דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
ההתערבות
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
דולי .(שולטת) • 26 ביולי 2006
התערבות
משוחחות ביחד, היא בונבונית אמיתית , קטנטונת מתוקנת כזאת , עם חיוך רחב , עיניים צחקניות , בייבי פייס. מעניין, אף פעם לא ממש הבחנתי בקיומה , שלום שלום, חיוך , מה שלומך? והלאה... ממש לא משהו. היום משום מה , משהו צד את תשומת ליבי , נראתה לי שונה , אולי משהו בחיוך , צורת הלבוש, לא בדיוק יכולה לאבחן , מה למה כיצד ומדוע . המקום: חדר אוכל רחב ידיים ,מפואר עם שולחנות עגולים ודלפקי הגשה עצמית עמוסים מזון לעייפה. בפרוייקט הנוכחי נמצאת באחת החברות הגדולות במשק , מושאלת בתור יועצת ל....., מגיעה לפה פעמיים בשבוע, בדרך כלל דיי טרודה , 16 שעות שבועיות שמוקצות לי לא ממש מספיקות, כך שמשתדלת לקצר בזמני הארוחות, בדרך כלל מזמינה למשרד. ולא מגיעה לחדר האוכל. היום כבר בשלבי הסיום של הפרוייקט , סוף סוף הגעתי לדרך המלך, הצלחתי לפתור את הבעייה , ומעכשיו ממתינים לי חיים קלים ונוחים , להגיע בשעה 8 , לעבוד איזי איזי , הקיצר הגיע הזמן... יכולה להתחיל לחגוג. החלטתי לחנוך את חדר האוכל , לראות מה קורה בדיוק בהיכל השן של החברה , מי האנשים שעובדים איתי , ליצור הכרויות ואולי....סוף סוף, כשהתפנה לי מעט זמן , גם לצוד איזה טרף , איזה שעשוע קטן ובלתי מחייב. יורדת , מעיפה מבט כלפי האולם הענק, בידי מגש לבן , ומנסה לתור אחרי מקום ישיבה . לפתע יד מונפת... "דולי ...הי ....דולי בואי " נגשת , מתיישבת . פותחות בשיחת חולין , תוך כדי נגיסה בארוחת הצהרים .המ.. לא רע , לא משהו ..אוכל סטדנדרטי , אבל בסדר ..סביר . נוגסת , לועסת ומעיפה מבט על המתרחש סביבי , מילותיה נכנסות באוזן אחת ויוצאות מהשניה , מפעם לפעם מהנהנת וזורקת איזו מילה לשם הנימוס. פתאום, הבעה מסוימת , שבריר של מילה , צד את תשומת ליבי. הבונבונית הסיבה את ראשה לאחור , התמתחה לכל האורך כך ששדיה זקרו את החולצה המלאה עד להתפקע, והבעה של כמיהה עזה , אמרה.. "אוחחחח, לכזה אחד הייתי נכנעת ...." הבטתי , גבר נאה תמיר קומה , משכמו ומעלה, חיוך מתוק ו...... "יו , דולי אני לא מאמין....שנים ...." "נכון שנים, מה קורה גבר ?" וזה בדיוק מה שהיה צריך ,בכדי שהבונבונית , תנעץ מבט מתחנן, "את חייבת להכיר לי אותו " "טוב, בואי נסכם ש: 1) לא חייבת , 2) זה כרוך בתשלום " "נכון שאת לא חייבת , מבקשת ...בשביל חברה , אל תהיי רעה ..." "חחחח, אבל אני רעה ...." חיוך מלא הנאה , מרוח על פני מאוזן לאוזן. "תחליטי , בונבונית" "איזה תשלום...?" מתכופפת מעליה, מתחככת בה , נועצת מבט ומחייכת חיוך קטן. "לא , זה לא . אני לא דו , אני לא לס , שמעתי עלייך.......עד פה !" "טובבבב, בונבונית , לא צריך" מסתובבת והולכת, סופרת בלב עד חמש. אחת שתיים שלוש ארבע "דייי, את ממש רעה . קשה לך לעשות טובה , כולה ...מה ביקשתי ....תכירי לי וזהו" מחייכת מסתובבת (הקדימה אותי ) "את בטוחה שאין לך נטיות ?" בכוונה מעבירה יד מלטפת על החזה הקמור , מלטפת את הלחי המסמיקה , "מאיפה את יודעת? ניסית פעם?" "לא ניסיתי , לא רוצה , ובחיים לא .....