צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תסלחו לנו על הפרת השלווה ביום רגוע שכזה..

זאלופון​(שולט)
לפני 18 שנים • 6 באוג׳ 2006
זאלופון​(שולט) • 6 באוג׳ 2006
CagePolice כתב/ה:
Black Lotus כתב/ה:
השתלשלת עניינים שאינה מגוף ראשון ואינה מזהירה ספציפית, צהובה אף היא. גם אם היא באה מניק שמתיימר להקרא משטרת הכלוב.
ובאופן כללי הרבה יותר קל לקבל אזהרה ממישהו שמכירים ומעריכים אותו כחסר משוא פנים מאשר מניק המורכב מגיבוב ניקים שאולי בנפרד הייתי חושבת שהם מנסים לעלות על בריקדות בכדי להאדיר את שם כמו שראינו שנעשה יותר מפעם.

העמדה שלך מובנת, לוטוס יקרה.
לא ציפינו ואף לא הופתענו מהתגובות המהירות שמגנות את הלך ההתנהלות שלנו.
אך התמיכה המשמעותית בהודעות פרטיות - חשובה לנו יותר.
אין בנו משום נימת זלזול כלפייך או כלפי כל תגובה בדומה לשלך.
למרבה הפתעתך (או שאולי לא) אנו דיי מסכימים עם עמדה זו.
אבל לא הותירו לנו ברירה אחרת. לא נוכל להחשף עד לרגע שלא תנתן הסכמה מפורשת מהקורבנות לכך.
חשיפתנו = לחשיפת הקורבנות , זו המשוואה.

משעשע, כי גם אני מקבל המון הודעות פרטיות שדווקא מגנות את הלך ההתנהלות שלכם. תוכיחו שלא icon_smile.gif
(הייתי חייב)

וברצינות - לא הבנתי מה החידוש שאתם מציעים. הרי שרשורים שפותחים אנשים בשם סאביות נפגעות-לכאורה היו ויהיו כאן בהמוניהם. במקרים רבים הפותח הוא ניק כפול ואנונימי, ממש כמוכם, ובמקרים האמינים יותר הוא ניק ידוע או אפילו הסאבית עצמה. במה אתם שונים מאותם פותחי שרשורים אנונימיים, למעט היותכם שלושה אנשים, התהדרותכם בכינוי משטרה והיות מניעיכם כוונות טובות גרידא ולא רצון לנקמה ופורקן?
השוני היחיד שאני מצליח לחשוב עליו הוא שעד עתה סאבית שחשה עצמה פגועה נאלצה לפתוח שרשורים בעצמה או לסמוך על חבריה שיעשו זאת עבורה, ועכשיו היא יכולה לפנות אליכם ואתם תטלו את המלאכה על עצמכם. אך קשה לי לראות מדוע מישהי תפנה בכאבה לחבורה אנונימית, כך שגם השוני הזה מתבטל.
חוץ מזה, {הכנס את הדברים של טיצ'ר כאן}.

ציטוט: ביחס לקו החם, מאסתי להביע את דעתי על אופן התנהלותם, אך היא לגמרי לא חיובית.
בנוסף, לא ייתכן שבקו ישבו אנשים שמנהלים חברויות קרובות עם אנשי "הקהילה" .
אבל לא זה הנושא כאן ומבחינתי אפשר לעבור הלאה, מה גם שדבר לא ישכנע אותי שהם פועלים נכון.

אולי זה לא לגמרי הנושא, אבל אני סבור שזה נושא מצוין. המצב כרגע הוא שקיים גוף במעמד די רשמי שאמור לסייע לאנשי קהילה שנפגעו. ככל שאני זוכר, רוב הביקורת שהוטחה בו היתה על שימוש במעמד ובידע לצורך ניגוחים וויכוחים בפורומים, ופחות על אופן התנהלותו הכללי. נדמה לי שאם קיימת ביקורת על אופן פעילותו של הגוף הזה, אין הדבר דומה לסכסוך בין אישי בתוך הקהילה אלא יותר לתחקיר עיתונאי שנועד להזהיר את הציבור, וראוי שביקורת כזאת תושמע.
nerissa​(אחרת)
nerissa​(אחרת) • 6 באוג׳ 2006
ממש לא הבנתי. מנסה לסכם.

אתם עומדים לפרסם כאן כל מיני סיפורים:

בלי חשיפה, אבל עם סכנה לפגוע בחפים מפשע
ציטוט: 2. מצטערים, שמות לא יחשפו. ואם החשד יפול על אדם שלא קשור לעניין, לא נראה לי שלא נוכל לעשות הרבה. אין מיכולתנו לעקוב אחרי הלך המחשבה של חברי הקהילה, זה אבסורדי. מה שכן אנחנו נוכל לעשות, זה להפריך השערות/שמועות כאלו ואחרות.

