגיטימית.. לא כולם כנים, זה לא תמיד רע ולא תמיד טוב... פשוט לדעתי.. אם אתם לא אנשים כנים, אל תכתבו שאתם כן.. זה כבר פרסום שקרי..icon_smile.gif
גם ככה אין לאף אחד זכות לשפוט אתכם... רק שיפוט עצמיicon_smile.gif
חצי אדון
חצי אדון • 24 בספט׳ 2003
פעם נוספת....(בסוף זה יקלט)

כתבי הקודש הנוצריים מספרים על הבישופ טיטוס אשר נשלח על ידי פאולוס הקדוש לאי כרתים לדאוג לצורכיהם הרוחניים של המאמינים ולהפיץ את הנצרות בקרב הכופרים
משימתו של טיטוס היתה קשה כיוון שאנשי כרתים סבלו מפגמים מוסריים רבים.
על פי הכתוב הזהיר פאולוס את טיטוס ואמר:
"וכבר אמר אחד מהם ,נביאם אשר בתוכם,בני קריטי כזבים הם מעולם וחיות רעות וכרשים עצלים.
העדות הזאת אמת היא..."
סיפור זה התפרסם במשך דורות בגרסאות ובגלגולים שונים,ונקרא בשם..
"פרדוקס השקרן"
מי ששומע אותו בפעם הראשונה עשוי להרים גבה,לתהות על העיסוק האובססיבי בו במשך אלפי שנים,ולשאול..אז מה?כל שהאיש מכרתים מספר לנו הוא שכל אנשי כרתים שקרניים.
אך..הרהור נוסף יביא את השומע לשאול שאלות נוספות:
אם האיש מכרתים בא אכן מכרתים,ואם הוא צודק וכל אנשי כרתים משקרים תמיד,הרי שהאיש מכרתים עצמו משקר.
ואם כך,גם אמירתו שכל אנשי כרתים משקרים תמיד..גם היא שקר.
יוצא מכך..שאין זה נכון שכל אנשי כרתים משקרים תמיד ,ואולי מישהו מהם דובר אמת בשלב כלשהו..
אבל..אם יש דוברי אמת בין אנשי כרתים,יתכן שהאיש מכרתים ,אכן דובר אמת.
ואם הוא דובר אמת..הרי שכל אנשי כרתים..משקרים תמיד ולפיכך גם הוא שקרן ודובר שקר ..וחוזר חלילה....
יש הטוענים כי השקר בסיפור השקרן מכרתים מפריע להם,כי אין הם אוהבים שקר.
במערכת הערכים בחברה האמת היא ערך חשוב והשקר מאוס.
אילו בעיית השקרן מכרתים היתה העובדה שהוא דובר שקר היינו מסתפקים בדחיית השקר.
במילים אחרות..היינו אומרים"הרי לכם רשע..
השקרן מכרתים שדיבר שקר ומסיימים את הדיון בו.
אך..השקרן מכרתים עושה יותר מכך..
הוא מפילללללללל אותנו בפח!
אם נאמין לו יסתבר לנו שהוא דובר שקר,ואם לא נאמין לו יסתבר לנו שהוא דובר אמת.
זאת ועוד..כשנאמין לו יסתבר לנו מיד שאין להאמין לואך מיד אחר כך יתברר לנו שיש להאמין לו.
התייחסות רצינית לדבירו של השקרן ,אם כך,מכניסה אותנו לסחרור ולעירוב של אמת ושקר.
אין די בכך שנפסול את דבריו כשקריים..
או כלא נכונים..ולכן אנו חייבים לבדוק מדוע האמירה שנדמית תמימה נעשית מבלבלת ומזיקה ברגע שמנסים להבין אותה באמת.
האם יש להשתמש במילה הקיצונית "מזיקה"?
האם אין די במילה "מבולבלת"?
למי הזיק השקרן מכרתים?
השקרן מכרתים "מזיק" לנו כבעלי מערכת מושגית,המתיימרים להבין מושכי יסוד כמו..
"אמת" ו.."שקר".
הוא מעורר חששות וספקות לגבי המושגים הללו.
אמנם..ידוע..לכול שהאמת קשה להשגה!
יש החושבים שהאמת היא..יחסית...וידועה האימרה שלכל אמת יש שתי פנים.
אך בעיות אלו ,אינן הבעיות שמעורר הפרדוקס של השקרן מכרתים.
סיפור השקרן מכרתים מעלה ספקות לגבי הבנתנו את מושג האמת!!!!!..ולא לגבי ידיעתנו את האמת!
השקרן מכרתים...מראה לנו שאיננו יכולים להבין משפט חסר יומרות,שאיננו אלא דיווח על אמירת אמת או שקר של אחרים ומעורר את מודעותנו לכך שלפני שנתחיל להתחבט בשאלת החיפוש אחר האמת,עלינו לתת את דעתנו על השימוש במושג ..אמת!!

כל הזכויות שמורות – ענת בליצקי-אוניברסיטה משודרת