רחום וחנון |
לפני 18 שנים •
30 ביוני 2006
רוצה שתאמרי לי
לפני 18 שנים •
30 ביוני 2006
רחום וחנון • 30 ביוני 2006
מסור את עצמך
אין יותר אתה מעכשיו אתה שלי מלכה אל תשכחי את כאן גם בישבילי רוצה שתאמרי לי מעתה אתה חי למלא את רצוני וכל כולך למעני פשוט את בגדייך למרות שיש גבר זר מולי רוצה שתגרמי לי להתרגש מחדש לשבור את החומות לחיות דברים שלא דמיינתי מלכה את כאן גם בישבילי רוצה שתעספי אותי לחיכך רוצה שתכאיבי לי תגרמי לי להרגיש תחבטי את ראשי רוצה שלא תהססי שתרגשי אותי אבל לעולם אל תשכחי שאת שם גם בישבילי |
|
Morticia |
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
Morticia • 1 ביולי 2006
אני רוצה...
למצוא גבר שלא יגיד לי מה הוא רוצה שאני אעשה... אבל סתם... יפה לך התחינה מר רחום וחנון תמשיך |
|
רחום וחנון |
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
רחום וחנון • 1 ביולי 2006
Morticia כתב/ה: אני רוצה...
למצוא גבר שלא יגיד לי מה הוא רוצה שאני אעשה... אבל סתם... יפה לך התחינה מר רחום וחנון תמשיך התנצלותי הכנה ,הגבירה מורטישה. כמו שאת מצפה שלא יאמרו לך ,אני מצפה מגבירות שידעו איך להתנהל. זה לא מופנה למלכה ,זאת אכן תחינה ,ואני אכן אמשיך. למרות שאני שוקל להתמקד בבלוג. והשיקול הוא שהבלוג יותר עינייני ,והפורום הוא באמת תחינות נואשות ,לעולם לא פקודות. את הפקודות אני נותן בפורום הגברים |
|
שוטרת* |
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
שוטרת* • 1 ביולי 2006
ואני חושבת, שזה מאוד יפה מה שכתבת בעיקר כי כל ה"אני רוצה" שלך דיי חופף את רצונות הצד השני. אתה חושב עליה ומקריב מעצמך ואת עצמך כי אתה רוצה, כי אתה מודע למה שיש לך להציע וצריך אותה שם בשבילך לא פחות מאשר היא אותך, וזה מה שמבדיל בין עבד לבין סתם סמרטוט שנכנע לכל אחת כי זה מה שהיא רוצה.
לדעתי אישה שמפחדת מהרצונות שלך כי היא חשה שמכתיבים לה ככה איך להתנהג היא אישה מאוד חלשה , ולא נראה לי שזה הכיוון שלך. |
|
רחום וחנון |
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
תודה לך הגבירה שוטרת ,הדברים של הגבירה מורטישה נאמרו בהומור אני מאמין.
ועניתי לה הפוך על הפוך בהומור ,הדברים לא נגעו בי ,וזה כי הגבירה מורטישה לא הגבירה שלי. שוב תודה ,ריגשת אותי בדאגה שלך ,אני בטוח שאת גבירה נפלאה. |
|
הכוכב(אחר) |
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
מה זה אני רוצה
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
הכוכב(אחר) • 1 ביולי 2006
תימחוק את זה מהלקסיקון
|
|
רחום וחנון |
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
Re: מה זה אני רוצה
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
הכוכב כתב/ה: תימחוק את זה מהלקסיקון
מה זה הכל ,ככה את באמת את מצפה לצייתנות מצידי. מה עם איזה השפלה קטנה ,תמחוק כלבלב. מה על קצת מכות במקל ,סאדו זה לא עובד רק עם הגזר. ואני ר ו צ ה שיהייה כואב לא רק מפחיד |
|
באדי |
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
לך אולי אין רצונות אבל לו יש
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
באדי • 1 ביולי 2006
מה זאת ההצעה הזאת:
הכוכב כתב/ה: תימחוק את זה מהלקסיקון ?
לו יש עדיין אישיות ורצונות משלו והם יכולים לחפוף את הרצונות של הצד השני. תקרא את מה ששוטרת כתבה ותפנים שיש גם אנשים אחרים שלא רוצים לבטל את עצמם לגמרי. שוטרת* כתב/ה: ואני חושבת, שזה מאוד יפה מה שכתבת בעיקר כי כל ה"אני רוצה" שלך דיי חופף את רצונות הצד השני. אתה חושב עליה ומקריב מעצמך ואת עצמך כי אתה רוצה, כי אתה מודע למה שיש לך להציע וצריך אותה שם בשבילך לא פחות מאשר היא אותך, וזה מה שמבדיל בין עבד לבין סתם סמרטוט שנכנע לכל אחת כי זה מה שהיא רוצה.
לדעתי אישה שמפחדת מהרצונות שלך כי היא חשה שמכתיבים לה ככה איך להתנהג היא אישה מאוד חלשה , ולא נראה לי שזה הכיוון שלך. . כתבת יפה שוטרת. באדי |
|
רחום וחנון |
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
Re: לך אולי אין רצונות אבל לו יש
לפני 18 שנים •
1 ביולי 2006
באדי כתב/ה: מה זאת ההצעה הזאת:
הכוכב כתב/ה: תימחוק את זה מהלקסיקון ?
לו יש עדיין אישיות ורצונות משלו והם יכולים לחפוף את הרצונות של הצד השני. תקרא את מה ששוטרת כתבה ותפנים שיש גם אנשים אחרים שלא רוצים לבטל את עצמם לגמרי. שוטרת* כתב/ה: ואני חושבת, שזה מאוד יפה מה שכתבת בעיקר כי כל ה"אני רוצה" שלך דיי חופף את רצונות הצד השני. אתה חושב עליה ומקריב מעצמך ואת עצמך כי אתה רוצה, כי אתה מודע למה שיש לך להציע וצריך אותה שם בשבילך לא פחות מאשר היא אותך, וזה מה שמבדיל בין עבד לבין סתם סמרטוט שנכנע לכל אחת כי זה מה שהיא רוצה.
לדעתי אישה שמפחדת מהרצונות שלך כי היא חשה שמכתיבים לה ככה איך להתנהג היא אישה מאוד חלשה , ולא נראה לי שזה הכיוון שלך. . כתבת יפה שוטרת. תודה אדון באדי מסכים איתך שוטרת באמת כתבה יפה ,וגם אתה. ואני בהחלט מתרגש מהסולידריות שאתה מפגין ,בטוח שאתה אדם טוב בעל נשמה טובה. אבל הדברים נאמרים בהומור ,באמת. הן סתם צוחקות עלי ואיתי ,ואני איתן אבל ובכל זאת תודה אתה באמת אחלה איש באדי |
|