שפחה גדולה{{אדון ברוך} |
לפני 18 שנים •
5 ביולי 2006
תודה לך אדוני על שאתה אתה!!
לפני 18 שנים •
5 ביולי 2006
שפחה גדולה{{אדון ברוך} • 5 ביולי 2006
תודה לך אדוני על כול הזמן והסבלנות שאתה מקדיש לי למרות הלחץ והעומס בעבודה שאתה נימצא בו בתקופה האחרונה
ומי כמוני יודעת ומרגישה שאני----ממש-ממש----נודניקית,וקרציה אבל אתה בסבלנותך האדירה,ובהקשבתך----תמיד קשוב,סולח ומקסים כתמיד ואתה יודע ומבין שהכול זה מהסיבה ש--- שלך אוהבת ומשוגעת עליך. שיר שאני מקדישה לך אותו ממני באהבה ובתודה על מה שאתה עוד נשיקה אחת עוד מבט אחד לפני שמכבים את האורות,ואת המחשב עוד ניגון אחרון של קולך לפני שאוספים הכול עוד מראה אחד קטן של דמותך לפני שהינך נעלם לעבר השקיעה ללילה האפל זיכרונך ודמותך תמיד בליבי עוזרים לנפשי לעבור ,ולשרוד את שעות הלילה הנוראות ללא דמותך,וללא קולך והנה שוב מפציע הבוקר הקסום השמש זורחת בחום ושיר הבוקר בו,שוב דמותך ניבטת אלי מתוך המסך הבוקר בו מנגינת קולך מתנגנת באוזני כמו סרנדת אהבה חמה ומתוקה. כול מפגש,וביקור שלך אצלי זה כמו חלום חדש שמתגשם בעוד שבועים בדיוק-, מהיום----19/07/2006 חל היום הכי מאושר בחיי היום בו הייתה הפגישה שלנו הראשונה------הסשן הראשון המדהים המטריף היום בו החלטתי שאתה תיהיה אדוני הבילעדי----היום בו החלטתי להיתמסר לך סופית. מקווה שנחגוג עוד הרבה שנים, כאלו----אם סשנים מטריפים,ומדהימים,כמו עד היום. תודה על הכול אדוני------תמיד לרגליך--השיפחה כלבה שלך ____ _____________ נתינת השליטה וההתמסרות הטוטאלית לאדון,באה מבפנים,מהלב,מאהבה,מסירות,וכניעה, לאדון הניבחר. ההתמסרות---- היא למסור לאדון, את השליטה הטוטאלית על,נפשנו,גופינו,וחיינו. |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
5 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
5 ביולי 2006
נוריתE • 5 ביולי 2006
|
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
venus in our blood(שולטת) • 6 ביולי 2006
...''עוד נשיקה אחת עוד מבט אחד לפני שמכבים את האורות,ואת המחשב עוד ניגון אחרון של קולך לפני שאוספים הכול עוד מראה אחד קטן של דמותך לפני שהינך נעלם לעבר השקיעה ללילה האפל זיכרונך ודמותך תמיד בליבי עוזרים לנפשי לעבור ,ולשרוד את שעות הלילה הנוראות ללא דמותך,וללא קולך והנה שוב מפציע הבוקר הקסום השמש זורחת בחום ושיר הבוקר בו,שוב דמותך ניבטת אלי מתוך המסך הבוקר בו מנגינת קולך מתנגנת באוזני כמו סרנדת אהבה חמה ומתוקה..''. ______________________________________________________ מקסימה !!!!!!! כל כך כייף לקרוא אותך , את האהבה , הרוך, הטיבעיות שבה האהבה הענקית הזו חיה בך את נהדרת !!! תודה לך !! |
|