|
|
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2006
כתבה על שלילת הרשיון של הרדיו YNET
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2006
נוריתE • 3 ביולי 2006
|
|
|
|
|
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2006
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2006
חתולת הלילה • 4 ביולי 2006
משעשע לראות משפט שכתבתי בלהט הקרב מפורסם שם כאילו אני "מסכמת". כולה לינק והשורה הזאת, הצינית, וזה עוד לפני שיחה עם כלובי.
וזה העניין. כדי לא לפגוע במאבק, אני מחכה לראות הכוונה של כלובי בנושאי תגובות, שלא נקדיח פה את התבשיל. אתם יודעים מה קורה אם כתב אחד חושב שזה סקופ והשני לכאורה "סוחב" לו אותו מתחת לאף. יתר על כן, הכתבה, עניינית (סוף סוף!) ככל שתהיה, משאירה עם סימני שאלה לגבי סיבת הסגירה. לגבי אתר הכרויות למבוגרים- לא הטעו אותם ולא בטיח. לגבי דיווחים ותשלומים - אין לי מידע. כלובי, אתה יכול לומר משהו בנושא? |
|
|
|
|
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2006
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2006
נוריתE • 4 ביולי 2006
העינין ברור מאוד וכתוב שם בתגובה הלא רישמית..
נטען כי כאשר האתר פנה לקבל רישיון הוא הטעה את אקו"ם ביחס לתכני האתר ובחר לתארו בכתב כ"אתר היכרויות למבוגרים" במקום לגלות שהוא מיועד לפרסום תכנים של מין סאדו-מזוכיסטי. מש''ל. |
|
|
|
|
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2006
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2006
חתולת הלילה • 4 ביולי 2006
לילה, זה רק חלק מהעניין. יש להם שתי טענות.
תקראי מה כתוב שם: "על פי הטענה, רדיו הכלוב נותר חייב דיווחים ותשלומים עבור כל שנת 2005 ומחצית 2006. בכך הוא הפר את הסכם הרישיון בהפרה יסודית. נוסף על כך, (ההדגשה היא שלי- ח.ה) נטען כי כאשר האתר פנה לקבל רישיון הוא הטעה את אקו"ם ביחס לתכני האתר ובחר לתארו בכתב כ"אתר היכרויות למבוגרים" במקום לגלות שהוא מיועד לפרסום תכנים של מין סאדו-מזוכיסטי." בגלל זה כתבתי שאני רוצה פרטים האם באמת קיים חוב כזה. אני חושבת שלרוץ ישר עם ה"סגרנו לנו כי אנחנו אתר בידיאסאמי!" לא תהיה שווה משהו אם יש להם דוחות שלא קיבלו או חובות כספיים. כדאי לדעת את כל הפרטים לפני שמתחילים, שלא נמצא את עצמנו מצטדקים עם "אה, סליחה, לא ידענו..." |
|
|