אדמונית(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
לאדוני - לכבוד שנה ביחד
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
אדמונית(לא בעסק) • 26 ביולי 2006
אדון יקר שלי
הימים, השבועות והחודשים עברו והינה אנו חוגגים יחד שנה ליום הכירותינו, יום שנבחר בתור יום השנה כי בזכות היום הזה שהכרנו - אנו יחד כיום. תודה אדוני על שנה נפלאה שנה מדהימה שנה מקסימה שנה של למידה וצמיחה משותפת שנה של גבולות נפרצים ושיאים שמגיעים לגבהים שנה של עונג שנה של תשוקה ושכרון חושים שנה של סשנים מטריפים, המשלבים קשיחות ורוך, הענקת כאב והענקת אהבה שנה של ספייסים מדהימים שנה של כניעות והתמסרות שנה של נתינה שנה של קבלה שנה של אהבה שנה שאתה שלי שנה שאני שלך התמזל מזלי ולעולם הזה נכנסתי ישירות לתוך ידיך שעטפו אותי בחום ואהבה אין סופית אני זוכרת איך היית אומר לי בהתחלה ... " יש לך פריבילגיות של שפחה מתחילה " בשנה הזו עברנו גם כמה דברים שגרמו לנו להפרד לתקופה קצרה, תקופה שניראתה כמו נצח, אך היא רק גרמה לנו להעריך עוד יותר את הקשר המיוחד והאהבה שיש ביננו הייתי רוצה להוסיף גם קטע קטן שכתבתי לך לא מזמן על הרגשתי אליך אדוני היקר "מילים" יושבת מול הדף הריק וחושבת איך אוכל לבטא במילים את כל מה שאני מרגישה בפנים, למילים קשה לצאת אבל הדמעות מבפנים כבר זולגות על הלחי לפעמים.. המחוות הקטנות שאתה עושה אדוני, אפילו בלי משים, גורמות לי לראות עד כמה אתה חושב עליי, עד כמה אתה אוהב אותי, ועד כמה אני חשובה לך . זה לא שאני לא יודעת את זה, אני יודעת, אבל לפעמים הדברים הקטנים שאתה עושה, אדון יקר שלי, מעלות לי דמעות בעיניים, דמעות של אושר, דמעות של אהבה, דמעות ותחושה של שייכות. מעשים שאתה עושה, מילים שאתה אומר, דברים שאתה כותב, כל אלו רק גורמים לי להבין עד כמה ברת מזל אני שאתה איתי, על שבחרת בי להיות שלך. אתה יודע, לפעמים אני מרגישה שמרוב שאני אוהבת אותך הלב שלי עומד להתפוצץ, כאילו אין לו יותר מקום לאהוב אותך יותר, מילאת אותו עד הסוף, ואז אתה עושה עוד משהו קטן, עוד משהו שנותן לעוד אהבה להיכנס פנימה ולהראות לי שלא משנה כמה אני אוהבת אותך – תמיד יש לי מקום לעוד אהבה בשבילך. מכל הלב אדוני, אדוני היקר לי כל כך, תודה על שנה מדהימה איתך ושנחגוג יחד עוד שנים רבות ומאושרות. אני אוהבת אותך שחור שלי אוהבת אותך ותמיד בכניעה למולך שפחתך |
|
ממי(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
ממי(לא בעסק) • 26 ביולי 2006
[size=18
]ברכות לשניכם על שנה שרק מבשרת על הבאות
:הקשר בינכם מדהים ומעורר התפעלות הרבה וואוו כפיים נשיקות לשניכם אוהבת אותכם המון ממי[/size] floer3:
|
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
איימי_(נשלטת) • 26 ביולי 2006
לחיי השנה הבאה!
|
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
אמילי קייג'(אחרת) • 26 ביולי 2006
ברכות לכבוד השנה!
רק שנה ראשונה מיני רבות... }}}{{{ |
|
devotion(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
devotion(מתחלפת) • 26 ביולי 2006
רק אושר ואהבה לשניכם בהמשך הדרך המשותפת.
אדמוניתו'ש קבלי נשיקה במצח {אם הוא מרשה.. } |
|
שפחה חמה(נשלטת){Alonzo} |
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
מזל טוב לכם
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
שפחה חמה(נשלטת){Alonzo} • 26 ביולי 2006
לעוד המון המון כייף ואהבה משותפים!
|
|
tracy |
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
tracy • 26 ביולי 2006
מזל טוב והמון אהבה!
קייל וטרייסיליתו |
|
דום-34(שולט) |
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
מזלללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבב
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
דום-34(שולט) • 26 ביולי 2006
לזוג המקסים
מזל טוב על שנה מקסימה מאחל לכם עוד הרבה שנים ביחד במיוחד הרבה סשניםםםםםםםםםםםםם הרבה הרבה מזל טוב שלכם 34 |
|
נסיכת החלומות |
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
מ-ז-ל ט-ו-ב ...
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
נסיכת החלומות • 26 ביולי 2006
עברו ימים ,
חלפנו לילות , זמנים רעים , שעות קשות, בגאווה ואהבה , עברתם תלאות , פרצתם עוד גבול , שברתם חומות . והנה עברתם שנה לא פחות , עלו והגשימו , שולחים אלפי ברכות . שיהיו עוד המון ימים של הגשמה . ושתמיד תיהי מאושרת ושלמה . ולכבוד שרשורך , אדמונית יקרה , שולחים לך חיבוק ענקי ... מאיתנו , בודיגארד ולולי . |
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 26 ביולי 2006
מאחלת לכם עוד שנים רבות מלאות באהבה הזו.
|
|