אורלי(שולטת) |
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
אורלי(שולטת) • 1 ביולי 2006
היה..........איך להגדיר? מחשמל!
אמילי ואף אין לכם מתחרים באירגון מסיבות. |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
Tainted(לא בעסק) • 1 ביולי 2006
ערב בדסמי מדהים,
ההפרדה בין הבדסמ לצופים, רעיון מעולה! היה ערב מעלף מאלף ומעלה אגו... היה שווה לחנוך על הערב הזה את הנעליים החדשות שלי... קשה לי לבטא במילים את כמה שנהנתי.. אני בטוחה שכל מי שראה אותי ראה כמה מדהים היה לי... ים מדהימה אחת, תודה על הטרבלים המדהימים שציירת לי... אליזבת...-אין בעד מה פרודו שלי.... אין עליך אני מטורפת עליך! תודה לאיש בשחור... תודה לאלון ב.... בקיצור, פשוט תודה! |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
אמילי וF היה נהדר
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
בטי בום(שולטת) • 1 ביולי 2006
פעם ראשונה שלי ובטוח לא אחרונה
אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי הרגשתי כמו בפגישת מחזור שאני לא מכירה 80% . אחלה מקום אחלה אווירה וכיף גדול לראות המון אנשים שאני אוהבת אבל הכי הכי היו השפתיים של כוסית על שממש התגעגעתי אליה |
|
הוא(שולט) |
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
תודה מאיתנו
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
הוא(שולט) • 1 ביולי 2006
היה מהנה שוה מענג גדול ענק
וכן ירבו המפגשים האלה. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
aka BODYGUARD • 1 ביולי 2006
כרגיל...
ערב מושקע, החדר החדש הולך להיות הפנינה של המקום, היה ערב גדוש ומלא, שמחתי לראות את הפנים המוכרות וגם את החדשות... תענוג Fמיליה, פשוט תענוג... |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
אמילי קייג'(אחרת) • 1 ביולי 2006
איזה כיףףף היה!!!!
רציתי להודות לכל מי שעזר לנו: ל-BODYGUARD האיש והאגדה שהיה ה-BODY GUARD של ה-BDSM play ground שלנו! איזה איש מדהים! ל-EREZ1303 כמובן על כל המתקנים והתאורה המדהימה שנבנו עבורנו במועדון ועל כל הרעיונות המצויינים והעזרה ומה לא? ל-yam_ים המדהימה על האיפורים המדהימים ועל הציורים המדהימים שעשתה לי ולשאר האנשים. כמה כישרון באישה אחת!!! ל-studentit המופלאה של EREZ1303 על העזרה הגדולה, על הדבקת הקעקועים הזמניים ועל זה שאת קיימת. לשלומי קאופמן, אמן של מוסיקה! אין אין אין עליו! כמה מחמאות על המוסיקה!!! מקצוען בפעולה! (טיש תודה }{) לטיצ'ר על הרעיון הנהדר לשלט! כמובן לאליס הנפלאה - האישה/חתולה במסיכה, על זה שנתת לנו, על זה שסמכת ועל זה שהיית כזו וואו!!! ולכל מי שהיה ורקד (במיוחד אלה שרקדו על העמוד ) ושמח וסישן והופיע והתנדנד לו בכלוב על הנדנדה , תודה לכם כולכם על הכל! |
|
daLord |
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
היה פשוט מעולה
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
daLord • 1 ביולי 2006
ואני שמח שאני מפעם לפעם מכיר את האנשים יותר ויותר.
תודה לים על הדרקון שצירה לי על היד. הוא עדיין שם. וזהו.. עד לפעם הבאה . נ.ב. המקום נראה ממש טוב עכשיו. |
|
ליידי מפונקת(שולטת) |
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
ליידי מפונקת(שולטת) • 1 ביולי 2006
היה נפלא! תודה.
|
|
קים(שולטת) |
לפני 18 שנים •
2 ביולי 2006
פעם ראשונה שלי ובמילה אחת?
לפני 18 שנים •
2 ביולי 2006
קים(שולטת) • 2 ביולי 2006
מדהים
אמלי את מדהימה נהנתי מכל רגע במועדון מפתיע!!!!!!! פעם ראשונה ובטח לא האחרונה לא נהנתי ככה הרבה מאוד זמן קים |
|
nephele(אחרת) |
לפני 18 שנים •
2 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
2 ביולי 2006
nephele(אחרת) • 2 ביולי 2006
אחרי הפסקה יזומה, שבתי למסיבה מדהימה
אמנם מצאתי את עצמי על המדרגות בחוץ די מהר (זה כנראה המקום הטבעי שלי), אבל מפרגנת לחלוטין - גם על השינויים הפיזיים במקום - יישר כוח אהבתי את האפשרות להכנס לחדר כדי לעשות סשן ולסגור את הדלת. את האפשרות להסות אנשים שעומדים ליד החלון (וניליים בעיקר) וצוחקים בקול רם. לשמחתי, הם היו מנומסים מספיק כדי להשתתק. (אהבתי את הסורגים - אבל אני סוטה). גם על המוסיקה שהיתה נעימה לאוזן לחלוטין + + + גם על זה שפגשתי אנשים שלא פגשתי די הרבה זמן וזה היה נעים. ולסיום, הכרתי איש אחד גבוה, שיודע ללטף בעדינות . ואפילו היה לי כח לרקוד לכמה שניות לפני שפרשתי הביתה ב חמש וחצי !!!! לפנות בוקר. (זה ילמד אותי לקח לתפוס טרמפים ). חן חן למארגנים ולמשתתפים. נפילי. |
|