לא מושך אותי" המילים מתבלבלות בפה מרוב מהירות . העיניים הבהירות מצטעפות בכעין דוק של רטיבות , והפה מתעוות כלפי מעלה. "ילדונת , בסדר ....מתלוצצת , תרגיעי!" "עוד מעט גם תגידי שאת לא סאבית " "ששששששש, די ....בגללך עוד כולם ידעו, את שמה קצוץ , אבל אני לא . בחיים לא אדבר איתך יותר" נרתעת לאחור , מסמיקה. בוחנת במהירות אם מישהו ראה והבחין . "די ,ממוש ...צוחקים," "הנה , חכי ......מיד אכיר לך" מרימה את היד. רומזת לו שיתקרב. "יובל תכיר אירית " "נעים מאוד" "נעים מאוד" נסוגה אחורנית , מפנה את הזירה , בחיים לא מתערבת בין בני זוג , ובטח לא במערכת יחסי שליטה. קורצת לו מאחורי גבה , ומניפה אגודל לאות הצלחה. מסמנת עיגול ביד ומרימה לאוזן. "נ..ד..ב..ר " מהנהן בחיוך , סימן שהבין , מניח יד על כתפה, הולכים לשולחן סמוך. שבוע , שבועיים חלפו. הבונבונה מסיחה את ליבה . "ממש לא מבינה מה קורה?, מה אני לא בסדר? הוא שולט , פשוט שולט...ועדיין לא יצא כלום, משתגעת שכבר יהיה , מה עושים...?" "אוקיי , ילדה...., שימי לב .שבוע הבא יש מסיבת צוות , מעין ערב גיבוש. מתקיים במלון.תאמי...זמני לחדר. נכוו שסאבית , אבל על מושג – שליטה מלמטה – שמעת? .לבשי משהו מפתה ו....קדימה הפועל" "המ..., אחלה של רעיון. נשמע טוב " "ילדונת , בטוחה שהוא שולט ?" "בטוחה וחצי , צריכה רק את העיתוי , האווירה ....ו....." "אוקיי , הבנתי את רוח הדברים...." מחייכת לנוכח הפנים הנלהבות והשוקקות. "בהצלחה , בונבונית" הגיע היום, הסתיימה הישיבה , ארוחה חגיגית , הזוג פורש לחדר. בונבונית עולה לחדר נרגשת , מצפה , חזה הולם בקרבה. מניח יד תקיפה. וכל ההתנהגות הנימוסית והגנטלמנית נמוגה כהרף עין. מגיעים למעלית, מניח ידו על צווארה , "ממתי כלבה הולכת לצד אדונה, ארצה !" יד גסה , אלימה הודפת בחוזקה , דלת המעלית נפתחת , אודם כהה , סומק ארגמני עוטה את פניה , לנוכח הזוג הנדהם שצופה במחזה המוזר, גבר מהודר עומד ולצידו כפופה על 4 עלמה , ולצווארה כרוכה חגורת עור עבה . "קדימה , כלבה " בעיטה בין רגליה מזרזת אותה לזחול על השטיח האדום. הדלת נפתחת , בעיטה בישבן מנחיתה לחדר . מתיישב על המיטה , בעוד רכונה למרגלותיו. מתבונן וחיוך נפרש על שפתיו, חיוך קר שלא מגיע לעיניים הבוהקות. "רוצה סשן , כלבה ?" "שק צואה מרופט , רוצה שאניח את ידי , על חתיכת זבל כמוך?" "בבקשה , אדון" מתנשפת בכבדות. שולח יד לחזית השמלה ותולש במהירות, תופש בקדמת החזייה ועוקר בגסות. מעביר יד על הפטמה הורודה, המתחילה לרטט .מעביר ברכות מאזין לאנחה הרכה לגניחת התשוקה ו..........טראאאאאאאאאח מוחץ בחוזקה. " למיטה , טינופת ....גוש צואה!" מטפסת , מסתבכת בקרעי השמלה , חסר סבלנות , לופת את גופה ומניף למיטה. הופך כאשר הגב הצחור מופנה למעלה. וקושר בקרעי השמלה לארבעת פינות המיטה, קשירה חזקה מהדק את הבד שחותך בבשר. "איייייייייי " "כואב? , חתיכת אפס?" צחוק נפלט מהשפתיים המושלמות. מרים את היד , ומנחית בחוזקה על הישבן העטוי בחוטיני שחור הדוק. "חחחחחחחחחח" "כואב ........