הייתי כאן |
לפני 18 שנים •
15 ביולי 2006
" עשרת הדברות לדום "
לפני 18 שנים •
15 ביולי 2006
הייתי כאן • 15 ביולי 2006
לאור חוסר הבהירות הקיים בקשר לחובות הדום כלפי שפחתו, היקום וכל השאר..
הרינו מתכבדים להגיש הצעה זו, אשר הורכבה ע"י טובי המומחים שהיו זמינים בשתי דקות שכתבנו את זה . דום! הנך נדרש לפי פקודות החירום שבפסקה 69, סעיף ז' גדול, למלא אחר הדברות הנ"ל. על החתום :whip, שפחה אינסטנט ואנוכי. 1. אני השפחה שלך אשרבחרתיך מבין כל הדומים. 2. לא תהיה לך שפחה אחרת על פני, לפחות כל עוד לא זרקתי אותך...כי אני שפחה אחו שילינג קנאית, אז דיר באלאק. 3. לא תישא את שמי לשווא, למה כשאני באה - אני באה מוכנה להההכככלללל....אז אנא אל תתזז אותי לשוא 4. זכור את יום הסשן לקודשו. שישה ימים, מקסימום, עבדת בכל מלאכה, היית עם כל העולם , וביום השביעי אתה איתי....ברוח, בנפש, והעיקר בגוף. 5. כבד את אביך, את אימך, את כל העולם - אבל תזיין ותסשן ר ק אותי.... 6. לא תרצח את מי שמתחיל איתי. דום או לא דום, בכלא אתה עלול לישון למטה - גם אם אין מיטת קומותיים.... 7. לא תנאף. מקסימום עם אשתך, וגם אז - אל תהנה מזה, אוקיי? 8. לא תגנוב את החברה שלי לשיחות נפש, לא את הקרם שלי ולא את מסכת הלחות שלי. תהיה גבר כמו שגבר צריךל היות! 9. לא תענה ברעך עד שקר, אלא אם כן זאת אשתך והיא שואלת אותך מי זאת הייתה בטלפון. זה מותר כי זה סכנת חיים... 10. לא תחמוד בית רעך, אלא אם מדובר בבית בארסוף. לא לחמוד את מכוניתו, אלא אם זאת פורשה קבריולט. ולא תחמוד את אשתו, אלא אם אתה ממש ממש רוצה להסתבך איתי.... |
|
מפוכחת(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
16 ביולי 2006
..........
לפני 18 שנים •
16 ביולי 2006
מפוכחת(נשלטת) • 16 ביולי 2006
סשן אחד בשבוע?! העם דורש עוד.
שאלוהים אדירים יסתפק ביום אחד, אנחנו נשים עם צרכים!!!! |
|
Cafe(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 ביולי 2006
לא תהיה לי שפחה אחרת על פניך
לפני 18 שנים •
16 ביולי 2006
Cafe(שולט) • 16 ביולי 2006
"ל תהיה לי שפחה אחרת על פניך "
את לא אוהבת אותה על הפנים ? אז איפה להושיב אותה ? |
|
הייתי כאן |
לפני 18 שנים •
16 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
16 ביולי 2006
הייתי כאן • 16 ביולי 2006
קפה יקירי
תלוי מי זאת תהייה.. עם ... מהציפורניים , אין לי בעיה בכלל איפה היא תשב. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
16 ביולי 2006
Re: " עשרת הדברות לדום "
לפני 18 שנים •
16 ביולי 2006
aka BODYGUARD • 16 ביולי 2006
renana כתב/ה: לאור חוסר הבהירות הקיים בקשר לחובות הדום כלפי שפחתו, היקום וכל השאר..
