שפן שובב(שולט) |
לפני 18 שנים •
18 ביולי 2006
הויכוח הזה ייסגר מחוסר עניין לציבור ?? הצחקת אותי !!!
לפני 18 שנים •
18 ביולי 2006
שפן שובב(שולט) • 18 ביולי 2006
הציבור רוצה לראות דם . הציבור מגלה עניין רב . הציבור רוצה לראות ולהבין סוף סוף , איך אחד שמגדיר עצמו כשולט מתנהג בעצם כמו סמרטוטון קטן ועלוב שנאלץ לשלוח את הלוטוס שלו לדברר אותו .
מהניסוחים שלך אני מרגיש כיצד מתערער ביטחונך העצמי . אני מרחוק יכול לראות את שפתייך רוטטות מזעם ומכעס . ואני יושב לי פה.....ונהנה מכל רגע . מה אתה פתאום מביא לי כל מיני הצתדקויות על 2 בחורות ...מישהו בכלל ביקש ממך הוכחות ? מאיפה בא הצורך הנואש הזה שלך להוכיח משהו ? מה אתה רוצה להראות בזה ? שאתה גבר ? לא ולא.. אתה לא גבר ...אתה פשוט עבד קטן ונירצע ...שותת דם פיזי ונפשי נתון למרותה המוחלטת של לוטוס וכנופייתה . היא הגבר בזוגיות שלכם ..אתה סתם סמרטוט קטן ונואש . שוכב על 4X4 כמו איזה כלבלב מרוט ומחכה בפאסיביות מוחלטת לצעד הבא . ותעשה לי בבקשה טובה קטנה . אל תשלח לי שוב את הלוטוס שלך שתהיה הדוברת והמגיבה שלך. תתמודד לבד עם העימות ....טוב כלב ? |
|
מלכה עקרבית |
לפני 18 שנים •
18 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
18 ביולי 2006
מלכה עקרבית • 18 ביולי 2006
יווווו אנשים מה קורה לכם
גם ככה המצב חרא בלשון המעטה ויש מתח ולחצים בחוץ, לא צריך להוסיף לזה עוד שובב הנה נשיקה }{ תרגיע ומי שיש לו בעיה עם אנונמיות שפשוט לא יגיב לא חייבים להגיב לכל מה שכתוב אנשים תלמדו להיות פחות שיפוטיים קצת קלילות |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
18 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
18 ביולי 2006
זאלופון(שולט) • 18 ביולי 2006
אנחנו מתכתבים כבר שני עמודים ומה שיש לך לכתוב לי זה לא לשלוח את לוטוס לדבר בשבילי?
ממש הצלחתי לערער אותך, הא? אתה ילד טוב, חמודי, אל תיתן לילדים הרעים להרגיז אותך הויכוח לצערך אכן ייסגר כאן, משום שאת כל מטרותיי השגתי ואין לי סיבה להוסיף לבזבז עליך אנרגיה. במהלך השרשור הזה הצלחנו, אני ואתה בעבודת צוות פרודוקטיבית, להראות שאתה: 1. אינפנטיל - עולה מכל תגובה ותגובה שלך. 2. רק מחפש זיון - עולה מרוח המיזם שלך ומכך שאתה מגדיר עצמך כשולט אך כותב כסאב, וסביר שאתה לא זה ולא זה אלא סתם נואש למגע נשי. 3. חרא של בן אדם - עולה מההצעה שלך כפי שפורסמה בלוח למען נפגעי הצפון. 4. בעל עבר לא מחמיא בקהילה (כנראה בהתאם לשלושת הסעיפים הקודמים) - עולה מכך שאתה כותב בניק בדוי ומתחמק בצורה מגושמת מכל נסיון לברר את הסוגיה. לאור כל זאת אני סבור שמלאכתי נשלמה. כיוון שבכל זאת אני אדם רחום וטוב לב, אציע לך להחליף שוב ניק ולנסות מחדש בצורה פחות מטופשת. אתה כמובן תגיב לי עכשיו, סביר להניח שבאופן פאתטי וילדותי. אלא אם אוכל להשתמש בתגובתך כדי להראות דבר מה שלא נכלל בארבעת הסעיפים הנ"ל, אני בהחלט מתכוון להתעלם. קנאה ותסכול נעימים לך |
|
שפן שובב(שולט) |
לפני 18 שנים •
18 ביולי 2006
חחח... הסטריפ שואו הסתיים - הזאלופון הסתלק....
לפני 18 שנים •
18 ביולי 2006
מצטער חברים . הסתיים הסשן . השחקן הראשי הודיע על קיפול הזנב וסגירת הדיון .
נו...אין לי אלא רק להצטער על כך שנשארתי בלי קולגה ראוי... ש-י-ט . עד שהתחלתי ליהנות , הוא בורח לי מבין הביצים .... טוב...אולי בפעם הבאה אני אמצא הזדמנות לזנב בו .... ולך שפחה עקרVית יקרה . תודה על הנשיקה וקבלי ממני חיבוק חזק ומעודד כצפונית תחת הפגזה . שימרי על עצמך ואל תעשי שטויות.... ואל תיסתובבי חופשי בלי קולר ...את במקלט ? חיזקי ואימצי ילדה |
|
שוגי(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
18 ביולי 2006
יש מיזם חדש
לפני 18 שנים •
18 ביולי 2006
שוגי(מתחלף) • 18 ביולי 2006
שפן שובב שלום.