בלי אימות מלא
ציטוט: 3. המקרים שמובאים כאן, חלקם הגדול לא ניתן לערעור, חלקם כן.. וזה מכורח הנסיבות. אתם תבינו בהמשך.

בלי אפשרות לעשות משהו רציני מעבר למה שכבר נעשה
ציטוט: לצערנו אין לנו את הכלים לעזור, לתמוך נפשית או בכל מובן אחר לנפגעים/נפגעות. המקסימום שכן אנחנו יכולים לעשות הוא להיות שם בשבילם, אוזן קשבת ופה מדבר.

בלי להזהיר אלא רק "להביא לידיעת הציבור"
ציטוט: . לא מתפקידנו להזהיר (אם לא ניתנה לנו האפשרות), אלא להביא לתודעתכם מקרים שקרו ולגרום להבנה שזה קורה גם בתוך הקהילה. לא מדובר במקרים של דום/מית סאב/ית מסוכנת, בכל אופן, לא רק. יש מקרים אחרים.

אז?

באותה מידה אני יכולה להירשם בשם פיקטיבי, לפרסם פנטזיות מצמררות, להגיד שהן קרו במציאות והזהרו לכם שם בחוץ שלא יקרה גם לכם.

זו המטרה? כי זה מה שתשיגו. שלושה טרולים המפרסמים סיפורי זוועה, בלי יכולת לבסס אותם, בלי יכולת לעשות משהו מאשר ללקט מידע מצד שני/שלישי, בלי יכולת להבטיח שלא תפגעו בעצם הפרסום בחפים מפשע, בלי יכולת לעזור עזרה אמיתית מלבד.. להפיץ סיפורי זוועה חסרי ביסוס כדי שכולם ידעו.

'צטערת. שום דבר מעבר לצהוב טהור אני לא רואה כאן.

תגידו לי "אז תמצאי דרך טובה יותר.."?

אין לי. מודה. אבל גם זו לא דרך.
melody
melody • 6 באוג׳ 2006
נדמה לי זאלו, שהשמעתי את הביקורת icon_smile.gif

ירצו יאכלו, לא ירצו לא יאכלו. אני לא מאלצת אף אחד להאמין לי .
אין לי שום כוונה לפרסם ברבים על מה מבוססת הביקורת הנ"ל.
הפרטיות שלי קודמת לחיטוט, לביקורת ולשיפוטיות של הגולשים, בעברי וביחסי .
Inside your head
Inside your head • 6 באוג׳ 2006
אני הבנתי שכלובי כבר מחק אותם מהאתר.. icon_lol.gif

לא נראה לי שהם יוכלו להגיב.
tch​(נשלט)

ואני החלטתי להקים את השב"כ

tch​(נשלט) • 6 באוג׳ 2006
שוטר באטלר כלוב.
אעשה ביקורות בבתים של שולטות בכלוב,ואתן דו"חות לדומיות שביתן אינו נקי למשעי.
תגמרו בחייכם,מה ניסגר איתכם?
Yosefus​(שולט)

מה שחתולת הלילה אמרה

Yosefus​(שולט) • 6 באוג׳ 2006
אבל אם כלובי מחק אותם אז כל התגובות מיותרות
אפשר לחזור לשרשור של קיחוט ?
Dom_Quixote
לפני 18 שנים • 7 באוג׳ 2006

Re: מה שחתולת הלילה אמרה

Dom_Quixote • 7 באוג׳ 2006
Yosefus כתב/ה:

אני חייב לומר שנעלבתי מהשרשור הזה.

בפרק ה"ידה ידה" המפורסם של סיינפלד, מתגייר רופא השיניים ווטלי, כדי שיוכל לספר בדיחות על יהודים. כשהכומר שואל את ג'רי אם זה פוגע בו כיהודי, ג'רי אומר: "לא, זה פוגע בי כקומיקאי!".

אתמול בלילה הקדשתי ממיטב זמני ומרצי כדי לייצר את שרשור הסאטירה הגדול ביותר בתולדות הכלוב, רק בשביל להגיע הנה עכשיו ולגלות ששרשור סאטירי מוצלח ממנו נפתח ע"י אדם אחר, שמתכוון לכך בשיא הרצינות!

עכשיו זה, פוגע בי כקומיקאי.

מילא משטרה חשאית משוללת כל בסיס מוסרי. מילא יומרה מגוחכת באמתלה קלושה של אצילות. מילא תגובות אוטומטיות סטייל בורג לאמור "בוקר טוב <שם המגיב>, רזיזסטנס איז פיוטייל. יו וויל בי אסימילייטד. אנחנו משטרת הכלוב. לילה טוב, <שם המגיב>". מילא הסיפורים המצוצים על התמיכה בהודעות הפרטיות...

