ohad - m(אחר) |
לפני 18 שנים •
25 ביולי 2006
אמון
לפני 18 שנים •
25 ביולי 2006
ohad - m(אחר) • 25 ביולי 2006
בוקר טוב לכולם
אני חדש פה ויש לי כמה שאלות, מקווה שתענו לי, קראתי בעניין חלק מהמאמרים ובכולם מוזכר נושא האמון של האישה בגבר,על כמה שיש גברים מסוכנים וכו' , שאלתי היא : אני נשוי ולא מוכן לסכן את מערכת הנישואין שלי, איך אני יודע שבחורה שאני אכיר כאן היא לא אובססיבית ולא תפגע בי ובחיי הנישואין שלי בהמשך, איך אני יכול לדעת שלא תחשוף אותי. קראתי על חששות של נשים, לא על חששות של גברים , מקווה שתשובתכם תרגיע אותי כמו כן, אני יודע שאני נמשך לתחום השליטה , שאני שולט, עשיתי זאת עם חברות בעבר ולא ידעתי אפילו שיש קהילה שאוהבת את זה , נחשפתי לעולם הזה רק בזמן האחרון, קראתי פה שיש טענה שצריך לדעת לשלוט, שיש מתחזים וכו' , מה הכוונה ? איך אני אמור לדעת אם אני "יודע" לשלוט ? איך מתחילים ? איך בונים אמון ? אתם בטח רואים שאני מבולבל, מקווה שתהיה לכם הסבלנות לענות לי ..... בתודה מראש אוהד |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
25 ביולי 2006
אמון
לפני 18 שנים •
25 ביולי 2006
venus in our blood(שולטת) • 25 ביולי 2006
בוודאי לא נבנה תוך זמן קצר. אמון הוא תהליך נרכש ומובנה. אך, יחד עם זאת, וכדי ''למזער נזקים '' ( וגם כי במקרים רבים זה הכי מתאים ל2 הצדדים ) אולי מוטב למצוא מישהי נשואה מהתחום , שתבין את ערך הדיסקרטיות ותשמור עליו, בדיוק כמוך. לדעת לשלוט... או שזה שם, או שלא אם לא מנסים ומתנסים- לא יודעים. לך עם התחושות שלך, עם מה שמרגיש לך הכי נכון ושמור על כללי הזהירות ( הם מצויים כאן הרבה באלפוני. מומלץ למשל לעיין במאמר של דן קאפ ) ובעיקר- ת י ה נ ה בהצלחה . |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
25 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
25 ביולי 2006
זאלופון(שולט) • 25 ביולי 2006
שאלת שתי שאלות: איך לדעת שאתה יכול לתת אמון בבחורה שאתה מכיר כאן ואיך לדעת אם אתה "יודע" לשלוט.
לשאלתך הראשונה: אין כל הבדל בין בחורות כאן לבחורות ש"בחוץ". לכן כל טכניקה בה אתה משתמש כדי לעמוד על טיבם של אנשים באופן כללי תהיה תקפה גם כאן. לעולם אי אפשר להשיג רשת בטחון של 100 אחוז, אבל אני בטוח שיש לך את הדרכים שלך לצמצם את הסיכוי שתיתן אמון באדם הלא נכון. מלבד זאת, אתה יכול להקטין את הסיכון על ידי חיפוש שפחות נשואות, כך שלהן יהיה מה להפסיד בדיוק כמו לך. לשאלתך השניה: ה"מתחזים" עליהם מדברים הם כאלה שמציגים עצמם כשולטים אבל לא באמת אכפת להם אם הם שולטים, נשלטים או לא זה ולא זה, אלא הם סתם רוצים זיון. אם אתה באמת נמשך לשליטה - אתה "אמיתי" האם אתה "יודע לשלוט"? לא סתם שמתי את המונח במרכאות כפולות, כי אני לא מאמין בו. אני לא חושב שיש יותר מדי מה "לדעת", וממש כפי שמעולם, אני מניח, לא עברת קורס סקס ובכל זאת אתה מענג את בנות זוגך, כך אתה לא צריך לעבור השתלמות בשליטה מעשית. ברור שלומדים מהנסיון וברור שאפשר ללמוד טכניקות, כמו קשירות, וכדאי מאד מאד ללמוד קצת על בטיחות. אבל יכולת השליטה שלך תלויה במי שאתה ובעיקר בכימיה שלך עם נשלטת ספציפית. אתה יכול להיות שולט מצוין לאחת ושולט גרוע לאחרת. עצתי לך היא לא להטריד עצמך בשאלה האם אתה "יודע" לשלוט. תקרא חומר על בטיחות, תלמד כל טכניקה שמושכת אותך, אבל בסיכומו של דבר - תשלוט באופן שהכי עושה לך את זה, בלי לחשוב מה אתה "יודע" או "צריך". אם הפרטנרית שלך תהיה מתאימה עבורך ומה שמתאים לך יתאים גם לה, יהיה לכם נפלא יחד בלי קשר למה שאתה יודע או לא יודע. בהצלחה! |
|