red-cell(מזוכיסט) |
לפני 18 שנים •
24 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
24 ביולי 2006
red-cell(מזוכיסט) • 24 ביולי 2006
Tish Adams כתב/ה: איכסה. לא נוגעת בו מ-100 מטר עם קיין.
בדיוק !!!! כדור בראש ממאה מטר זה מספיק. גם פצצה של טון על הראש גם מקובל. מעבר לזה לא הייתי מלכלך שום חפץ או מקל איתו. רק שימות כבר.... |
|
רפאל |
לפני 18 שנים •
24 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
24 ביולי 2006
רפאל • 24 ביולי 2006
לא רק שהוא אינפנטילי, ולא רק שהוא נמוך, השרשור הזה הוא גם אלים ונטול עכבות מוסריות. זו המנטליות האמריקאית-ישראלית החדשה: לעשות דמוניזציה של האויב, ובאמצעותה להציג כל מעשה של האויב כרוע מזוקק, ומנגד - כל מעשה שמכוון כנגד האויב, לא משנה עד כמה הוא אלים ונפשע, כמעשה צדקה (או כהומור משובח).
|
|
רפאל |
לפני 18 שנים •
24 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
24 ביולי 2006
רפאל • 24 ביולי 2006
דנית האצילה כתב/ה: אויששש' לא מאמינה כמה אנשים יכולים להיות אכזריים - אפילו לאויב,
לדעתי רק חיות יכולות לפגוע במישהו שנפל בשבי, על כן הייתי מאפשרת רק לחיות לפגוע בו. אין האדם אכזרי פחות מכל בעל חיים אחר. אבל מבין כל בעלי החיים הוא אולי היחיד שאכזריותו יכולה להיות צבועה כל כך. רק הוא יכול, באמצעות שליחים שונים (בעלי חיים, שכירי חרב, רטוריקה...) לגרום למעשי אכזריות גדולים, ובאותה השעה לחשוב את עצמו לאותו אחד שטבעו אינו מסוגל כלל לאותה אכזריות. |
|
huan |
לפני 18 שנים •
24 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
24 ביולי 2006
huan • 24 ביולי 2006
בחיית רפאל אנשים צוחקים ואתה בא והורס את הכיף עם הרצינות שלך....אנפנטיליות יכולה להיות מאוד משעשעת לפעמים...כך גם רשעות,אלימות ובטח ובטח חוסר מוסריות מוחלט אחרת איך תסביר את הצלחתה המטאורית של נשואים פלוס עליה השלום.
במקום להרוס את האווירה תוסיף איזה משהו משעשע למדורה (כמו למשל את נסראללה) |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 18 שנים •
24 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
24 ביולי 2006
Madame T(שולטת) • 24 ביולי 2006
huan כתב/ה: בחיית רפאל אנשים צוחקים ואתה בא והורס את הכיף עם הרצינות שלך....אנפנטיליות יכולה להיות מאוד משעשעת לפעמים...כך גם רשעות,אלימות ובטח ובטח חוסר מוסריות מוחלט אחרת איך תסביר את הצלחתה המטאורית של נשואים פלוס עליה השלום.
במקום להרוס את האווירה תוסיף איזה משהו משעשע למדורה (כמו למשל את נסראללה) צודק בהחלט |
|
דנית האצילה(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
24 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
24 ביולי 2006
דנית האצילה(לא בעסק) • 24 ביולי 2006
רפאל כתב/ה: דנית האצילה כתב/ה: אויששש' לא מאמינה כמה אנשים יכולים להיות אכזריים - אפילו לאויב,
לדעתי רק חיות יכולות לפגוע במישהו שנפל בשבי, על כן הייתי מאפשרת רק לחיות לפגוע בו. אין האדם אכזרי פחות מכל בעל חיים אחר. אבל מבין כל בעלי החיים הוא אולי היחיד שאכזריותו יכולה להיות צבועה כל כך. רק הוא יכול, באמצעות שליחים שונים (בעלי חיים, שכירי חרב, רטוריקה...) לגרום למעשי אכזריות גדולים, ובאותה השעה לחשוב את עצמו לאותו אחד שטבעו אינו מסוגל כלל לאותה אכזריות. שלום רפאל, כרגיל אתה צודק, אבל עם צדק לא הולכים למכולת, לא על הצדק לבדו יחיה האדם. כדי להיות צודק צריך קודם כל "להיות" היינו לחיות, וכאשר נמצאים במלחמת השרדות לא תמיד מי שיותר צודק יותר שורד. מסתבר ש"האכזריות" ו"השפלות" של החזבללה רק גורמת לנו להעריך אותו, כל ילד במדינה מחלק מחמאות לנסראללה ולאמינות שלו לכאורה, למרות שמדובר באויב חסר כל קווים אדומים בהשוואה למה שידענו עד היום (פיגועים בחו"ל, טילים על אזרחים וכיו"ב). לכן צריך להכות באויב הזה בכל אמצעי שמקרב אותנו לנצחון ובלי שום חשבון, אכזריות אינה שיקול כאן - מי שמרחם על אכזריים בסופו של דבר מתאכזר לרחמנים. אם צריך לקבור את הפאנטים האלו בעור חזיר כדי שלא יפגשו את הבתולות שמחכות להן אז יפה שעה אחת קודם (כך עשו האנגלים במאלזיה) ואם צריך לשסע בהם כלבים כדי להוציא אותם מהמחילות שלהם אז אסור לחשוב פעמיים, מי שמהסס מתמוסס. אישית לא הייתי נהנית לענות את הטרוריסטים האלו, אני שתלטנית לא סדיסטית, אבל גם לא הייתי מפספסת דקה של שינה בלילה בגלל מה שעובר עליהם. |
|
פשוט נני |
לפני 18 שנים •
24 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
24 ביולי 2006
פשוט נני • 24 ביולי 2006
huan כתב/ה: בחיית רפאל אנשים צוחקים ואתה בא והורס את הכיף עם הרצינות שלך....אנפנטיליות יכולה להיות מאוד משעשעת לפעמים...כך גם רשעות,אלימות ובטח ובטח חוסר מוסריות מוחלט אחרת איך תסביר את הצלחתה המטאורית של נשואים פלוס עליה השלום.