זה עוד כלום " מרטטת , חשה את רעידות האורגזמה המייחלות להגיע , ואת הרטיבות המתפשטת בכוס. טראאאאאאאאח , מונפת היד שוב. איבדה כבר את רצף הספירה , צפה מעלה מעלה . ממתינה , מחכה . הנוזלים מפעפעים מהכוס הרותח. חשה במיטה השוקעת , וגופו הנצמד לישבנה. שראאאאאאאק שומעת את הרוכסן הנפתח. מרגישה באיבר חם ענק משפשף את גבה. מפסק את רגליה. וננעץ בפי הטבעת מבעד לחוטיני ההדוק. מושך את הבד הגמיש. וחודר עמוק , בנעיצה אחת ישר לפי הטבעת ההדוק. נכנס ויוצא. פנימה והחוצה. עמוק , יותר עמוק. בד המכנס מתחכך בעור העדין, וחורץ חריצים דקים. תופס את כתפייה ומושך לעברו, תוך כדי נעיצות חזקות. משחיל את האיבר , ומוציא. דופק את ראשה במיטה , סוטר לישבן. "זבל , לא לגמור!" הופכת לגוש תאווה הכרוך סביב הזין הענק. המחשבת ממוקדת בנעיצות בהחדרות , בפעימות המיוסרות. הקצב גובר והולך, הופך למסע מטורף אלים וקשה . מאבדת אישיותה עצמיותה , כולה ישבן הדוק וצר, לח ורטוב, כוס נוטף נוזלים. מתמקדת בזין הקשיח, בזין הענק , באיבר החמים הנעוץ. מתפתלת לעברו . " מי את ? כלבה קטנה מסריחה?" "מי את ? זנזונת ביבים?" "רוצה לגמור ?" חשה את הרעידות המגיעות , את הספייס המבורך ,את החידלון המתוק . נעקרת בבת אחת.... ראשה מורם , סטירה מונחתת על הפרצוף. הזין נשלף , רוטטת , משוועת ... הדלת נפתחת בחריקה חרישית . קול כנוע ומעריץ . "הכנתי את הזונה עבורך , המלכה דולי......" |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
26 ביולי 2006
דוכיפת(נשלט) • 26 ביולי 2006
שליטה גברית??פוייייייייייי
למרות הסוף הרומז... |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
27 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
27 ביולי 2006
דולי .(שולטת) • 27 ביולי 2006
דוכיפת כתב/ה: שליטה גברית??פוייייייייייי
למרות הסוף הרומז... רוצה גם את ההמשך , דוכי ? |
|
יואב 31(אחר) |
לפני 18 שנים •
27 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
27 ביולי 2006
יואב 31(אחר) • 27 ביולי 2006
ואוו מדהים ביותר מעורר בכל מובן המילה
אם אפשר דחוף המשך |
|
הכוכב(אחר) |
לפני 18 שנים •
27 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
27 ביולי 2006
הכוכב(אחר) • 27 ביולי 2006
|
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 18 שנים •
27 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
27 ביולי 2006
דוכיפת(נשלט) • 27 ביולי 2006
דולי . כתב/ה: דוכיפת כתב/ה: שליטה גברית??פוייייייייייי
למרות הסוף הרומז... רוצה גם את ההמשך , דוכי ? רוצה? מי אני שרצוני יעשה??? מתחנן לרצונך להמשך(כלומר-כן,רוצה ) |
|
JohnnyBGood |
לפני 18 שנים •
27 ביולי 2006
מממממממ...
לפני 18 שנים •
27 ביולי 2006
JohnnyBGood • 27 ביולי 2006
המשך יתקבל ברצון רב מאוד...
רק דבר אחד הפריע לי- קדימה הפועל? עכשיו הבנתי למה את כותבת באדום. |
|
The Shield(שולט) |