Ocean(נשלט) |
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
נסחו את הפרופיל של השולטת / נשלט האולטימטיביים
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
Ocean(נשלט) • 28 ביולי 2006
כולנו מתבססים בעיקר על הפרופיל של השולטת נשלט, כדי להחליט אם יש התאמה.
יש משקיעים יותר, ויש פחות. יוצאי דופן הם חסרי הפרופיל שמהלכים ביניינו. יש כאלה שמעבירים מסר של שליטה אגרסיבית, יש אחרים שמדברים על קשר מתובל בשליטה אירוטית. אם הייתם רוצים לנסח את הפרופיל הכי סקסי, מעורר, מושך, מסקרן, מתאים לדרישותייכם, העדפותייכם והפנטזיות שלכם- איך הוא היה מנוסח בדיוק? מוזמנים/נות לנסח כאן את הפרופיל של השולטת נשלט הדמיוני שהכי היה עושה לכם את זה בעזרת תיאור של מה הוא אוהב ומה הוא רוצה לעשות ולהשיג. יש כאן נועזים/ות שירימו את הכפפה ויכתבו בלי מגבלות ועכבות? |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
פרופיל
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
dragon fly • 28 ביולי 2006
לפי דעתי אין כזה דבר
כי הכל הוא בעני המתבונן מה שמגרה אותי לא מגרה אולי את האחר וכו... אני לא בטוח שיש כזה דבר פרופיל אולטמיטיבי זה כמו בגד יש מידות ,צבעים,גזרות,עונות,התאמה וכו....... לכן זה לא קיים בעיני כי לכל אדם בסיס נתונים שונה בנפשו וגופו |
|
Ocean(נשלט) |
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
Re: פרופיל
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
Ocean(נשלט) • 28 ביולי 2006
dragon fly כתב/ה: לפי דעתי אין כזה דבר
כי הכל הוא בעני המתבונן מה שמגרה אותי לא מגרה אולי את האחר וכו... אני לא בטוח שיש כזה דבר פרופיל אולטמיטיבי זה כמו בגד יש מידות ,צבעים,גזרות,עונות,התאמה וכו....... לכן זה לא קיים בעיני כי לכל אדם בסיס נתונים שונה בנפשו וגופו ולכן השאלה היא רק לגביך כל אחד באופן אישי. בדיוק כמו הפרופיל שניסחת לגבי העצמך והוא מתאר מכלול, יש מסרים ותכונות בפרופילים אחרים שתואמים ל"דבר" שאתה מחפש. |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
ברור שיש
אבל לא הבנתי למה אתה חותר בעצם? הרי אם זה אישי ?מה האולטמיטיבי פה? כלומר אתה רוצה שאני אבנה את הפרופיל שהייתי רוצה למצוא בשבילי מצד השולטת? שולטת זה במקרה שלי .... האולטמיטיבי שהיה מגרה אותי בטירוף? |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
Re: נסחו את הפרופיל של השולטת / נשלט האולטימטיביים
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 28 ביולי 2006
Ocean כתב/ה: כולנו מתבססים בעיקר על הפרופיל של השולטת נשלט, כדי להחליט אם יש התאמה.
יש משקיעים יותר, ויש פחות. יוצאי דופן הם חסרי הפרופיל שמהלכים ביניינו. יש כאלה שמעבירים מסר של שליטה אגרסיבית, יש אחרים שמדברים על קשר מתובל בשליטה אירוטית. אם הייתם רוצים לנסח את הפרופיל הכי סקסי, מעורר, מושך, מסקרן, מתאים לדרישותייכם, העדפותייכם והפנטזיות שלכם- איך הוא היה מנוסח בדיוק? מוזמנים/נות לנסח כאן את הפרופיל של השולטת נשלט הדמיוני שהכי היה עושה לכם את זה בעזרת תיאור של מה הוא אוהב ומה הוא רוצה לעשות ולהשיג. יש כאן נועזים/ות שירימו את הכפפה ויכתבו בלי מגבלות ועכבות? ocean למה לכתוב פרופיל שכזה כשיש את הפרופיל שלי? |
|
huan |
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
huan • 28 ביולי 2006
בשביל 90% מנשלטי הכלוב והשולטים גם כן הפרופיל של שולטת\נשלטת צריך להיות מורכב מלא יותר מ6 מילים: "כוסית,עושה הכל עם כל אחד"...מצד שני אפשר גם להוריד את הכוסיתואת העושה הכל עם כל אחד ופשוט לכתוב "אתן מיליון דולר לכל פונה"
ובאשר לנישלט...אני בטוח שכל אחד ואחד היו פונים לפרופיל:"אתן מיליון דולר לכל פונה" |
|
tch(נשלט) |
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
tch(נשלט) • 28 ביולי 2006
huan כתב/ה: בשביל 90% מנשלטי הכלוב והשולטים גם כן הפרופיל של שולטת\נשלטת צריך להיות מורכב מלא יותר מ6 מילים: "כוסית,עושה הכל עם כל אחד"...