הערכתי את אורך הרוח בלחימתך. אנחנו צריכים אנשים כמוך שיעוררו קהילה רדומה. http://www.tantra.co.il/forums/list.asp?fid=12 Fuego Y Amor הסאבית לשעבר של Agni. |
|
שפן שובב(שולט) |
לפני 18 שנים •
18 ביולי 2006
אכן את צודקת בהחלט. זו קהילה רדומה מאוד
לפני 18 שנים •
18 ביולי 2006
אני לא רואה אקשן פה . אני לא רואה רצח בעינים ולא סכינים בין השניים . דיונים פסבדו רגישים כאלה .... פלצנות משהו ?? מין נמנם כזה..את יודעת .
התחלתי פה פייט מול מי שחשבתי שאפשר ...אבל מסתבר שקשה לו ... כן אני נורא אוהב אקשן..מאוד מאוד אוהב אקשן וזלופון העלוב לא ידע אפילו עד כמה כוחות נפש יש לי להוריד אותו על הברכים...אבל כאמור אי אפשר לבכות על חלב שנשפך.....נשארתי בודד במערכה עם נתח בשר בפי....נתח מפרפר ושותת דם .... פשוט חבל !!! ראיתי את הלינק שצירפת . נכנסתי והתרשמתי ...באמת אחללה של מקום לשהות בו . בהזדמנות הראשונה אכנס לשם , אלמד את רוח המקום ונראה איזה יוזמה חיובית ניתן להרים שם...רק תבטיחי לי ששם אין כל מיני יצורים עם עמדות שיפוטיות שהם על גבול החולניות . מבטיחה ? |
|
Agni(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
18 ביולי 2006
אכזבה
לפני 18 שנים •
18 ביולי 2006
Agni(מתחלף) • 18 ביולי 2006
אכן אתה שפן.
ולא שובב כמו שחשבתי. נתנו לך מפתח. לא סתם. מניסיון אחד נכשלת? אתה יודע, לנסות לעשות דברים שוב ושוב באותו אופן ושיטה ולצפות שיהיה שינוי זו החולניות. בסוף אתה חוזר לאותם דפוסים מוכרים- לכלוב המוזהב. ולא רק שחזרת You Bite the hand that feeds you. חפש פורום טנטרה מיניות, יהיה מעניין. Hasta La Victoria Siempre. |
|
שפן שובב(שולט) |
לפני 18 שנים •
18 ביולי 2006
יווו ... איזה בלאגן . עוד מופרע אחד ?
לפני 18 שנים •
18 ביולי 2006
בקושי התאוששתי מהליצן הקודם ופתאום צץ לו ליצן חדש .
ראיתי את הכרטיס שלך...בו'הנה ...אתה כזה מכוער , כזה חנוני . מה הגובה שלך ? אתה נראה לי כזה נמוך משהו ? האם יתכן שהתגובה שלך כאן היא בגלל ששוגי זרקה אותך ? |
|
Agni(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
18 ביולי 2006
I Know Where You Live.
לפני 18 שנים •
18 ביולי 2006
Agni(מתחלף) • 18 ביולי 2006
שפנפן שובב וחביב
אתה יפה אתה חזק ואתה גבוה. מניסיון. אבל זה לא משנה. הסיבה היחידה לזה שאני מגיב לך שוב כרגע היא ששוגי מחפשת עכשיו דום חדש ואני רוצה שתיהיה מרוצה. רצינו לבדוק ביחד אם אתה מתאים. היא קצת פוחדת מזה שתשאיר עליה סימנים כי היא בתפקיד מכובד בפרסום ובעיתונות. היא נערה עובדת. אין לה זמן למשחקים. אם אתה מגיב פה כל הזמן כנראה שבמקום לעבוד אתה בא ומשתלח על אנשים, וזה לטעמי יכול לנבוע ממס' סיבות: 1. יש לך זמן ואין לך מושג מה לעשות איתו 2. אתה מתוסכל מינית 3. אתה הומופוב 4. אתה משועמם 5. אתה סובל מהתקפי זעם בלתי נשלטים 6. אתה פוחד מאינטימיות 7. כאן קודקוד- תעיר ת'מחלקה, צא מהזולה זיהינו מטרה! אתה מוכן לשבת על ספת העור של הפסיכולוג. אני מוכן לעשות לך הנחה. אוליי עדיף פסיכיאטר?! בחירה שלך. שוב נשכת את הכרית הלא נכונה או כמו שמישהי הייתה כאן אומרת: חה. |
|
שפן שובב(שולט) |
לפני 18 שנים •
18 ביולי 2006
חחחח.....בניגוד לקודמך ...אותך דווקא אני עשוי לחבב....
לפני 18 שנים •
18 ביולי 2006
סוף סוף אני רואה תגובה מעניינת ואינטילגנטית . אז בוא ואעשה לך סדר במחשבה :
1. אופי עבודתי מחייב אותי להיות "מרותק" למחשב קרוב ל- 10 -12 שעות - כמעט ברציפות . כך שהתגובות שלי הן מהירות ועיניניות בזמן ובמקום . 2. אני לא מתוסכל מינית...אני פשוט חרמן בתקופה הזו...אתה יודע....לחות , חום ... 3.לא...אני לא מעוניין בשוגי. אני הוא זה שאבחר לי את זוגתי מיוזמתי ובכוחות עצמי . 4. לא , אני מוותר על התעריף המופחת . אני יכול לקבל את זה בחינם וברמה גבוהה .... 5. לא כל כך הבנתי מה זה הומופוב. גם אין לי זמן לברר בגוגל, אז אולי בשורה אחת ? 6. אני אחד האנשים הרגועים והשמחים בחלקם בסביבתי הקרובה ... 7. מה עוד נשאר להגנתי ? |
|