עינבר |
לפני 18 שנים •
29 ביוני 2006
Re: חחח...ציניות במיטבה
לפני 18 שנים •
29 ביוני 2006
עינבר • 29 ביוני 2006
צ'יקיטה כתב/ה: חחח...אני חושבת שמי שלא השתתף בשרשור ההוא לא יוכל להבין את הציניות..
מיוחדת. כתב/ה: בהחלט עדין מדי.
מה שגורם לי לתהות מי לעזאזל העביר אותך חונכות בדס"מית ? ככה תביא אותה לסאב-ספייס האלוהי ? ככה תפרק ותרכיב אותה שוב ? או שמא יש לשאול: ככה תקח התמסרות ? {התשובה נכתבה בעגה הצינית. (אפשר אבל) אין ליחס לה כל משמעות מעבר לכך} עינבר כתב/ה: מיוחדת. כתב/ה: מה שגורם לי לתהות מי לעזאזל העביר אותך חונכות בדס"מית ?
אני שמחה שסוף סוף התחלת לתמוך ברעיון החונכות, אני אודיע לועדה המסדרת שאת מציעה להתחיל מחונכות לדומים. ואני יודעת שהוצאתי דברים מהקשרם, אבל מה איכפת לי (אולי אין באמת ועדה מסדרת של קהילת ה BDSM, אבל יש שמועות עליה) לנסות לאתר כמה מועמדים להשתלמות המזורזת? ציניות במיטבה! צ'יקיטה אז מה לעשות? אולי לצרף בסוגריים הסבר לכל בדיחה? אולי להקים צוות חונכים מותיקי האתר לענייני ההומור בפורום? _____________________________________________ (הרסו לי את הבדיחה ) |
|
צ'יקיטה |
לפני 18 שנים •
29 ביוני 2006
Re: חחח...ציניות במיטבה
לפני 18 שנים •
29 ביוני 2006
צ'יקיטה • 29 ביוני 2006
עינבר כתב/ה: צ'יקיטה כתב/ה: חחח...אני חושבת שמי שלא השתתף בשרשור ההוא לא יוכל להבין את הציניות..
מיוחדת. כתב/ה: בהחלט עדין מדי.
מה שגורם לי לתהות מי לעזאזל העביר אותך חונכות בדס"מית ? ככה תביא אותה לסאב-ספייס האלוהי ? ככה תפרק ותרכיב אותה שוב ? או שמא יש לשאול: ככה תקח התמסרות ? {התשובה נכתבה בעגה הצינית. (אפשר אבל) אין ליחס לה כל משמעות מעבר לכך} עינבר כתב/ה: מיוחדת. כתב/ה: מה שגורם לי לתהות מי לעזאזל העביר אותך חונכות בדס"מית ?
אני שמחה שסוף סוף התחלת לתמוך ברעיון החונכות, אני אודיע לועדה המסדרת שאת מציעה להתחיל מחונכות לדומים. ואני יודעת שהוצאתי דברים מהקשרם, אבל מה איכפת לי (אולי אין באמת ועדה מסדרת של קהילת ה BDSM, אבל יש שמועות עליה) לנסות לאתר כמה מועמדים להשתלמות המזורזת? ציניות במיטבה! צ'יקיטה אז מה לעשות? אולי לצרף בסוגריים הסבר לכל בדיחה? אולי להקים צוות חונכים מותיקי האתר לענייני ההומור בפורום? עינבר, איך לא חשבו על החונכות החשובה הזאת קודם? יש להקים מיד צוות חונכים כזה ויפה שעה אחת קודם. יש מתנדבים? אני חוששת שיש כמה שענייני ההומור בבדס"מ לא נהירים להם די הצורך וההשלכות עלולות להיות חמורות.. צ'יקיטה _____________________________________________ (הרסו לי את הבדיחה ) עינבר, איך לא חשבו על החונכות החשובה הזאת קודם? יש להקים מיד צוות חונכים כזה ויפה שעה אחת קודם. יש מתנדבים? אני חוששת שיש כמה שענייני ההומור בבדס"מ לא נהירים להם די הצורך וההשלכות עלולות להיות חמורות.. צ'יקיטה |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
29 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
29 ביוני 2006
מUחדת • 29 ביוני 2006
ציטוט: יש מתנדבים?
אני חוששת שיש כמה שענייני ההומור בבדס"מ לא נהירים להם די הצורך וההשלכות עלולות להיות חמורות.. צ'יקיטה סוף סוף הבנתי מהו "פוטנציאל הסכנה הבדס"מי" המסתורי {שלא לומר "האמיתי"/"הטהור"/"הנכון"}: אנשים לוקחים עצמם כל כך ברצינות- עד שלא ירחק היום בו סאבית {קשורה בים/יבשה, עם/בלי גאג, חדורת מוטיבציה או חדורת באט-פלאג (מחק את המיותר, פרק והרכב אותו מחדש)} תמות מצחוק מול פאסונו הדומיננטי-דרמטי של איזה עבד שירותים בהכחשה שהחליט "לשחרר בה שד". שלא תגידי שלא הוזהרת, קהילה! {ל'. יו"ר הועדה לעניניי שום, כלום וקאסם שמאסם} |
|
Uranus |
לפני 18 שנים •
29 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
29 ביוני 2006
Uranus • 29 ביוני 2006
|
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
29 ביוני 2006
תהייה בדס"מית:
לפני 18 שנים •
29 ביוני 2006
מUחדת • 29 ביוני 2006
Uranus כתב/ה: {האייקון כולל סאב-ספייס וטקס שמאני בדס"מי?} |
|
Uranus |
לפני 18 שנים •
29 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
29 ביוני 2006
Uranus • 29 ביוני 2006
אם אין אני לי מי לי
|
|
רחום וחנון |
לפני 18 שנים •
29 ביוני 2006
לא שאני מתנגד לאיסורי גמירה
לפני 18 שנים •
29 ביוני 2006
רחום וחנון • 29 ביוני 2006
שמותנים בעונשים קשים ,כגון
או סוגי התעללות אחרים ,וסתם לצורכי הנאה ,כגון אבל זו רק דרכי העדינה לקחת את הדברים ולומר , |
|