סאבית אמיתית ומנוסה(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
26 ביוני 2006
מה דעתכן
לפני 18 שנים •
26 ביוני 2006
סאבית אמיתית ומנוסה(נשלטת) • 26 ביוני 2006
גם כשולטות וגם כנישלטות, אם יש קשר ומערכת יחסים בין מלכה ושיפחה , ואחרי זמן מסויים , הם יכולות להיות חברות טובות ז"א אחרי שזה ניגמר בינהם? בלי סקס, ובלי שליטה ...
אשמח לשמוע את דעתכן... |
|
Belisana(שולטת) |
לפני 18 שנים •
26 ביוני 2006
אני מקווה
לפני 18 שנים •
26 ביוני 2006
Belisana(שולטת) • 26 ביוני 2006
שהן יכולות להיות חברות טובות גם כשהן דומית ושפחה (רצוי, מומלץ ובעיניי - הכרחי).
ולגבי מה שקורה כשהקשר מסתיים - אין אמת מוחלטת. יש כאלה שיכולות ויש כאלה שלא. תלוי בדומית ובשפחה וגם בסיבות נוספות כמו מדוע הפרידה התרחשה, איזה משקעים היא השאירה, איזה ציפיות היא הותירה וכו' |
|
סאבית אמיתית ומנוסה(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
26 ביוני 2006
כן
לפני 18 שנים •
26 ביוני 2006
סאבית אמיתית ומנוסה(נשלטת) • 26 ביוני 2006
ברור שהם גם חברות במערכת היחסים... וגם אם זה ניגמר בטוב
אבל כדומיות איך אתם הייתם רואות את זה אם השיפחה שלכם הזונה שלכם פתאום חברה שלכם עושה מה שהיא רוצה ברור בלי לפגוע בכם ואולי גם נישלטת של מישהי אחרת ואיך אתם כנישלטות פתאום חברה ובלי שהיא תגיד לכם ותצווה מבלי כן גבירתי כן מלכתי האם הייתם מסוגלות לבוא ולהגיד לה וואלה יש לי שולטת חדשה.. |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
26 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
26 ביוני 2006
Queencie(שולטת) • 26 ביוני 2006
מסכימה מילה במילה עם בליסינה.
כשזה אפשרי, זה אפשרי אם וכאשר השליטה מגיעה ממקום של כבוד לבת הזוג. כך שגם כשהיא נשלטת במערכת היחסים הבדסמית, היא אדם ואישה בפני עצמה. אם השולטת מכבדת את הנשלטת בקשר השליטה שחברות בבסיסו, גם כאשר מסיבה כזו או אחרת קשר השליטה מסתיים החברות יכולה להמשיך. |
|
השרלילית(פמית מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
28 ביוני 2006
מסכימה במאה אחוז עם בליסאנה ועם קווינסי
לפני 18 שנים •
28 ביוני 2006
השרלילית(פמית מתחלפת) • 28 ביוני 2006
אם הבסיס לקשר ממילא היה חברות, בדרך כלל אין בעיה.
ולראות את הסאבית שלי לשעבר עם מישהי אחרת, זה כמו לראות כל אקסית עם מישהי אחרת, לשניה צובט ואחר כך משמח - אני נוטה לשמוח בשמחת אחרים. אם שחררתי אותה, אזי היא משוחררת ואני מצפה ממנה לעשות ככל העולה על רוחה. אוסיף ואומר, שמנסיוני, בשל העובדה שקשר בדס"מי בין שתי נשים הוא אינטנסיבי מאוד, לרוב יש שם בסיס חזק ויציב, שמאפשר חברות אחר כך. במרבית המקרים, יש כמובן יוצאי דופן. קשה למחוק קרבה כזו, זה בדרך כלל מלאכותי ונעשה רק אם באמת יש משקעים קשים מדי, או כעס וכו'. זמן. בדרך כלל, אחרי זמן מסויים, הופכים להיות חברים. |
|
פשוט_תות(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
29 ביוני 2006
לדעתי זה אפשרי
לפני 18 שנים •
29 ביוני 2006
פשוט_תות(נשלטת) • 29 ביוני 2006
סליחה לא קראתי את התגובות האחרות,
אבל לדעתי בטח שזה אפשרי. זה כמו להיות בקשר חברי עם אקס\ית ... בסך הכל היה ביניכם משהו והייתם מאוהבים (במקרה וזו הדרך שלך בבידיאסאם) ולאחר הפרידה התגעגעתם אחד לשני כבני אדם -מוכר, ידוע, ומובן לגמרי. אל תשללי. לדעתי זה אפשרי בהחלט. פשוט תות |
|