פשוט_תות(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
23 ביוני 2006
שלום לכולן !!
לפני 18 שנים •
23 ביוני 2006
פשוט_תות(נשלטת) • 23 ביוני 2006
אוקיי אזזזז אני עוקבת אחריכם כבר אולי שנתיים וחצי, אני מאוד קשורה לעולם הבי די אס אם, היה לי קשר עם אישה בו הייתי נשלטת וזה הסתיים, מאז אני מאוד מתעניית בנושא.
אני לסבית, כך שבנים עזבו אותי ולא, אני לא מחפשת אף אחת - זו לא הודעת היכרות, רק רציתי לומר שאני מעריצה כל כך הרבה ממכן, אז רציתי כמה מילים לפני שאני מתחילה להיות פעילה פה. קודם כל יש לציין שאתמול הייתה לי יום הולדת 18, וזו גם הסיבה שרק עכשיו התחלתי להגיב, אני לא שקרנית ולא רציתי להכנס לפה בשקר טוב, אז נתחיל במנהלת של הפורום, אינפי, את בחורה מקסימה מכף רגל ועד ראש, בחיי, את מצחיקה ורגישה, ופה תמיד בשביל הבנות , את נהדרת ! נמשיך בשתי הבנות שאני מעריצה פה יותר מאת משפחתי - קלייר ובליסנה, אתן הזוג המדהים ביותר ששמעתי עליו בחיי. אני מאחלת לכן רק אושר שמחה ואהבה, מכל הלב !!! אתן פשוט מדהימות, תדעו שיש לכן מעריצה. חיילת, כן, כן -את. ראיתי את ההתקדמות שלך צעד אחר צעד ועקבתי, אני מאחלת לך ולגבירתך המון הצלחה, ואני מציעה שתנסי להשתחרר מהחרדות שלך והפחדים, זה עוצר בעדך להגיע למקום מאושר יותר לצד גבירתך {כלומר, לרגלייה } שוקולית, כן, אני זוכרת אותך, עוד מהתקופה שלך עם קלייר - את מקסימה, ואני מתגעגעת לכתיבה שלך, פשוט נפלאה. וואו, מי עוד? השליטה, השירים שלך תמיד הצליחו לגעת בי ולרגש אותי, תודה לך על השירים שהצליחו לגעת בי מעבר המסך. תמשיכי כך אוקיי נדמה לי שזהו... יש פה כמה נשים שאני מכירה במציאות היום יומית שלי, אז בנות - כחולית ו{נדמה לי} אלוהית ? אני מטורפת על שתיכן. כחולית, אם תהית לרגע, כן, כן זו המעריצה שלך ... ואלוהית, נשמוש שלי אני מנצלת הזדמנות זו להודות לך על הברכה ששלחת לי... אוהבת אותך. בכל מקרה בנות, אתן פשוט נפלאות ואני אוהבת את כולכן ואני מתכוונת להיות מאוד פעילה פה אז שלא תחשבו לרגע שתשכחו ממני בעוד יומיים ושוב, אנשים אני לא מעוניינת בכלום, לא לפנות אליי בפרטי בבקשות מוגזמות בבקשה. שלכן, פשוט תות |
|
HotQueen(שולטת){תחת השמש} |
לפני 18 שנים •
24 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
24 ביוני 2006
HotQueen(שולטת){תחת השמש} • 24 ביוני 2006
נעים לקרא אותך פשוט תות..
חשיפה מהנה. H.Q |
|
פשוט_תות(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
24 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
24 ביוני 2006
פשוט_תות(נשלטת) • 24 ביוני 2006
HotQueen כתב/ה: נעים לקרא אותך פשוט תות..
חשיפה מהנה. H.Q תודה רבה לך |
|
עוף חול |
לפני 18 שנים •
24 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
24 ביוני 2006
עוף חול • 24 ביוני 2006
היי תות
האמת היא שאני כבר לא עם גבירתי הישנה... אבל קיבלתי את העצות ואקח אותן לתשומת ליבי בהצלחה- ומקווה להמשיך לקרוא אותך... ולא "לשכוח אותך אחרי יומיים" -חיילת- |
|
עוף חול |
לפני 18 שנים •
24 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
24 ביוני 2006
עוף חול • 24 ביוני 2006
פורסם פעמיים=\
|
|
פשוט_תות(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
24 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
24 ביוני 2006
פשוט_תות(נשלטת) • 24 ביוני 2006
חיילת טובה כתב/ה: היי תות
האמת היא שאני כבר לא עם גבירתי הישנה... אבל קיבלתי את העצות ואקח אותן לתשומת ליבי בהצלחה- ומקווה להמשיך לקרוא אותך... ולא "לשכוח אותך אחרי יומיים" -חיילת- [B]מצטערת לשמוע שנפרדתן, אבל אני בטוחה שתמצאי מפקדת שתאלף אותך חיילת כמוך, בכלל אין לי ספק ! =] ותודה, אל דאגה, לא תשכחו אותי ! לא אתן לכן פשוט תות |
|
Toxic Princess |
לפני 18 שנים •
24 ביוני 2006
וול
לפני 18 שנים •
24 ביוני 2006
Toxic Princess • 24 ביוני 2006
ברוכה הבאה...ומזל טוב על ההירשמות.
|
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 18 שנים •
25 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
25 ביוני 2006
פסיכו לוג(שולט) • 25 ביוני 2006
ברוכה הבאה תות
וחתולה- מה נראה לך שאת עושה בפורום של לסביות?! נו נו נו |
|
פשוט_תות(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
25 ביוני 2006
=]
לפני 18 שנים •
25 ביוני 2006
פשוט_תות(נשלטת) • 25 ביוני 2006
[B] תודה לשניכם !! =] חתולה ופסיכולוג... חיחי... חתולה בצאט את במקרה חתולה? =]
פשוט תות... <<תמיד רציתי לעשות את הפרצוף הזה |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
25 ביוני 2006
Re: שלום לכולן !!
לפני 18 שנים •
25 ביוני 2006
קלייר(נשלטת) • 25 ביוני 2006
פשוט_תות כתב/ה: שוקולית, כן, אני זוכרת אותך, עוד מהתקופה שלך עם קלייר - את מקסימה, ואני מתגעגעת לכתיבה שלך, פשוט נפלאה. ברוכה הבאה, אבל תיקון משמעותי: מעולם לא הייתה לי גבירה פרט לגברתי בליסאנה. מעולם לא הייתי עם שוקו, את מתכוונת לאינפי ולא אליי. |
|