במקום להרוס את האווירה תוסיף איזה משהו משעשע למדורה (כמו למשל את נסראללה) חחחח ענק... הצלחה מטאורית רפאל .... רק לפני שזורקים משהו למדורה יש לקרוא את ההוראות ליצרן שלו....(אם יש דבר כזה)... יש לשים לב א. שיהיה חומר נפיץ (יש הרבה מקום) ב.שיהיו כדורי פלדה (לפי פילוח כניסות ויציאות) ג. יש לצחוק והרבה כשזה מתחיל לכאוב (לא התכוונתי) ד. לשמור מרחק זאת הדרך של החברים פה להתמודד מול אדם חסר כל צלם אנוש... אש אש מדורה תחתונים של נסרראללהההה בעעעע |
|
רפאל |
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
על ראש הגנב בוער הכובע
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
רפאל • 26 ביולי 2006
huan כתב/ה: קודם כל נהוג להתחיל באונס.....כך בימי הביניים היו שוברים אנשים נפשית
כמה ימים או שבועות של מתיחות בסאד משוכלל (סאד עם גלגלי קוצים למטה שננעזים בגוף הקורבן בזמן שהוא נמתח וגורמים לסבל נוסף) ונכון שזה נראה כמו מכישר די גס ולא רומנטי במיוחד אבל הוא מעוד יעיל...הכאב כמעט בלתי אנושי ולא נגרם נזק משמעותי לקורבן כך שאפשר לענות אותו כך במשך זמן מאוד ממושך. מעבר לזה כמובן שאפשר להוציא לו את הגידים מה שגם כואב וגם לא יתן לו שום סיכוי לעשות משהו בחיים שלו..מואהההה ועם כבר רוצים להרוג אותו אפשר לטפטף באטיות חומצה על האזור שבו אמורה להימצה הכיבה שלו...החומצה תחורר אותה ומיצי הכיבה יעכלו לו את האיברים הפנימיים huan כתב/ה: בחיית רפאל אנשים צוחקים ואתה בא והורס את הכיף עם הרצינות שלך....אנפנטיליות יכולה להיות מאוד משעשעת לפעמים...כך גם רשעות,אלימות ובטח ובטח חוסר מוסריות מוחלט אחרת איך תסביר את הצלחתה המטאורית של נשואים פלוס עליה השלום.
במקום להרוס את האווירה תוסיף איזה משהו משעשע למדורה (כמו למשל את נסראללה) לפני הכל - הומור צריך להיות מצחיק. חזרתי וקראתי את ה"סאטירה" שלך, ופשוט לא הבנתי את ההומור ה"מתוחכם". אתה פשוט תיארת אונס והתעללות. מה מצחיק בזה? מה מצחיק באונס? מה מצחיק ביעילות שבה שוברים מישהו נפשית? מצחיק אותך להיזכר בשייח דיראני, שישראל חטפה, והחוקרים של השב"כ התעללו בו מינית? מצחיק אותך להיזכר בתמונות של עירקים מבתי המעצר של האמריקאים? אונס מצחיק אותך באשר הוא אונס? הוא מצחיק גם כאשר מדובר בסאבית מן האתר? או שהוא נעשה מצחיק רק כשמכניסים לתמונה את נסראללה? בו נתעלל בנסראללה. איזו שנינות. גם נסראללה וגם התעללות באותו המשפט. חה חה חה. חי חי חי. או שאולי לא באמת מדובר פה בהומור? הרי כולנו יודעים שלא כל פעם שאנשים מגחכים לעצמם הסיבה לכך היא הומור. אלו שראשונים להתריע על סכנות האונס שרובץ לפתח, הם גם הראשונים שפנטזיות אונס מתפרצות אצלהם. |
|
קריסטין |
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
קריסטין • 26 ביולי 2006
לדעתי זה שרשור שעוזר מאוד לשחרר את הסטרס.
אני הייתי שולחת אותו לעבוד בשכר מינימום בעיריית יהוד. אחרי שעות העבודה הייתי מסרסרת אותו להיות זונה של פועלים זרים לסיום זורקת אותו לכלוב של הקופים בספארי ברמת גן |
|
huan |
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
huan • 26 ביולי 2006
כשמישהו מחליק על בננה נופל על מסור חשמלי פועל ומפזר בחתיכות קטנות לכל עבר זה מצחיק
כשפטרודקטל רודף אחרי אישה תופס אותה ומפיל אותה לתוך שלולית בוץ מגובה 10000 זה מצחיק עם אלימות אבסורדית בסיגנון סרטים מצויירים מצחיקה כאשר מדובר באיש,אישה,ילדה קטנה עם עיניי עגל ומבט של "אני אעשה הכל רק על תרצח אותי" ובמיוחד בבן מישפחה מצד האישה (כמו למשל החמה) אז היא מצחיקה גם כאשר היא מיושמת על אנשים כמו נסראללה. ואני האחרון שאתנצל על הומור כזה. איידס,השואה ופדופיליה מצחיקים הרבה מאוד אנשים ואין דבר מפגר ואבסורדי יותר מאשר להגביל את ההומור האנושי. ועכשיו לבדיחה לא מצחיקה בעליל מה משותף לנאסרללה ולבדואים בנגב? שניהם "מפציצים" את ערי ישראל ברוסיות חה חה חה |
|