ויש את ה-10% האחרים,למה לכלול? אותי לא מזיז "כוסית",לא "עושה" לי את זה. אבל משהו כמו... "אישה. מובילה. קפדנית. פדנטית. נעימה. חזקה.רגישה.נבונה. להוביל, לקבוע, להראות,להנות. הכל בהסכמה ותוך התחשבות בגבולות. גבולות:אנשים טיפשים, צבועים ופרובוקטורים בלי כיסויי. נא לנסח את הפניה שלך באופן מלא כבוד, בתשומת לב ובקפידה. בעלי פרופילים ריקים לא ייענו." בפירוש מאוד מתאים לי אישית. |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
Queencie(שולטת) • 28 ביולי 2006
פרופיל מוצלח הוא פרופיל שמייצג אותך ואת מה שאתה אוהב או מחפש באופן האמיתי ביותר. אין לכן דבר כזה "הפרופיל האידאלי".
אם היתה דרך טובה יותר להציג את מה שמייצג אותי - הייתי משנה את הפרופיל שלי להביע זאת. |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
Queencie כתב/ה: פרופיל מוצלח הוא פרופיל שמייצג אותך ואת מה שאתה אוהב או מחפש באופן האמיתי ביותר. אין לכן דבר כזה "הפרופיל האידאלי".
אם היתה דרך טובה יותר להציג את מה שמייצג אותי - הייתי משנה את הפרופיל שלי להביע זאת. האידיאלים משולים לכוכבים..-אין אנו משיגים אותם,אולם לפיהם אנו מכוונים את דרכינו...... מה הם אידיאלים?ילדי הרוח של היום,שתופרים להם כותונת פסים של המחר הרחוק.... |
|
Ocean(נשלט) |
לפני 18 שנים •
29 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
29 ביולי 2006
Ocean(נשלט) • 29 ביולי 2006
tch כתב/ה: huan כתב/ה: בשביל 90% מנשלטי הכלוב והשולטים גם כן הפרופיל של שולטת\נשלטת צריך להיות מורכב מלא יותר מ6 מילים: "כוסית,עושה הכל עם כל אחד"...
ויש את ה-10% האחרים,למה לכלול? אותי לא מזיז "כוסית",לא "עושה" לי את זה. אבל משהו כמו... "אישה. מובילה. קפדנית. פדנטית. נעימה. חזקה.רגישה.נבונה. להוביל, לקבוע, להראות,להנות. הכל בהסכמה ותוך התחשבות בגבולות. גבולות:אנשים טיפשים, צבועים ופרובוקטורים בלי כיסויי. נא לנסח את הפניה שלך באופן מלא כבוד, בתשומת לב ובקפידה. בעלי פרופילים ריקים לא ייענו." בפירוש מאוד מתאים לי אישית. אותי גם לא מושכים פרופילים של האדרה עצמית. אני מתחבר לצד המנטלי קודם כל, אבל ברור שיש מקום מרכזי לחיצוניות ומשיכה. זה לא אומר שאני סוגד ליופי בפני עצמו. ממש לא. אבל אסתטיקה חשובה. מעבר לזה, פרופילים של כמה מילים, או של חצי עמוד עמוס- שנייהם לא מסקרנים בעיני ואולי מרמזים על יובש אינטלקטואלי מול טרחנות (סליחה...) ( : פרופיל שמעביר מסר של בטחון עצמי משולב עם חיבה לתחום בצורה מאוזנת, הוא מתכון מצויין. בעיני למשל, פרופיל שמעביר מסר של מישהי חייכנית, ועם זאת קשוחה כצריך, מעביר מסר הרבה יותר כוחני וחזק ממישהי שטוענת שהיא רעה ומשפילה. הפער הלא צפוי בהתנהגויות במסגרת שפויה, זה מה שאותי אישית מושך, ולא רוע לשם רוע כסוג של "תפקיד". כך גם לגבי מישהי שמחפשת מישהו לשלוט בו בבית במסגרת קשר, אבל בחוץ היא מצפה לגבר דעתם ודומיננטי- המעבר הזה הרבה יותר מדליק וסקסי בעיני, ממצב שבו מישהי רודה במישהו 24 שעות וכל מהלך צפוי... ( : גורם ההפתעה וחוסר הצפיות, זה משהו שתמיד מוסיף. בטח בתחום הזה. |
|