צייתנית עלל(אחרת) |
לפני 18 שנים •
10 באוג׳ 2006
יום אהבה
לפני 18 שנים •
10 באוג׳ 2006
צייתנית עלל(אחרת) • 10 באוג׳ 2006
תאריך 10:58 10/08/06
ביקשת שאני אכתוב לך גבירתי כשאני גומרת מגיע לאותה אורגזמה ניצחית ועצומה אני כותבת לך ועיני דומעות הכי פשוט מיתפרץ מישום מה הוא יוצא מימני היום בכמויות אין דבר שאני יותר רוצה וצריכה מהחיבוק שלך עכשיו מהמבט הזה כשיש לך בעיניים מבט עמוק חודרני ומרגיע יופ אהבה היום והדבר הכי טיבעי זה לענג אותך לעשות איתך אהבהףאהבה כואבת תרתי משמע כאב שמהול ברוך.רוך נשי החורים שלך כולם שלך מחכים רק לך וזו הסיבה היחידה שקשה לי ליפעמיים ליגמור כן היתרגלתי למגע שלך ליד שלך לעוצמות שבך הכוחניות שלך הקול הכל כלסקסי שיוצא מימך כשאת מיתענגת וגומרת המבטים שלך המיוחמים האלו שכל כך עושים לי את זה ומגרים אותי כולך במיכלול אחד שלם וגדול פשוט עושה לי את זה ברמות שאי אפש ליפעמיים להאמין עד כמה שזה חזק עמוק וטוב הכי טוב לי שם בין הידיים שלך בין הרגליים המפוסקות והרטובות שלך גבירתי....עבר עליי יום דיי גדוש בסרטים במחשבות ברצונות של עשיה וזה בוער לי בעצמות בכל הגוף הקטן והקומפקטי המיוחם הזה שלי הכמיה לישכב לידך בתוכך להיתכרבל כמו תינוק פשוט להרגיש. כבר שבועיים שנראים לי כמו נצח כזה עברו מאז שהרגשתי אותך בתוכי. כל יום כל הזמן כל שניה ודקהאת נימצאת איתי במחשבות בראש ללא הפסקה ואז טלפון אחד קטן מימך קוטע לי פיתאום את חוט המחשבות שלי וברגע שני הדילדו נימצא אצלי עמוק עמוק בתוך הרקטום תחושה לא הכי נעימה בהתחלה אבל זה עושה את שלו מודה החור צריך להיות מורחב עבורך גבירתי וברגע שני אני מזיינת לעצמי את הכוס המיוחם שלי שנפוח כמו כדור פורח הדגדגן יוצא לוהחוצה איך את תמיד אומרתלי כמו זין קטן ומיוחם.אויייי כמה שאני רוצה אותך ליידי לחבק חזק לא לעזוב לשים את ראשי בין חמוקייך ולהרדם ליצלול לתוך שינה עמוקה וטובה להרגיש הכייי בטוח במקום שלי כמו שאני תמיד מרגישה אני מודה ומי כמוך יודעת זה חסר לי בשבועיים האחרונים מן מיכלול מעורבב שכזה ליפעמיים צריך לישתוק כי ההסברים כבר כאן נימצאים בין השתיקות הקטנות העיניים מיצטלבות מדברות בעד עצמן.אני יודעת שבסוף השבוע הזה מחכה לי מנה גדושה ומלאה של הרבה גמירות והיתפתליות כמו שרק את אוהבת גבירתי ואני כל כך כמהה לזה רוצה אותך בתוכי מיצידי 24 שעות בכול חור בכול מצב ופינה בכול תנוחה רק המחשבה הזו גורמת לי להרטיב ולהרטיב,אני אשמור את הרטיבות הזו לבוקר במיקלחת אני שוב אזיין לי את כל החורים,אני מקוה להיתעורר ולימצוא את עצמי בבית לבד כדי שיהיה לי נוח לבצע את כל המזימות הקטנטנות האלו שיש לי. בנתיים בנימה אופטימית זו אני אסיים ליכתוב ויגיד לך ליל אהבהה שמחח כן בהחלט מלא סקס ואהבהה אין סופית כמו שרק הזנזונת שלך יכולה לתת ולהעניק. |
|