אבל ברצינות???

לא כבדיחה???

בזמן שיש אנשים פה שמשקיעים כ"כ הרבה בנסיון לבדר?? פשוט לבוא ובאיבחת אידיוטיזם אחת להכתיר אותם כבלתי רלוונטיים?

תתביישו לכם.

באמת תחזרו לשרשור שלי. לפחות שם זו מקצוענות הומוריסטית לשמה, ולא חיקוי רציני זול.
הניק_הכפול_של_CagePolice

Re: מה שחתולת הלילה אמרה

הניק_הכפול_של_CagePolice • 7 באוג׳ 2006
Dom_Quixote כתב/ה:
Yosefus כתב/ה:

אני חייב לומר שנעלבתי מהשרשור הזה.

בפרק ה"ידה ידה" המפורסם של סיינפלד, מתגייר רופא השיניים ווטלי, כדי שיוכל לספר בדיחות על יהודים. כשהכומר שואל את ג'רי אם זה פוגע בו כיהודי, ג'רי אומר: "לא, זה פוגע בי כקומיקאי!".

אתמול בלילה הקדשתי ממיטב זמני ומרצי כדי לייצר את שרשור הסאטירה הגדול ביותר בתולדות הכלוב, רק בשביל להגיע הנה עכשיו ולגלות ששרשור סאטירי מוצלח ממנו נפתח ע"י אדם אחר, שמתכוון לכך בשיא הרצינות!

עכשיו זה, פוגע בי כקומיקאי.

מילא משטרה חשאית משוללת כל בסיס מוסרי. מילא יומרה מגוחכת באמתלה קלושה של אצילות. מילא תגובות אוטומטיות סטייל בורג לאמור "בוקר טוב <שם המגיב>, רזיזסטנס איז פיוטייל. יו וויל בי אסימילייטד. אנחנו משטרת הכלוב. לילה טוב, <שם המגיב>". מילא הסיפורים המצוצים על התמיכה בהודעות הפרטיות...

אבל ברצינות???

לא כבדיחה???

בזמן שיש אנשים פה שמשקיעים כ"כ הרבה בנסיון לבדר?? פשוט לבוא ובאיבחת אידיוטיזם אחת להכתיר אותם כבלתי רלוונטיים?

תתביישו לכם.

באמת תחזרו לשרשור שלי. לפחות שם זו מקצוענות הומוריסטית לשמה, ולא חיקוי רציני זול.

לילה טוב, <Dom_Quixote>.

אנחנו משטרת הכלוב.

אנחנו מגיבים בניק כפול כי <כלובי> חסם אותנו.

צר לנו על <תגובתך>.

אנחנו <מבינים> את טענותיך ואף <מזדהים> ו<מביעים אמפתיה>.

אנחנו משטרת הכלוב.

רזיסטנס איז פיוטייל.

כולכם תיקלטו.

אנחנו משטרת הכלוב.

צר לנו ERROR ERROR על הודעות %@% פרטיות ^*59 תמיכה 010101010111 משטרררררררררררררר הכלוב אנחנו מש.......EEEEEEEEE

נמשיך לחשוף את המאורעות הקשים ללא מורא.

אנחנו משטרת הכלוב.

רזיסטנס איז פיוטייל.

לילה טוב, <Dom_Quixote>
Lilu-FemdoM{Pon}
Lilu-FemdoM{Pon} • 7 באוג׳ 2006
אבי האינסטלטור של הכלוב מוסר בזאת שיש סתימה רצינית
כתוצאה מכך -
כל החרא והביוב של כל השכונה עולה ומציף את כל הקומה
הוא מבקש בזאת לפנות את השטח עד להודעה חדשה לצורך
פתיחת הסתימה וניקוז כל החרא והביוב, זה לא יהיה זול , מקווים
ששילמתם את דמי מנוי הזהב בזמן.
Lilu-FemdoM{Pon}
Lilu-FemdoM{Pon} • 7 באוג׳ 2006
אה
ואני חייבת אבל חייבת לצטט את אורנוס
זה כל כך מתאים icon_cool.gif

"זחרד לולו מצי שלן
סוקי מלו דרבצינו, גליגלי בול בול בול

נונו בלה בלה בלה בלה בלה
סוקה בלאט
פסיסי חוי
חוט פרדומה קלאוצק
איחו דה פוטה
לה פוטה קה טה פריו
בולה בולה איפה את

ביג שלונג איז גוד פור בונג

וכרגיל גם אצטט מילות חוכמה מאת אותו אחד שאני כל כך אוהב, הלא הוא העוזר מדען מהחבובות:
מימימימימי מימי מימימי מי ממ יי מימימימי
מי מימי מימימימי מימי מימימי מימי מי

פוק!"