isolde(שולטת) |
לפני 18 שנים •
31 ביולי 2006
שירים שעוסקים בעבדות
לפני 18 שנים •
31 ביולי 2006
isolde(שולטת) • 31 ביולי 2006
אפריקאית רוטס רגאי קאריבית בלוז וכולי
אחרי ההופעה של זיגי מארלי שבה הייתי במצב רוח מאוד חופשי ורודף שלום פתאום קיבל טוויסט ונזכרתי שכמה שאני אוהבת חופש ברחה לי המילה לזה בעגה של רסטפאירים או הודים או ווט אבר אני גם אוהבת עבדים מרצון גונחים כשברקע שירים על שחרור מעבדות המלצות? חוץ מקצת בלוז ומארלי שיש לי לא מצאתי באימיול |
|
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 18 שנים •
31 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
31 ביולי 2006
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 31 ביולי 2006
לא בדיוק מה שאת מחפשת...
אבל קשור לעבדות. אנד-איי-לייק-איט! Slave To Love / Lords Of Acid
You made me your servant Your submissive slave of love All dressed up in leather Anxiously waiting in cuffs Come on break me I must worship at your feet I want you to take me In our dungeon we will meet It`s a lusty crime But it feels devine Beat me one more time Nasty shivers run down my spine Make me crawl on the floor-break me Make me scream for more-take me You rule. I adore-use me Use me, abuse me Make me sing with pain-break me Make me go insane-take me Make me shout your name-use me Use me, abuse me You`re my master I`m submitting all of me Blindfolded and naked In my bondage I`m set free Loving as you bind me Waiting patiently Praying that you`ll take me Into pain and ecstasy It`s a lusty crime But it feels devine Beat me one more time Nasty shivers run down my spine Make me crawl on the floor-break me Make me scream for more-take me You rule. I adore-use me Use me-abuse me Make me sing with pain-break me Make me go insane-take me Make me shout your name-use me Use me-abuse me |
|
שלומציון |
לפני 18 שנים •
31 ביולי 2006
יש הרבה
לפני 18 שנים •
31 ביולי 2006
שלומציון • 31 ביולי 2006
קודם כל ממליצה לבדוק את כל זמרי הגוספל הישן . רובם גם שרו גם על עבדותם .
אנשים כמו פול רובסון ומהליה ג'קסון . להקות שחורות ממיסיסיפי , ג'ורג'יה וכ"ו. שירים מהתקופה שבוצעו ע"י זמרים רבים כמו - let my people go We Shall Overcome וכמובן , אמני המחאה הגדולים של ארה"ב ובכלל : Woody Guthrie Pete Seeger Johny Cash bob dylen Joan Baez ולא לשכוח את יצירת המופת שגם לה ביצועים רבים - Misa Criola טוב , זה מה שעולה לי בראש כרגע. |
|
שלומציון |
לפני 18 שנים •
31 ביולי 2006
וגם
לפני 18 שנים •
31 ביולי 2006
שלומציון • 31 ביולי 2006
אולי מפתיע , אבל הרבה ראפרים משובחים עדיין דנים בנושא .
כל ממשיכי דרכו של מלקולם x שעדיין מדברים על העבדות הנפשית שעדיין מרתקת את האוכלוסיה השחורה בארה"ב לתחתית הבור . Immortal Technique ,cypress hill , public anemy . בקיצור ראפרים כמו שצריך ( לא אמני היפ הופ רדודים ) ואיך יכולתי לשכוח את האפריקאית הענקית והמדהימה מרים מאקבה . בקיצור יש המון . |
|