huan |
לפני 18 שנים •
20 ביולי 2006
אנשים "נחמדים" בעתות מצוקה
לפני 18 שנים •
20 ביולי 2006
huan • 20 ביולי 2006
מדהים אותי הניצול הציני שעושים כמה אנשים בכלוב בלוח המאוד חשוב ונחמד שפתח כלובי לעזרת תושבי הצפון שרוצים קצת שקט ותחבורה ציבורית נורמאלית.
אין לכם אפילו קצת טאקט? קצת מוסר אנושי אלמנטרי ? מלאך קטן על הכתף שלוחש לכם באוזן שיש אנשים שבאמת מפחדים ואסור לנצל את זה למטרות השגת הסיפוקים הקטנים והדפוקים שלכם או שהשטן האדום מהכתף השמאלית דקר אותו עם הקלשון? אני בז לכם אנשים קטנים ועלובים....אני בז ל"ארוח המיוחד" ל"פוט פטיש חופשי על הבר"...ל"אני אשן על המדרגות" ולמושבים הקטנים שלכם. אתם לא שונים בהרבה מאותם בתי מלון שהעלו מחירים לאור המצב וכולם קוראים להחרים אותם בשל כך,לפחות הם מנהלים עסק שמתבסס על היצע וביקוש לכן קשה לבוא אליהם בטענות אבל מה התירוץ שלכם? איזה מן חנות מכולת לרעבים הקמתם בשותפות עם הזין שלכם? תתבישו לכם אני מאוד מקווה שה"עזרה" שלכם תיזכר ולא תבואו על סיפוקכם. כמובן שיש לא מעט אנשים נחמדים (ולשימחתי ולשמחת המין האנושי הם לפחות 50%) שבאמת רוצים לעזור מגבילים את עזרת רק למלכה קשוחה ואכזרית או לשיפחה חרמנית נוטפת מיצי כוס ולא נותר לי אלה לשבח אתם אנשים טובים ולמרות שביקום המעוות שלנו זה לא ממש סביר אני מקווה שתבואו על גמולכם אני קורא לכלובי לצנזר את הודעות ההכירות סרות הטעם האלה הם לא שייכות לשם בערך כמו "מת לזיין משוגעת דיכאונית קטינה" בפורום עזרה נפשית לצעירים . |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 18 שנים •
20 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
20 ביולי 2006
Madame T(שולטת) • 20 ביולי 2006
hear hear!!! יש לצערנו אנשים "טובים" שתמיד יחפשו איך לנצל את האחר בעת מצוקתו. כמה שזה דוחה.
Some of them want to use you Some of them want to abuse you כדבריה של אני לנוקס. |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 18 שנים •
20 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
20 ביולי 2006
nerissa(אחרת) • 20 ביולי 2006
חואן (ותסלח לי אנהבל) בא לי לנשק אותך.
ב ד י ו ק ! ואתה יודע מה? אני מקווה שכלובי לא ימחק.. שזה יישאר שם. שיבינו מי ה..טיפוסים האלה. |
|
חיית מחמד |
לפני 18 שנים •
20 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
20 ביולי 2006
חיית מחמד • 20 ביולי 2006
אני דוקא מוכן לארח אחד מהאנשים האלה בביתי, חינם אין כסף וללא תנאים מוקדמים, שיחווה כמה אזעקות ומטחים והדי נפילות, עם פעימות הלב העודפות שנילוות להם.
ואולי אז יבין וירוץ למחוק בבושת פנים את מה שכתב. |
|
אנהבל B(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
20 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
20 ביולי 2006
אנהבל B(לא בעסק) • 20 ביולי 2006
"כל מה שנכתב נכפה עלי על ידי אנהבל B על ידי שימוש בכוח מופרז ואמצעים לא כשרים .נא להפנות את כל הטענות אליה" אני דווקא מאוד SSC. ולגבי מה שנאמר.. כבר נתתי לך את הסכמתי ותגובתי. רק אני מקווה שלא יהיו תמימות שיפלו לתוך הפח הזה.. תתפלאו שיש גם כאלו. |
|
גלתיאה |
לפני 18 שנים •
20 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
20 ביולי 2006
גלתיאה • 20 ביולי 2006
אני גם חושבת שצריך להשאיר את זה. וזה בדיוק המקום להזכיר לסאביות
את נפלאותיו של הגוגל. ... גם אלו שמתרשמות מ"המצפון החברתי" של האדון השרמנטי מהמרכז יגלו בסוף כמה יחס יש לו באמת לתת למישהו אחר. |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 18 שנים •
20 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
20 ביולי 2006
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 20 ביולי 2006
|
|
huan |
לפני 18 שנים •
21 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
21 ביולי 2006
huan • 21 ביולי 2006
בעקבות הביקורת נראה שמחפשי הזיון והסשן הישתדרגו עכשיו הם כותבים את ההודעות הנלוזות שלהם בצירוף תירוצים והתצדקויות ובנוסף לזה מפרופיל לא קיים .
גבר הוא מישהו שיכול לקחת אחריות למעשיו ולהשלכות שלהם אך במקרה החדש לא נראה כאילו זה המצב |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
21 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
21 ביולי 2006
infinite(נשלטת) • 21 ביולי 2006
וואי אני חייבת להגיב על זה... למרות שאין הרבה מילים....
דבר ראשון ,נקלט בעיניי משהו כמו "שפחה שביתה נהרס מוזמנת ...." והודעות בסגנון חבר'ה ,בא לי להקיאאא אני מאחלת לכולם ולכל החבר'ה שאיתנו בצפון ימים שקטים ושייגמר מהרררר ובאותה הזדמנות ,משהו קטן - תודה למי שבאמת דאג ,חבר מיוחד , שלא הפסיק להתקשר ולשאול לשלומנו , מישהו שבעיניי הוא הכי מכולם , למרות שלרוב היו לנו ימים של רק צחוקים ורק שטויות ,אבל הנה- במצב שמאיים , במצב לא רגיל ,הוא זה שהתקשר ,דאג והציע לארח אותי ואת המשפחה שלי ...בדירת החדר שלו ...אולי אין לך מיליונים ,אבל הלב שלך שווה הרבה יותר מאותגר, תודה נשמה שלי ונשיקות וגם לאייר המקסים שדאג גם הוא כך יודעים מיהו חבר אמיתי }{ |
|
נויה הל(לא בעסק){צ} |
לפני 18 שנים •
21 ביולי 2006
אני מעדיפה לראות את הצד החיובי
לפני 18 שנים •
21 ביולי 2006
נויה הל(לא בעסק){צ} • 21 ביולי 2006
ממש לא הפתיעו אותי ההודעות היכרות במסווה של עזרה.
ברור שאנשים "נחמדים" ינצלו כל פלטפורמה שנותנים להם לצורך השגת מטרותיהם. מה שהפתיע אותי זה ההודעות של האנשים הטובים באמת. כל הודעה כזאת גרמה לי לחייך. הנה, יש גם אנשים טובים בעולם. |
|