הרינו מתכבדים להגיש הצעה זו, אשר הורכבה ע"י טובי המומחים שהיו זמינים בשתי דקות שכתבנו את זה . דום! הנך נדרש לפי פקודות החירום שבפסקה 69, סעיף ז' גדול, למלא אחר הדברות הנ"ל. על החתום :whip, שפחה אינסטנט ואנוכי. 1. אני השפחה שלך אשרבחרתיך מבין כל הדומים. 2. לא תהיה לך שפחה אחרת על פני, לפחות כל עוד לא זרקתי אותך...כי אני שפחה אחו שילינג קנאית, אז דיר באלאק. 3. לא תישא את שמי לשווא, למה כשאני באה - אני באה מוכנה להההכככלללל....אז אנא אל תתזז אותי לשוא 4. זכור את יום הסשן לקודשו. שישה ימים, מקסימום, עבדת בכל מלאכה, היית עם כל העולם , וביום השביעי אתה איתי....ברוח, בנפש, והעיקר בגוף. 5. כבד את אביך, את אימך, את כל העולם - אבל תזיין ותסשן ר ק אותי.... 6. לא תרצח את מי שמתחיל איתי. דום או לא דום, בכלא אתה עלול לישון למטה - גם אם אין מיטת קומותיים.... 7. לא תנאף. מקסימום עם אשתך, וגם אז - אל תהנה מזה, אוקיי? 8. לא תגנוב את החברה שלי לשיחות נפש, לא את הקרם שלי ולא את מסכת הלחות שלי. תהיה גבר כמו שגבר צריךל היות! 9. לא תענה ברעך עד שקר, אלא אם כן זאת אשתך והיא שואלת אותך מי זאת הייתה בטלפון. זה מותר כי זה סכנת חיים... 10. לא תחמוד בית רעך, אלא אם מדובר בבית בארסוף. לא לחמוד את מכוניתו, אלא אם זאת פורשה קבריולט. ולא תחמוד את אשתו, אלא אם אתה ממש ממש רוצה להסתבך איתי.... 1.אני זה שהסכים לקחת אותך לחסותי. 2.יהיו כמה שפחות שבא לי..ככה בפשטות. 3.אני אתזז אותך כמה שרק יבוא לי..אם יבוא לי, תתרגלי... 4.את תצטערי על הכוונה לקבוע לי את הסשן..יש לי קטע סדיסטי שיגרום לך לחשוב פעמיים כמה רחוק אני אלך.. 5.אני תמיד מכבד אותך...וכמו שאמרו הפקודים שלי: BODY אוהב כמו אמא ומזיין כמו אבא.. אז כלי הנשק הנשק שלי יופנו לכל מטרה שאבחר בה.. 6.לרצוח?... נהההה....אבל מכות נאמנות בהחלט.. והכל המסגרת SSC... BODY סטייל.. 7.אני לא ..אני אעשה את מי שאבחר..חושבת שזה קשה לך? את מוזמנת להצטרף.. 8.יש לי קרמים משלי..מוותר על שלך..ואם חברה שלך שווה סשן- היא תקבל.. 9.צאי לי מהעורק..אדבר עם מי שארצה כשארצה- תחיי עם זה.. 10.גבול קשה..מקולרת? קדוש. |
|
מלכה עקרבית |
לפני 18 שנים •
16 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
16 ביולי 2006
מלכה עקרבית • 16 ביולי 2006
renana
מדליקקקקקקקק אהבתייייי ))))) בודי היקר ניראה לך??!?!?!??!?! כאילווווווווו דהההה אני שולפת ציפרוניים חדות במצבים כאלה |
|
שפיץ רציני |
לפני 18 שנים •
16 ביולי 2006
ישו! חכה לי ...
לפני 18 שנים •
16 ביולי 2006
שפיץ רציני • 16 ביולי 2006
renana כתב/ה: לאור חוסר הבהירות הקיים בקשר לחובות הדום כלפי שפחתו, היקום וכל השאר..
הרינו מתכבדים להגיש הצעה זו, אשר הורכבה ע"י טובי המומחים שהיו זמינים בשתי דקות שכתבנו את זה . דום! הנך נדרש לפי פקודות החירום שבפסקה 69, סעיף ז' גדול, למלא אחר הדברות הנ"ל. על החתום :whip, שפחה אינסטנט ואנוכי. 1. אני השפחה שלך אשרבחרתיך מבין כל הדומים. 2. לא תהיה לך שפחה אחרת על פני, לפחות כל עוד לא זרקתי אותך...כי אני שפחה אחו שילינג קנאית, אז דיר באלאק. 3. לא תישא את שמי לשווא, למה כשאני באה - אני באה מוכנה להההכככלללל....אז אנא אל תתזז אותי לשוא 4. זכור את יום הסשן לקודשו. שישה ימים, מקסימום, עבדת בכל מלאכה, היית עם כל העולם , וביום השביעי אתה איתי....ברוח, בנפש, והעיקר בגוף. 5. כבד את אביך, את אימך, את כל העולם - אבל תזיין ותסשן ר ק אותי.... 6. לא תרצח את מי שמתחיל איתי. דום או לא דום, בכלא אתה עלול לישון למטה - גם אם אין מיטת קומותיים.... 7. לא תנאף. מקסימום עם אשתך, וגם אז - אל תהנה מזה, אוקיי? 8. לא תגנוב את החברה שלי לשיחות נפש, לא את הקרם שלי ולא את מסכת הלחות שלי. תהיה גבר כמו שגבר צריךל היות! 9. לא תענה ברעך עד שקר, אלא אם כן זאת אשתך והיא שואלת אותך מי זאת הייתה בטלפון. זה מותר כי זה סכנת חיים... 10. לא תחמוד בית רעך, אלא אם מדובר בבית בארסוף. לא לחמוד את מכוניתו, אלא אם זאת פורשה קבריולט. ולא תחמוד את אשתו, אלא אם אתה ממש ממש רוצה להסתבך איתי.... טוב, שכנעתם אותי. אני מתנצר |
|